شایعه GT 5 بر روی PC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

devil eyes

کاربر سایت

توی سایت های دیگه شایعاتی مبنی وجود GT5 بر روی pcهست. این بازی انحصاریه ps3 هست که

اخیرا Yamauchi اعلام کرده که احتمال ندارد بازی روی دیگر کنسولی بیاید اما ممکن است ما GT5 را روی

pc بیاوریم و به خصوص ان را در بازار های چین گسترش دهیم این خبر در گیم اسپات و فروم

های دیگر همچنان در حال بحث است و همچنین یک تریلری هم اخیرا در مورد این شایعه

اومده که در پایین براتون گذاشتم میتونید دانلود کنید

یوتیوب 1

یوتیوب 2

منبع

آخرین ویرایش:
من که خودم علاقه شدیدی دارم این خبر راست باشه فکرشو کن چی میشه ؟؟:x

...

یک کلمه ! عمرا
اگرم بخواهیم به قول دوستمون توهم بزنیم میشه این توهم رو زد :
احتمال انتشار GT5 به روی XBOX360 !
آخه بیاد گیمی که این همه سال روش کار شده بیان یه دفعه باسه PC بدن بیرون که مردم بشینن گیم رو DOWNLOAD کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انحصاری یعنی چی ؟! :-?
فکر کنم یعنی اختصاصی برای یک کنسول ، پس برای PC امکان نداره بیاد !

شتر در خواب بیند پنبه دانه....................
اگه سونی این کار را بکنه دیگه فکر کنم باید منتظر God Of War III برای PC هم باشیم.خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته.بابا این پنکه های سونی کجان پس؟ :(من که XBOX 360 دارم باید بیام از این بازی انحصاری دفاع کنم. خوب بیاید که دیگه دارند بازی رو از چنگتون در میارن. :(

همچین اتفاقی هرگز نباید بیفته.همین طور که بازی های xbox 360 انحصاری موندن باید بازی های ps3 هم انحصاری بمونند.

شتر در خواب بیند پنبه دانه....................
اگه سونی این کار را بکنه دیگه فکر کنم باید منتظر God Of War III برای PC هم باشیم.خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته.بابا این پنکه های سونی کجان پس؟ :(من که XBOX 360 دارم باید بیام از این بازی انحصاری دفاع کنم. خوب بیاید که دیگه دارند بازی رو از چنگتون در میارن. :(

شما کی باشی که میگی این اتفاق نباید بیفته شما مثله اینکه از دعوا خوشت میاد ها ... فن من بازی درنیارین لطفا
این خبر در حد شایعه هست و هنوز اتفاقی نیفتاده که حول میکنین
ولی اگر راست باشه خیلی توپ میشه

...

شما کی باشی که میگی این اتفاق نباید بیفته شما مثله اینکه از دعوا خوشت میاد ها ... فن من بازی درنیارین لطفا
این خبر در حد شایعه هست و هنوز اتفاقی نیفتاده که حول میکنین
ولی اگر راست باشه خیلی توپ میشه
سطح فهم و درک شما رو عشق است!
اون بنده خدا چی میگه شما چی میگی . هی روزگار!!!

اگر هم حرفی زده شده سیاستی درکار بوده. سطحی نگر نباشید. با همین حرف GT5 روی زبانها میفاته. همین بسه. هر چند الانش هم تنها بازی که سرزبونهاست در سطح ریسینگ GT5 ـه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or