سلام به شما سلام به شما سلام به همه
من با این که اصلا توی سایت پستی نمیدم ولی تقریبا همیشه سایت رو چک میکنم
به نظر من قیمت سالیانه و نیم سال بستگی به امکاناتی داره که برای اعضای premiumدر نظر گرفتن داره
اگر امکانات واقعا خوب باشه مبلغ هایی مثل 3 هزار تومن در سال یا 5 هزار تومن در سال که پیشنهاد شده واقعا پائین هست
بازم میگم که بستگی به امکانات داره ولی الان سایت هایی هستن که ماهی 10 یا 15 یا 20 هزار تومن حق عضویت دریافت میکنن
10 20 تومن برای شما کمه اما برای خیلی از دیگر کاربرای غیر فعال زیاده.سلام به شما سلام به شما سلام به همه
من با این که اصلا توی سایت پستی نمیدم ولی تقریبا همیشه سایت رو چک میکنم
به نظر من قیمت سالیانه و نیم سال بستگی به امکاناتی داره که برای اعضای premiumدر نظر گرفتن داره
اگر امکانات واقعا خوب باشه مبلغ هایی مثل 3 هزار تومن در سال یا 5 هزار تومن در سال که پیشنهاد شده واقعا پائین هست
بازم میگم که بستگی به امکانات داره ولی الان سایت هایی هستن که ماهی 10 یا 15 یا 20 هزار تومن حق عضویت دریافت میکنن
باید فکر جیب کاربرها رو هم بکنی داداش...
10 20 تومن برای شما کمه اما برای خیلی از دیگر کاربرای غیر فعال زیاده.
خیلی جاها خیلی چیزا هست با خیلی قیمتا . شما اگه خواستی 100000 تومن بده .

سلام به شما
شما 5000 تومن در سال پیشنهاد دادین
میشه در ماه 416 تومن. یعنی میخوای بگی ماهی 416 تومن به جیب شما فشار میاره؟؟؟؟؟
الان قیمت یدونه آدامس انقدره. همچین میگین جیب کاربرها انگار من گفتم سالی 200 هزار تومن
سلام به شما
همونطور که بالا هم گفتم این مبلغ وقتی در ماه تقسیم بشه اصلا به چشم نمی اد
سالی 10 هزار تومن میشه ماهی 850 تومن
مثلا شما و اون آقای console که هر دو 360 هم دارین و حداقل ماهی یک دونه بازی هم به قیمت 5 یا 6 تومن براش میخرید مبلغ 450 یا 850 تومن در ماه خیلی زیاده براتون؟؟؟
این مبالغ از پول کارت اینترنت و هزینه تلفن یا adsl کاربرای سایت هم کمتر میشه در هر ماه
همونطوری که گفتم هم اول باید ببینیم چه امکاناتی برای اعضای premiumمیخوان در نظر بگیرن شاید حتی ارزش مبالغ بیشتر هم داشته باشه
تشکر میکنم
ویرایش میکنم:
شما هم شرم بکن از اینککه ماهی 416 تومن پیشنهاد میدهی![]()