اچ دیو فول اچ دی فکر کنم فقط مربوط به رزولوشن میشه تلویزیونای لامپیم رزولوشن اچ دی و فول اچ دی دارن ولی دیگه ساخته نمیشن به جاشون پلاسما میسازن که تقریبا همون crt هستش ولی نازکه بعضی پلاسماها مثل z1 پاناسونیک از ال سی دیم نازکتره ولی قیمتش خیلی بالاس 4 میلیون و هشتصد هزار تومن ناقابل!:biggrin1:یعنی حتی با LCD های Full HD هم کیفیت به پای تلویزیون های CRT نمیرسه؟
قبل از اینکه تلویزیونای crt تولیدشون قط بشه چندتا مدل سونی و پاناسونیک و توشیبا تو ایران بودن که اچ دی بودن تازه بعضیاشون رزولوشن واقعیشون از فول اچ دی بالاتربود شما برو یه تلویزیون crt اچ دی با ورودی hdmi گیر بیار بعد مقایسه کن نه یه تلویزیون crt ماله عهد چپق میرزا که ورودی av به زور داره.اصلاً هم اینطور نیست اگه با کابل hdmi با تیوی فول اچ دی بازی کنید تیوی crt اصلاً به پاش نمیرسه من خودم امتحان کردم اصلاً قابل مقایسه نیست این چه حرفیه
دوستمون درست میگه ما 2 تا Crt داریم کلا بازی توش مذخرفهقبل از اینکه تلویزیونای crt تولیدشون قط بشه چندتا مدل سونی و پاناسونیک و توشیبا تو ایران بودن که اچ دی بودن تازه بعضیاشون رزولوشن واقعیشون از فول اچ دی بالاتربود شما برو یه تلویزیون crt اچ دی با ورودی hdmi گیر بیار بعد مقایسه کن نه یه تلویزیون crt ماله عهد چپق میرزا که ورودی av به زور داره.
همین الانشم کنسولتو بگیر دستت برو یه مغازه وصل کن به یه پلاسما که نسل جدید crt هستش بعد بزن به یه ال سی دی ببین چی میبینی.
دوستمون درست میگه ما 2 تا Crt داریم کلا بازی توش مذخرفه
اما تو lcd با کابل hdmi اخره حاله حتما lcd شما کنتراستش پائینه