wii اسباب بازیه ؟ اگر اسباب بازیه چرا فروشش از ps3 و xbox 360 خیلی بیشتر هست ؟
بازی هایی مثل super mario galaxy - new super mario bros - mad world - okami - super smash - boom blox bash party - ... که به نظر من از همه بازی های کنسول های دیگه بهترن !
اگر از لحاظ گرافیک میگی که بله ولی اگر از به غیر از گرافیک بگی از بقیه کنسول ها که بهتر یا برابره .
مثلا Wii هارد اکسترنال میخوره ! شما میتونید 1 هارد 1 ترابایت 90.000 تومنی بخرید . خر چی بازی میخواید روش بریزید .
یا میشه فیلم - موزیک - عکس نگاه کرد .
یا میشه بازی های میکرو - سگا - آتاری - گیم بوی - ps1 رو هم روش اجرا کرد !
اینترنتش هم که دیگه مثل xbox بریک شدن نداره !
کنترلش هم که مخصوص خودش هست ...
مثل رفقای من میخرن میزارن گوشه خونه!
اگه میتونستند متوسط ساعت استفادش رو در هر روز بدست بیارن بهت میگفتم!
-کلا Wii بدرد بچه کوچولو ها و زنها و دختر ها میخوره-و عده کمی مرد سمتش(اونم بخاطر ماریو و یکسری بازیهاش) میرن چون نه بازی خشن داره-نه بازی های اسپورتش مثل کنسولای دیگست-گرافیکش که هیچه، نسله قبلیه-گیم پلی واقعا سردرد اور داره
و اصلا اعتیاد اور نیست!فقط فرقش اینه که متفاوت از اون دوتای دیگست،یکسری بخاطر متفاوت بودنش میخرن(مثل چنتا از رفیقای من-)اخر سر میفهمن بدیاش مه از خوبیاشه-
-طریقه بازی کردنش هم که واقعا حال بهم زنه-از لحاظ مالتی پلیر که در برابر PS3 , 360 زیر صفره
-تند و تند دارن براش هاردویر میدن بیرون -جیبا رو خالی کنند!-شما 30 تا بازی اگه از اخر لیستت انتخاب کنی- 25 تا چرته و اصلا نمیشه بیشتر از چند ساعت بازی کرد!
-حالا شما بگو چی داره این بشر!؟؟؟؟؟؟!
wii اسباب بازیه ؟ اگر اسباب بازیه چرا فروشش از ps3 و xbox 360 خیلی بیشتر هست ؟
بله اسباب بازیه بیشتر تا کنسول- خوب بخاطر اینکه اسباب بازیه هر بچه ای یدونه میخواد!
super mario galaxy - new super mario bros - mad world - okami - super smash - boom blox bash party
شما از ماریو هاش فاکتور بگیر!همش ماریو داره میزنه- ماریو با اسب- ماریو باسس- ماریو با سنیک- ماریو با قارچ- ماریو با ادویه کاری-ماریو با عمو و ........
اوکامی که بازی کردیم- N M H هم که میاد!بزودی موشن کنترلر سونی و NATAL میکروسافت هم میان!
که فوق الغاده به کژوال ها کمک میکنه و میتونن بازیهای ارکید رو بیشتر ببینند رو کنسولای دیگه!!!
یا میشه فیلم - موزیک - عکس نگاه کرد .
یا میشه بازی های میکرو - سگا - آتاری - گیم بوی - ps1 رو هم روش اجرا کرد !
روی یک PC معمولی هم میشه این کارا رو کرد-که برای G C باید یکمی PC قو باشه!اگر بخوای قوی ببندی wii رو هم جوب گو هست
مثلا Wii هارد اکسترنال میخوره ! شما میتونید 1 هارد 1 ترابایت 90.000 تومنی بخرید . خر چی بازی میخواید روش بریزید .
خو 90 بدی هارد بخری باید 200 تومن هم بدی پرش کنن برات!!!اکثر بازیهاش هم که هیچی ولشون کن!
مثلا بازیهایی داره که طرفداران این چنتا بازی رو ارضا کنه؟؟؟
COD-GOW-HALO-UC-GeOW-FIFA-AW-HR-
هر کدوم از اینا دلیلیه برای خریدن یک کنسول NG !
برای Wii چی؟
اون mad world رو هم بعدا شاید از دست بده!با اون فروشش!!!
به نظر من از همه بازی های کنسول های دیگه بهترن !
نظر شخصیتونه برای ما قابل احترامه ولی عمرا نه من نه خیلیای دیگه قبول نمیکنند!
-به من چنتا علت معرفی کنید که برم wii بخرم-و بتونم همیشه ازش بهره ببرم!و مثل رفقا نندازم گوشه خونه و اگهی فروشش رو بدم!- اگه توجه کنی- امار فروش wii رو به نزول هرچی میگذره هم بیشتر میشه!