سلام به همه ی Wii داران عزیز.
من می خوام تو این تاپیک یه مسابقه راه بندازم که انگیزه ای برای بازی کردن بازی های Wii و رقابت بین دوستان بشه و هم یه جایزه ای چیزی به رفقا داده بشه.
تو این مسابقه شما باید بیشترین امتیاز رو تو یه بازی که انتخاب میشه بیارین و از Score تون عکس بگیرین و بفرستین که به کسی که امتیازش به حد نصاب برسه یه جایزه که جلوتر انتخاب میشه داده میشه.
البته ممکنه نوع مسابقه عوض بشه ولی فعلا این مسابقه انتخاب شده.
نحوه ی شرکت در مسابقه:
برای شرکت در مسابقه اول باید ثبت نام کنید که فقط باید برای من یه پیام خصوصی با عنوان مسابقه بفرستین. بعد از اینکه تعداد به حد نصاب رسید اولین مسابقه شروع میشه.
1- می تونید هر چند باری که می خواین بفرستین بیشترین امتیازی که بفرستین محسوب میشه.
2- جواب ها رو باید بصورت پیام خصوصی برای من بفرستین.
3- مسابقات به صورت دوره ای انجام میشه و به نفرات برتر هر دوره جایزه داده میشه.
4- در هر دوره 3-2 مسابقه برگزار میشه. که امتیازات هر مسابقه به صورت زیره:
نفر اول : 4 امتیاز
نفر دوم : 3 امتیار
نفر سوم : 2 امتیاز
نفر چهارم : 1 امتیاز
نفر پنجم : 0.5 امتیاز
5- خواهشا پست اسپم ندید.
6- بعد از 2-3 تا مسابقه جایزه و امتیازی که باید براش بدست بیارید اعلام میشه.
امیدوارم که استقبال خوبی بشه.
من می خوام تو این تاپیک یه مسابقه راه بندازم که انگیزه ای برای بازی کردن بازی های Wii و رقابت بین دوستان بشه و هم یه جایزه ای چیزی به رفقا داده بشه.
تو این مسابقه شما باید بیشترین امتیاز رو تو یه بازی که انتخاب میشه بیارین و از Score تون عکس بگیرین و بفرستین که به کسی که امتیازش به حد نصاب برسه یه جایزه که جلوتر انتخاب میشه داده میشه.
البته ممکنه نوع مسابقه عوض بشه ولی فعلا این مسابقه انتخاب شده.
نحوه ی شرکت در مسابقه:
برای شرکت در مسابقه اول باید ثبت نام کنید که فقط باید برای من یه پیام خصوصی با عنوان مسابقه بفرستین. بعد از اینکه تعداد به حد نصاب رسید اولین مسابقه شروع میشه.
1- می تونید هر چند باری که می خواین بفرستین بیشترین امتیازی که بفرستین محسوب میشه.
2- جواب ها رو باید بصورت پیام خصوصی برای من بفرستین.
3- مسابقات به صورت دوره ای انجام میشه و به نفرات برتر هر دوره جایزه داده میشه.
4- در هر دوره 3-2 مسابقه برگزار میشه. که امتیازات هر مسابقه به صورت زیره:
نفر اول : 4 امتیاز
نفر دوم : 3 امتیار
نفر سوم : 2 امتیاز
نفر چهارم : 1 امتیاز
نفر پنجم : 0.5 امتیاز
5- خواهشا پست اسپم ندید.
6- بعد از 2-3 تا مسابقه جایزه و امتیازی که باید براش بدست بیارید اعلام میشه.
امیدوارم که استقبال خوبی بشه.
Last edited by a moderator: