اینترنت GPRS همراه اول و ایرانسل

Persian-Masoud

Intelligent Innovation
کاربر سایت
سلام دوستان،
اینترنت gprs که همه باهاش آشنا هستیم.
همراه اول هم که داره این سرویس رو ارائه میده و جدیدا بسته های جدید و رویایی رو
آماده کرده که شرح قیمتش به این صورت است:

در بسته رویایی شماره یک GPRS همراه اول مشترکین این اپراتور با پرداخت ۱۰۰۰ تومان میتوانند برای ۲۴ ساعت به طور نامحدود از GPRS استفاد کنند، در حالی که در بسته رویایی شماره دو مشترکین همراه اول با پرداخت ۵ هزار تومان میتوانند در طی ۷ روز از GPRS به طور نامحدود استفاده کنند.

مشترکین همراه اول با انتخاب و فعال سازی بسته GPRS شماره سه، با پرداخت ۱۰هزار تومان میتوانند طی یک ماه از GPRS استفاده نمایند، ضمن آنکه در صورت فعال سازی بسته رویایی شماره چهار مشترکین با پرداخت ۳هزار تومان میتوانند در طول یک ماه و در محدوده ساعات ۲۳ تا ۸ صبح و کلیه ساعات روزهای تعطیل رسمی از GPRS همراه اول بطور نامحدود استفاده نمایند.

من الان شهرستان دانشجو هستم و اینجا هنوز GPRS همراه اول فعال نشده.
اما یکی از دوستام که ازش استفاده میکنه میگه سرعت خیلی خوبی داره.
امشب که با GPRS ایرانسل وصل شدم سرعت دانلودم 21 کیلوبایت بود که خیلی خوبه.
پینگ رو هم که تست کردم برای سرور یاهو در آمریکا 380 بود که مناسبه.
اما GPRS ایرانسل هزینه بالایی داره و احتمالا با این بسته های رویایی همراه اول دیگه کسی از GPRS ایرانسل استفاده نمیکنه و همین باعث میشه که ایرانسل به فکر رقابت بیوفته و بسته های پیشنهادی رقابتی در اختیار بگذاره که به این ترتیب وضع اینترنت کشور متحول میشه.
در این تاپیک میخواستم با دوستان وضعیت
GPRS کنونی ایرانسل و همراه اول رو برسی کنیم.

• Like
Reactions: Fenris Wolf
ممنون بابت تاپیک.

توی تاپیک اطلاعاتی در مورد ADSL بحثش شد یکی از دوستان گفتن که سرعتش تا 40 کیلوبایت هم میره که عالیه, حالا سوالم اینه کسی از بسته های همراه اول استفاده کرده تا ببینه واقعا نامحدوده یا نه؟

نحوه فعال کردنش را اگر میشه بگید برای همرا اول

برید توی این سایت کامل توضیح داده البته الان زدم نمیدونم چرا باز نشد وگرنه لینک دقیق تری میدادم
mci.ir

من اويل استفاده ميكردم از همراه اول ..ولي قيمتهاش واقعا نمي صرفه....چندتا سايت سر ميزدم...اخر ماه فقط 10تومن براي اينترنت بود...خوب ترجيح ميدم صبر كنم برسم خونه و adsl استفاده كنم كه پول اضافي ندم....الانم فقط براي كارهاي ضروري كه پيش مياد استفاده ميكنم...اتفاقا پيش اومده كه با موبايل به همين بازي سنتر اومد و پست گذاشتم...به نظرم بايد اونقدر قيمت رو بيارن پايين كه صرف داشته باشه...

انتخاب و فعال سازی بسته های رویایی GPRS همراه اول از طریق ارسال پیام کوتاه بدون متن به شماره 99977 و یا مراجعه به سایت همراه اول ممکن میباشد.

براساس اعلام شرکت ارتباطات سیار ایران در حال حاضر مناطق تحت پوشش GPRS همراه اول محدود به کلیه شهرهای استان‌های تهران ، گیلان و مازندران و مراکز استان ها و مناطق آزاد تجاری می باشد.

