qwerty23 کاربر سایت Jun 18, 2010 #1 خوب دیدم این بازی تو لیست بازیها نیست گفتم اضافش کنم. این بازی یه بازی Adventure هست. همچنین برروی کامپیوتر و XBOX360 خواهد آمد. چند Screen Shot از بازی: تاریخ عرضه بازی Q3 2010 می باشد. Spoiler بی زحمت اگه کسی قبلا تاپیکو زده زحمت پاک کردنشو بکشین.
خوب دیدم این بازی تو لیست بازیها نیست گفتم اضافش کنم. این بازی یه بازی Adventure هست. همچنین برروی کامپیوتر و XBOX360 خواهد آمد. چند Screen Shot از بازی: تاریخ عرضه بازی Q3 2010 می باشد. Spoiler بی زحمت اگه کسی قبلا تاپیکو زده زحمت پاک کردنشو بکشین.
versus کاربر سایت Jun 18, 2010 #2 گفتم بزنم نداریم که باید از بازی اطلاعات و تریلری بدی بعد تازه عکس هات هم Thumb باشه.
qwerty23 کاربر سایت Jun 18, 2010 #4 نوشته شده توسط versus: گفتم بزنم نداریم که باید از بازی اطلاعات و تریلری بدی بعد تازه عکس هات هم Thumb باشه. بیشتر... ببخشید. گفتم این بازی با این که فصل بعد انتشار پیدا می کنه و خبری ازش نیست یه چیزی بزنیم ببینیم چی میشه.
نوشته شده توسط versus: گفتم بزنم نداریم که باید از بازی اطلاعات و تریلری بدی بعد تازه عکس هات هم Thumb باشه. بیشتر... ببخشید. گفتم این بازی با این که فصل بعد انتشار پیدا می کنه و خبری ازش نیست یه چیزی بزنیم ببینیم چی میشه.