برگشت   BaziCenter Forums > همه چیز در مورد بازى هاى كنسول > Wii
اعلامیه ها

Wii همه چیز در مورد کنسول Wii و بازی های آن

پاسخ

ابزار های گفتگو نحوه نمایش
درخواست کمک نسبت به اجرای بازیهای گیم کیوب در WII
قدیم 17-02-2009, 10:31 PM   #1
mehdi keshvari

آواتار mehdi keshvari

mehdi keshvari دارای هویت نامشخصی در حال حاضر است
PC PlayStation 3 Xbox 360 Wii iPhone

درخواست کمک نسبت به اجرای بازیهای گیم کیوب در WII

سلام بر اساتید
من چند تا سئوال دارم که فکر کنم برای کسایی که بخوان وی بخرن کمک بزرگیه (البته من خریدم)
1- من ISO بعضی از بازیهای گیم کیوب رو دارم رجین دستگاه وی من UC هست من چجوری باید اونو رایت کنم که بتونم روی وی اجرا کنم ؟ آیا می تونم روی DVD5 رایتشون کنم ؟ بعضی هاشون 2 تا ایمیجن میتونم هر دو شون رو توی یه دی وی دی بریزم ؟
2- بر ای سیو کردن بازیهای گیم کیوب حتما باد رم گیم کیوب داشته باشم .؟
3- من نمیدونم دستگاه با چه ماد چیپی هک شده آیا برای بازی حتما باید اونو دونست ؟
4- من دستگاهمو حالت عمودی گذاشتم کدوم حالت از نظر شما بهتره ؟
5- برای بازیهای گیم کیوب حتما باید دسته بازی گیم کیوب رو بخرم ؟
6- اگر آره باید از کجا تهیه کنم قیمت هم به من بدید .
از محبتی که میکنید سپاسگذارم .

مغایر با قوانین سایت
mehdi keshvari is offline   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
قدیم 18-02-2009, 03:17 PM   #2
psxgamer
Banned

psxgamer دارای هویت نامشخصی در حال حاضر است
PlayStation 3 Wii PlayStation 2 PSP

تو این بخش Wii اصلا چیزی راجع به بازیهای GameCube نیست،

نقل قول:
1- من ISO بعضی از بازیهای گیم کیوب رو دارم رجین دستگاه وی من UC هست من چجوری باید اونو رایت کنم که بتونم روی وی اجرا کنم ؟ آیا می تونم روی DVD5 رایتشون کنم ؟ بعضی هاشون 2 تا ایمیجن میتونم هر دو شون رو توی یه دی وی دی بریزم ؟
واسه رایت کردن ISO ها که فرقی نمیکنه، همون جوری که ISO های دیگه رو رایت میکنی اینا رو هم رایت کن با همون ImgBurn.

رو همون DVD5 رایتشون کن.

درسته بعضی از ISO هاش "چند لبه" ـن (multi-ISO)، توی این لیست گفته کدوم بازیها اجرا میشن یا میشه چندلبه اجرا کرد، همه ی بازی ها رو نمیشه باهم چندلبه رایت کرد اونجوری اجرا نمیشن.

http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.p...y_List:_NTSC-U

مثلا Super Mario Sunshine ریجن NTSC UC روی Wii ریجن UC راحت اجرا میشه/چندلبه هم میشه رایت کرد/حجمش رو هم میشه کم کرد.

نقل قول:
2- بر ای سیو کردن بازیهای گیم کیوب حتما باد رم گیم کیوب داشته باشم .؟
حتما...

نقل قول:
3- من نمیدونم دستگاه با چه ماد چیپی هک شده آیا برای بازی حتما باید اونو دونست ؟
چرا مثل اینکه مهمه:

نقل قول:
EVERYTHING SHOULD WORK (but not 100% definite) with Wiikey Firmware v1.9b or later and Wiikey Config Disk v1.3.
Note: If a game does not work correctly with the WiiKey prior to the 1.9b update (or any other modchip without a working 'audio fix'), the result should NOT be added to any of the below lists unless the same result is confirmed with a working 'audio fix' modchip.
سری اول مادچیپ ها (همشون فکر کنم؛ Wiikey رو که مطمئنم) با بازی های GameCube مشکل داشتن به خاطر صدا. تو آپدیت 1.9b واسه Wiikey این مشکل برطرف شد ولی هیچکی اینجا نتونست چیپش رو آپدیت کنه چون همه تقلبی بودن.

حالا این Audio fix اگه مادچیپ ساپورت نکنه با بازی ها مشکل پیدا میکنی (توی لیست بازی ها هم دیگه نمینویسن که این بازی مشکل Audio داره یا نه؛ چون دیگه مشکل خود طرفه که باید چیپش رو آپدیت کنه)

حالا این برنامه WiiGator که جدیدا اومده باهاش میشه Backup های GameCube رو روی Wii هایی که "مادچیپ هم ندارن (کپی خور نشدن)" اجرا کرد.

نقل قول:
5- برای بازیهای گیم کیوب حتما باید دسته بازی گیم کیوب رو بخرم ؟
بله...

------------------------------
واسه رایت کردن هم مثل بازی های خود Wii:

نقل قول:
Theoretically standard Gamecube ISOs (from the same region as your console) burnt correctly and booted directly from the disc channel should work fine. If this is not the case, check that your ISO has not been modified in any way and is the correct size (1,459,978,240 bytes, anything smaller has been shrunken already). Remember, other factors such as no 'audio fix' or low-quality media/burn can have an effect.
همون چیزای همیشگی(اگه ریجن بازی با ریجن کنسول یکیه):

ISO سایزش درست باشه؛ سرعت رایت پایین باشه؛ DVD ـی خامی که استفاده میکنی خوب باشه، با ImgBurn رایت بشه، مادچیپ Audio fix رو داشته باشه.