بعد از غیرفعال شدن بسته های مذکور و یا اتمام مدت زمان بسته های خریداری شده، سرویس اینترنت همراه اول فعال بوده و با تعرفه های جاری یعنی 8/14 ریال در زمان پیک و ۴ ریال در دیگر ساعات محاسبه می گردد.
پیش از این و در جشنواره بهار ٨٩ ایرانسل ، مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری این اپراتور قادر شدند از بسته های افزایشی ویژه سرویس GPRS استفاده کنند.

در این طرح ، مشترکین می توانند با خرید یک بسته افزایشی ١٠,٠٠٠ ریالی، ٥ مگابایت، با خرید یک بسته ٢٢,٥٠٠ ریالی، ١٥ مگابایت، با خرید یک بسته ٣٠,٠٠٠ ریالی، ٣٠ مگابایت و با خرید یک بسته ٤٠,٠٠٠ ریالی، ٥٠ مگابایت از خدمات GPRS به صورت افزایشی استفاده کنند.
........
چرا نمیصرفه دوست من؟ یه مقایسه با ایرانسل بکن؟ 50 مگابایت 4 هزار تومن! افتضاحه!
از چندتا از دوستام که پرسیدن گفتن نامحدوده! روزی 200 تا 400 مگابایت دانلود میکنن!
سرعتشون هم 20 تا 43 کیلوبایته!
من خودم با ایرانسل بالای 20 کیلو دانلود دارم! جالبه بدونید اینجا adsl گرفتم 128 کیلوبایت با محدودیت 3 گیگ و سرعت دانلودم 10 کیلوبایته ماهی 30 تومن! یه مقایسه کوچیک بکنی... :eek:

خوب برو توی سایت درخواست بده! احتمالا خیلی شلوغه یا باز قاط زده!
آخه درخواست زیاد داره! وقتی برات فعال شد یه تست سرعت و پینگ در ساعات ترافیک و خلوت هم انجام بده نتیجه رو اینجا بگو.;)

سلام...

یه سوال:

این خدمات واسه سیمکارتهای اعتباری هم هست یا نه؟(چون چند ماه پیش یه بار امتحان کرده بودم میگفت باید دائمی باشه)

برای سیمکارتهای اعتباری هم هست
منم یه 7 روزشو گرفتم استفاده کردم راضی هم بودم شبا سرعت دانلودش 10 تا 25 k متغیر بود ولی تو روزا بعضی ساعات وصل نمیشد اصلا .
کلا خیلی خوب شده از نظر قیمت
فقط برای سیمکارت های دائمی بعضیا که استفاده کرده بودن بستشون فعال نشده بوده قبضشون وحشتناک اومده بود
سعی کنید با سیمکارت اعتباری وصل شید با دائمی هم اول مطمئن شید که بستتون فعال شده بعد استفاده کنید

برای سیمکارتهای اعتباری هم هست
منم یه 7 روزشو گرفتم استفاده کردم راضی هم بودم شبا سرعت دانلودش 10 تا 25 k متغیر بود ولی تو روزا بعضی ساعات وصل نمیشد اصلا .
کلا خیلی خوب شده از نظر قیمت
فقط برای سیمکارت های دائمی بعضیا که استفاده کرده بودن بستشون فعال نشده بوده قبضشون وحشتناک اومده بود
سعی کنید با سیمکارت اعتباری وصل شید با دائمی هم اول مطمئن شید که بستتون فعال شده بعد استفاده کنید

پس من اشتباه کردم :biggrin1: بالاخره جای امیدواری واسه اینترنت کشورمون هست :victory:

الان رفتم یه شارژ 10 تومنی خریدم ببینم چطوریه...بسته رویایی(!) 1 رو انتخاب کردم. سرعتش که افتضاحه از هر 10 بار هم که میخوام کانکت بشم 8 بار وصل نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or