شایعه Kojima و معرفی بازی اختصاصی برای PS3 در TGS

Victarion

Loyal Member
usmsy4xavb6dbsm3fab9.jpg

Hideo Kojima در TGS امسال بازی اختصاصی بزرگی را برای PS3 معرفی خواهد کرد.

بر اساس گزارش سایت CVG یک منبع مطمئن از سوی یک ناشر آمریکایی به این سایت اطلاع داده است که Kojima به زودی در TGS امسال بازی اختصاصی بزرگ برای PS3 را رونمایی می‌کند. البته اطلاعات زیادی از بازی در دست نیست اما مشخصاً شرکت Konami ناشر بازی خواهد بود.
همچنین گفته شده Kojima قصد داشت این بازی در جریان E3 معرفی کند اما برای پولیش بیشتر دمو بازی تصمیم گرفت معرفی بازی را تا TGS به تعویق بیاندازد.

Kojima به تازگی به لندن سفر کرده بود تا در مراسم عرضه MGS: Peace Walker شرکت کند.

• Like
Reactions: soroushq
TGS کلا از گذشته واسه سونی خیلی اهمیت داشته، شاید از E3 هم بیشتر. خبرهایی از The Last Guardian و نمایش کامل از Agent و Gran Turismo 5 و خیلی عنوان های دیگه هم موند برای TGS ! آگوست چه شود :دی

ای خدا میشه بیاد بگه MGS5 ؟ :x

Tokyo Game Show به نظر من همیشه برای سونی بیشتر از E3 اهمیت داشته ... دلیلش هم معلومه .. این ژاپنی ها کلا خودشون رو خیلی دوست دارن و نژادپرستن شدید ... به همین سادگی به همین خوشمزگی ، پودر کیک رشد !!!

عزیز اگه نژاد پرست نبودن که با هیتلر کنار نمیومدن با جود این که خودم از این که مردم به کشور خودشون بیشتر اعتقاد داشته باشن تا به بقیه رو قبول دارم چون این جوری کالای با کیفیت بین مردم همون کشور پخش میشه و برای مردمشون احترام بیشتر قاعل میشن .

آخرین ویرایش:
Tokyo Game Show به نظر من همیشه برای سونی بیشتر از E3 اهمیت داشته ... دلیلش هم معلومه .. این ژاپنی ها کلا خودشون رو خیلی دوست دارن و نژادپرستن شدید ... به همین سادگی به همین خوشمزگی ، پودر کیک رشد !!!

گور بابای کوجیما :d ( هوی کیوان اروم باش :d ) ! بیان The Last Guardian رو نشون بدن من چیز دیگه ای نمیخوام ! دلم برای استاد یودا و تیم ICO تنگیده :d

گور بابای کوجیما :d ( هوی کیوان اروم باش :d ) ! بیان The Last Guardian رو نشون بدن من چیز دیگه ای نمیخوام ! دلم برای استاد یودا و تیم ICO تنگیده :d
خودم به قطعات مساوی تبدیلت می کنم قبل از این که کیوان دست به کار بشه، مردک ِ نا شُکر :دی
شاید Zone of The Enders 3 ! حتی یک IP جدید که شای مثل سری MGS کوجیما سال هاست داره روش فکر می کنه، یا یه زیر آبی تو سری MGS البته نا به سبک قوچی قوچی، بلکه با حضور بزرگان و نظارت شخص کوجیما!

باز تو اومدی گفتی MGS5؟ آقا MGS5 یک هفته پیش عرضه شده :دی

Metal Gear Solid 5 Peace Walker
all the haters GTFO

کیوان PSP ترکیده نمیدونم چرا روشن میشه ریبوت میشه برای همین هنوز نتونستم بشینم PW بزنم اما من MGS 5 رو روی PS3 میخوام :d از خود کوجیما هم میخوام با وجود این که MGS R هستش اما من MGS 5 میخوام .:p:d یعنی SNAKE میخوام .

من حتی اگه سالی 1 MGS از کوجیما بازی کنم بازم MGS خونم میاد پایین .

راستی اگه ریمارک MGS 1,2,3 باشه برای PS3 من خودم میرم ژاپن دست بوس کوجیما :d

آخرین ویرایش:
این کوجیما هم که مغزش معیوبه !
اخه ابله ! چرا تو E3 معرفی نکردی بازیت رو !!!
یکمی بیشتر وقت واسه پولیشش میذاشتی خو !
:d
Next MGS = Only on Playstation 3 b-)

با توجه به اینکه استاد گذاشتتش تو TGS،میتونه ZOE باشه...البته به انحصاری بودنش واقعا شک دارم...بعید میدونم کونامی دیگه بازی انحصاری منتشر کنه(البته اگه N3 : II )رو کنار بذاریم...
تا TGS صبر میکنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or