نقل قول:
All import backups should be tested with GCOS, as compatibility with Freeloader is theoretically as (close to) perfect as it is with original games (assuming your backups meet the requirements of the above point).
حالا اگه ریجن بازی GameCube با ریجن Wii یکی نباشه:
از Freeloader یا GCOS بهتره استفاده بشه. (GCOS نمیدونم چیه حالا به جاش از تو Homebrew Channel از همون Gecko Region Free استفاده کن شاید درست شد)

-----------------------

حالا اگه بعد از این کارهای بالایی بازم مشکلی بود(احتمالا مشکل مادچیپ Audio fix) از همین WiiGator دیگه باید استفاده کنی...

------------------------
نقل قول:
Make sure that (1) your backups are from a reliable source, (2) you're using good burning software and you're not putting a high processing load during the burn, (3) you're not burning at full speed (half the maximum speed of your burner or half the speed of your media's maximum speed, whatever is lower, is a good guideline), (4) you're not using generic/bad brand name media, and (5) you're not using a generic/bad brand name burner.
psxgamer is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 20-02-2009, 12:59 AM   #3
mehdi keshvari

آواتار mehdi keshvari

mehdi keshvari دارای هویت نامشخصی در حال حاضر است
PC PlayStation 3 Xbox 360 Wii iPhone

دوست عزیز واقعا ممنونم از توضیحاتتون
رفتم دسته ، رم ، و کابل کامپ.نتنو خردیم
مشکلی هم خوشبختانه نداشتم بازیهارو روی ری رایت سونی با سرعت 2 رایت کردم وبازی کردم بون هیچگونه مشکلی نبود .
فقط یه مشکل دارم کابل کامپوننت رو برای اولین بار زدم کار کرد ولی بعد از مرتب کردن میز و اصلاحات دوباره که وصل کردم دیگه تصویر نداد رو صدا مشکل نداشت کابلم عوض کردم باز هم همین مشکل رو دارم با کابل av مشکل ندارم شما چی دستور میدید چیکار کنم .
راستی همه رزینت اویلهای گیم کیوب رو دارم اگه کسی خواب بصورت رایگان در اختیارش میزام فقط باید dvd خام برسونه همشون روی 3 تا دیویدی امیجاشو دارم . .

مغایر با قوانین سایت
mehdi keshvari is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 03-03-2009, 03:04 PM   #4
alimami
کاربر فعال بخش Wii

آواتار alimami

alimami در مسیر ممتازی قرار گرفته است
Xbox 360 Wii PSP DS

نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi keshvari مشاهده گفتگو
دوست عزیز واقعا ممنونم از توضیحاتتون
رفتم دسته ، رم ، و کابل کامپ.نتنو خردیم
مشکلی هم خوشبختانه نداشتم بازیهارو روی ری رایت سونی با سرعت 2 رایت کردم وبازی کردم بون هیچگونه مشکلی نبود .
فقط یه مشکل دارم کابل کامپوننت رو برای اولین بار زدم کار کرد ولی بعد از مرتب کردن میز و اصلاحات دوباره که وصل کردم دیگه تصویر نداد رو صدا مشکل نداشت کابلم عوض کردم باز هم همین مشکل رو دارم با کابل av مشکل ندارم شما چی دستور میدید چیکار کنم .
راستی همه رزینت اویلهای گیم کیوب رو دارم اگه کسی خواب بصورت رایگان در اختیارش میزام فقط باید dvd خام برسونه همشون روی 3 تا دیویدی امیجاشو دارم . .
كدوم ها رو داري؟؟
قدیم 17-08-2009, 06:50 PM   #5
love_iran1983

love_iran1983 دارای هویت نامشخصی در حال حاضر است
PC

سلام
با نرم افزار دلفين براي اجراي بازي هاي گيم کيوب مشکل دارم

لطفا راهنمايي کنيد .

http://img.villagephotos.com/p/2009-8/1345050/1.JPG
love_iran1983 is offline   پاسخ با نقل قول
قدیم 17-08-2009, 08:34 PM   #6
dani8gb
اين روز همه تحريريه ميشوند شما چطور؟

آواتار dani8gb

dani8gb در مسیر ممتازی قرار گرفته است
PC PlayStation 3 Xbox 360 PSP iPhone

نقل قول:
نوشته شده توسط love_iran1983 مشاهده گفتگو
سلام
با نرم افزار دلفين براي اجراي بازي هاي گيم کيوب مشکل دارم

لطفا راهنمايي کنيد .

http://img.villagephotos.com/p/2009-8/1345050/1.JPG
دوست عزیز برای دلفین باید بری تو قسمت شبه ساز ها و اونجا سوالتو مطرح کنی
اینجا برای Wii هست و نه شبیه سازش دوست عزیز

dani8gb is offline   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

ابزار های گفتگو
نحوه نمایش

قوانین ارسال در انجمن
شما نمی توانید گفتگو جدید ایجاد کنید
شما نمی توانید به نوشته ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیوست ارسال کنید
شما نمی توانید نوشته های خود را ویرایش کنید

BB code روشن است
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] روشن است
کد های HTML خاموش است

پرش انجمن

تمامی زمان ها بر حسب GMT +4.5، ساعت هم اکنون 07:11 AM می باشد.
A vBSkinworks Design