تاپیک Xbox 360 داران گیلان

در ضمن اگه هرکی مراکز فروش ایکس360را در کل گیلان
مثله رشت انزلی استارا حالا هرجا
داشت همینجا ادرسشو بنویسه یا پیغام خصوصی کنه
;)

سلام
خوش حال شدم از اینکه گیلانی در این سایت زیاد هست .
مراکز فروش در رشت فروشگاه غلامی است و فروشگاه اروند .
در جاهای دیگه را نمی دونم .
در ضمن
سرنوشت جان میشه بگی آیا در رشت زندگی میکنی یا در جای دیگه .
Id خودت را بزاری ممنون میشم :love:

سلام بچه ها ! من خودم ایکس باکس ندارم و خوره PC هستم اما از این کنسول خوشم میاد ! فکر کنم معروفترین جا تو رشت غلامی باشه دیگه ! کسی جای دیگه ای میشناسه ؟ در ضمن sinasafari صفاری هستی ؟! من هم همون جام !! شما کوجاشی ؟! :biggrin1:

سامولیک !
منم ایرج هستم (نه بابا !)
من لاهیجانم و این سامی خان یه اندک کوچولویی منو میشناسه !!
ولی متاسفانه 360 ندارم !!
به هر حال از صاب تاپیک تشکر میکنم ! جای این تاپیک خالی بود !!!
مرسی ...

صفری جان بنده هم رشت هستم . بهتره از آقا پیام بخری که تو بازارچه تاپیک داره ، من از ایشون خرید کردم و واقعا شخص مورد اطمینانی هستند . 360 از دوبی میارن و با قیمت خیلی مناسب نسبت به بازار میفروشن .

صفری جان بنده هم رشت هستم . بهتره از آقا پیام بخری که تو بازارچه تاپیک داره ، من از ایشون خرید کردم و واقعا شخص مورد اطمینانی هستند . 360 از دوبی میارن و با قیمت خیلی مناسب نسبت به بازار میفروشن .
آقا پیام خوبه !!
منتها یه نکته ای رو توجه کنید بچه ها !
هرکی اومد و گفت من دوست پیامم و پیام هم اونو تایید کرد بهش اعتماد نکنید ! چرا ؟ چون یکی مثل کریم (karim_psp که شاید بشناسیتش !) اتاومد گفت دوست پیامه و پیام هم اونو تایید کرد و منم بهش اعتماد کردم و ایشو یه سور 100 هزار تومنی بهم زد و منم یه بار از پیام احوالشو گرفتم گفت خبر نداره و بعدش مثله اینکه منو گزاشت تو لیست سیاه خودش که الان بخوام بهش pm بدم نمیتونم !!!

خلاصه اینکه گول هر آدم شارلاتانی که دوست کله گنده های سایت هست رو نخورید دیگه ........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or