تاپيك هواداران بازي COMPANY OF HEROES

x to the z

کاربر سایت
واقعا جاي تاسف داره كه چنين تاپيكي با اين عنوان وجود نداشته ان هم براي شاهكاري به اسم company of heroes به جرات ميتوان گفت كه اين بازي تعريف جديدي براي بازي هاي استراتژيك بوجود اورد چه از لحاظ گيم پلي چه از لحاظ گرافيك و صدا اميدوارم طرفدارهاي اين توي اين سايت كم نباشه تا بتونيم در مورد اين شاهكار بحث و گفتگو كنيم

خب اول من شروع ميكنم من خودم هميشه نيروهاي امريكايي رو انتخاب ميكنم بعلاوه برخي اوقات نيروهاي بريتانيايي كلا متفقين از سربازهاي كارامدي بر خوردار هستند كه ميتوانند در ان واحد هم نيروهاي زرهي دشمن رو نابود كنند هم ميتونند به جاي pioneer ها نقاط كپچر شده رو مقاوم سازي كنند به همين خاطر دشمنو راحتر ميشه زمين گير كرد

منم خودم همیشه آمریکارو بر میدارم , انگلیسیاش خیلی بهم نچسبید :biggrin1:
ولی نیروهای آلمانی قویترن و هم مکانیزه تر اما کارایشون پایینه

انگليسش فقط به خاطر اين خوبه كه ميتونن سنگر بكنن واقعا از لحاظ تدافعي عاليه
المان هم يه خوبي كه داره اينه اگه دو سه تا تانك بسازي و تا پايگاه حريف تخته گاز بري كار طرف تمومه

آره واقعا سنگرها و تجهیزات انگلیسی ها برای دفاع عالیه
ولی تانکهای آلمانها اینطورهام قوی نیس من خودم یه دفه جلوی قطاری از تانکاشون مقاومت کردم و بعد حمله زدم :biggrin1:

سلام
من واقعا عاشق این بازی هستم و نسخه 1 رو حدود5 بار تموم کردم و 2 رو هم حدود 3 دفعه و البته این بازی قشنگیش به انجام دادن مراحل بازی و single بازی نیست بلکه به multiplayer بازی کردنش هست تازه اونجا هست که قدرت استراتژی در این بازی معلوم میشه، چون یک جنگ باخته رو میشه به برد شیرین تبدیل کرد، البته بازی دارای اشکالاتی هست که با patch هایی که براش اومده رفع شده(بنده فقط نسخه 1 رو بصورت multiplayer بازی کردم ).
اگر پایه هستین من در مورد نسخه شماره 1 بازی، استراتژی هاش و نوع کار با گروه های مختلف در بازی بگم، البته این ها فقط تجربیات بنده هستش که در بازی با دیگران کسب کردم و بسیار به دردم خورد.

گرافیک و فیزیک بازی بسیار بالاست و شما تا چمن ریز روی زمین رو میتوانید ببینید اما از لحاظ single player بازی ضعیفه و تعداد ارتش ها کم است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or