Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Mar 20, 2009 #1 درود در سرآغاز طراوت و سبزی ِ رویش،آرزومند سالی مملو از رنگ و نور و آفتاب بر فراز آبی عمیق دریاها برای شما عزیزان هستم. سال نو مبارک مدیریت بازی سنتر
درود در سرآغاز طراوت و سبزی ِ رویش،آرزومند سالی مملو از رنگ و نور و آفتاب بر فراز آبی عمیق دریاها برای شما عزیزان هستم. سال نو مبارک مدیریت بازی سنتر
BESAFA کاربر سایت Mar 20, 2009 #2 عید همه مبارک باشه و امیدورارم هر روز این سال بهتر از دیروز برامون باشه.
V Victarion Loyal Member Mar 20, 2009 #3 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان، امیدوارم سال خوبی رو بدون غم و سرشار از شادی داشته باشند. سال نو مبارک.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان، امیدوارم سال خوبی رو بدون غم و سرشار از شادی داشته باشند. سال نو مبارک.
GrAy MooN کاربر سایت Mar 20, 2009 #5 سال نو بر همه ی دوستان مبارک. امیدوارم سال خوبی را در پیش داشته باشید
QuinT کاربر سایت Mar 20, 2009 #6 من هم امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و خوشی در انتظار همه دوستان باشه . سال نو همگی مبارک .
Radiance کاربر سایت Mar 20, 2009 #7 سلام. عید همگی مبارک.امید است سال پر گیم و برکتی رو پشت سر بزارید.:biggrin1:
REZA TAEL کاربر سایت Mar 20, 2009 #9 درود فرا رسیدن نوروز باستانی ، یادواره شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ی ایرانیان پاک پندار ، راست گفتار ونیک کندار خجسته باد. پارسی باشید و پارسی بمانید. با سپاس ، طائل
درود فرا رسیدن نوروز باستانی ، یادواره شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید جم بر همه ی ایرانیان پاک پندار ، راست گفتار ونیک کندار خجسته باد. پارسی باشید و پارسی بمانید. با سپاس ، طائل
The Kop کاربر سایت Mar 20, 2009 #10 منم به نوبه ی خودم سال 88 را به همه مدیران زحمت کش و کاربرهای عزیز بازیسنتر تبریک عرض می کنم. به امید پیشرفت ایرانی و ایران زمین ...
منم به نوبه ی خودم سال 88 را به همه مدیران زحمت کش و کاربرهای عزیز بازیسنتر تبریک عرض می کنم. به امید پیشرفت ایرانی و ایران زمین ...
Fu11 GAME کاربر سایت Mar 20, 2009 #11 سال نو بر همه مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید و در زندگی تان موفق باشید البته با توکل بر خدا
Mr-Game کاربر سایت Mar 20, 2009 #12 تبریک میگم میخواستم پیشنهاد بدم هدر سایت رو به عید نوروز تغییر داده بشه Spoiler ما که فردا باید بریم ختم ، بالاخره هر کس یه جور بدشانسی میاره
تبریک میگم میخواستم پیشنهاد بدم هدر سایت رو به عید نوروز تغییر داده بشه Spoiler ما که فردا باید بریم ختم ، بالاخره هر کس یه جور بدشانسی میاره
Dreadlord کاربر سایت Mar 20, 2009 #13 تو مباحث گوناگون گفتم اينجا هم ميگم.:biggrin1: سال نو رو به همه ي ايرانيان مخصوصا بازي سنتريها تبريك ميگم.
تو مباحث گوناگون گفتم اينجا هم ميگم.:biggrin1: سال نو رو به همه ي ايرانيان مخصوصا بازي سنتريها تبريك ميگم.
Dr.XJ Loyal Member Mar 20, 2009 #15 منم سال نو رو به همه کاربرای عزیز بازی سنتر تبریک میگم و سال خوبی برای همه آرزو میکنم :happy: