سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دستگاه مدل پرمیوم سال 2006 است زمانی که دستگاهم را خریدم تا دو هفته هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از گذشت دو هفته سه چراغ شد خب بردمش برای تعمیر و تعمیر شد ولی دوباره بعد از گذشت سه روز سه چراغ شد لطفا کمک کنید و بگید چه کار نکم مشکل از چی میتواند باشد
دوست عزیز اگه یه سرچ ساده میکردی میفهمیدی که360های2006اکثرا مشکل دارهستند با اینهمه نامید نشو
ببرش برای تعمیر من فروشگاه نکست جن رو پیشنهاد میکنم چون هم قابل اعتماد هست هم ازنظرهزینه
مناسب
http://www.nextgen.ir

يعني به نظر شما هر 8 پيچ لازمه من فقط اون يدونه كه كمي از جاش در اومده بود رو سفت كردم ولي بازم ارور داد براي بقيه پيچ ها هم هيچ تغييري تو ظاهرش نيست يعني دقيقا سرجاشون هستن مثل اينكه بايد ببرم بيرون بعدم يه تعميير گاه
اين روش ايكس كلمپ چي تو اكثر سايت اين روش رو نوشتن ظاهرا خيلي از سشوار صنعتي بهتره اگه ميشه كمي توضيح بديد و تو ايران اين كار انجام ميشه يا نه

شما هر 8 پیچ رو سفت کن ، ببین نتیجه چی میشه . روش x-clamp بهتر از سشوار هست . ولی در کل اینجور روشها کار تعمیرکاره و کسی که تجربه ای در این زمینه نداره ، جز اینکه دستگاه رو غیر قابل تعمیر میکنه ، هیچ کار مفیدی نمیتونه انجام بده .

شما یه دونه از اون کابلهای Optical باید داشته باشی. یه Home Theater یا آمپلی فایری که ورودی اپتیکال داشته باشه میخوای.
بعد اون کابله رو وصل کن به خروجی اپتیکال 360 که دقیقا پشت خروجی صدا و تصویرت که به 360 وصله قرار داره. اون سرش رو هم وصل کن به Home Theater.
بعدش بشین حال کن!
جای ما رو هم خالی..!

سلام دوستان من از 7 روز پیش تا الان دارم پست های شما رو می خونیم اما چنتا سئوال برام پیش اومده اگر می شه به صورت کامل و خلاصه پاسخ بدهید:
1 . قیمت لنز چقدر است؟
2 . قیمت یک درایو چقدر است ؟
3 . اگر که فن های کنسول را 12 ولت کنیم و یک سوپر کولر بگذاریم و در ضمن کنسولمون elite باشد دیگر به مشکل بر نمی خوریم ؟ (منظورم 3 چراغ قرمز است )

شما اگه بخواي واسه كنسولت ضد ضربه هم تهيه كني باز ممكن 3 چراغ بشه
سوپر کولر اصلا كا ر خاصي نميكنه اما وقتي elite كه خودش خنك ميكنه پشس نيازي نيست -
قيمت درايو و لنز هم يه زنگ nextgen بزن چون كارش تعمير 360 فقط فكر كنم روزي 5 تا 3 چراغ 2 تا درايو خراب بيارند اونجا

سلام
من xbox غیر قابل تعمیر میباشد تا حالا دو دفعه تعمیر شده ولی جواب نداده وبعد از گذشت سه روز دوباره سه چراغ شده حالا من مخواستم ببینم جایی هست که فقط برد xbox را به فروشد
من دستګاه خودم مدل \رمیوم میباشد وحالا مخوام ببینم میشه برد الایت روی آن انداخت اګر میشه قیمت چنده از کجا تهییه کنم

سلام دوستان من از 7 روز پیش تا الان دارم پست های شما رو می خونیم اما چنتا سئوال برام پیش اومده اگر می شه به صورت کامل و خلاصه پاسخ بدهید:
1 . قیمت لنز چقدر است؟
3 . اگر که فن های کنسول را 12 ولت کنیم و یک سوپر کولر بگذاریم و در ضمن کنسولمون elite باشد دیگر به مشکل بر نمی خوریم ؟ (منظورم 3 چراغ قرمز است )
سلام سوال 1و2 دقیق نمیدونم یبار شنیدم که درایو 60 هزارتومن میدن حلا نمیدونم اگه کسی خبر داره بگه کجا میدن ماهم بفهمیم
اما در مورد سوال سومت اگه دستگات الیت اصلا لازم نیست کاری بکنی اگرم خیلی وسواس داشتی فقط بده برات 12 ولت کنند هیچ کار دیگه نمیخواد بکنی من قبلا همین اتفاق باسم افتاد وقتی فن 12 ولت کردم یه سوپر کولر هم پشتش بود ولی بعداز مدتی دستگاه بعضی وقتها ارور 1 چراق میداد که بعد فهمیدم از همین فن سوپر کولری که پشتش گزاشتم بود بعد که برداشتمش مشکلم حل شد و اینجاهم گفتم اگر کسی فن 12 ولت کرد فن پشت در بیاره اینجوری دستگاتون 1 چراق قرمز میده البته این اخطار یه چراق قرمز مهم نیست یه بار روشن خاموش کنی حل میشه موفق باشی;)

شما هر 8 پیچ رو سفت کن ، ببین نتیجه چی میشه . روش x-clamp بهتر از سشوار هست . ولی در کل اینجور روشها کار تعمیرکاره و کسی که تجربه ای در این زمینه نداره ، جز اینکه دستگاه رو غیر قابل تعمیر میکنه ، هیچ کار مفیدی نمیتونه انجام بده
از اينكه راهنمايي مي كنيد خيلي ممنون ديروز 360 بيمار رو دادم تعميير گاه
راستي به iranxbox زنگ زدم گفتم اين ارور رو ميده اونا دقيفا گفتن مشكل از رم دستگاه هست به نظر شما درسته؟

سلام
من xbox غیر قابل تعمیر میباشد تا حالا دو دفعه تعمیر شده ولی جواب نداده وبعد از گذشت سه روز دوباره سه چراغ شده حالا من مخواستم ببینم جایی هست که فقط برد xbox را به فروشد
من دستګاه خودم مدل \رمیوم میباشد وحالا مخوام ببینم میشه برد الایت روی آن انداخت اګر میشه قیمت چنده از کجا تهییه کنم
فکر نمیکنم بشه چون اولا مدل الیت خیلی زیاد نیست به خاطرقیمتش واگه کسی هم داشته باشه اصولا این
کنسول مشکلی نداره که بخوان مثله بکننش وبفروشن ودر مورد فروش برد جداگانه فکرکنم بتونی پیدا کنی
ولی متاسفانه احتمالش کمه چون مشکل اغلب کنسولها از بردشون هست;)

1 . قیمت لنز چقدر است؟
اگه یه توربین هم اضافه کنی دیگه تکمیله:cheesygri(شوخی کردم)اصولا الیت احتیاج به این چیزا نداره اگه خریدی
باخیال راحت مصرف کن

xbox من بعد از1سالونیم 1 ایراد پیداکرده.
(هیچ وقت هم 3 چراق نداده)
وقتی سی دی aone میزارم توش ی صدا میاد بعد دیگه سی دی نمیچرخه(از 15 بازی 11 اینجوری)
یمدت کار میکرد تا یبازی مالزی گزاشتم تودستگام که دوباره شروشد.
راهی هست درست بشه؟:((

سلام سوال 1و2 دقیق نمیدونم یبار شنیدم که درایو 60 هزارتومن میدن حلا نمیدونم اگه کسی خبر داره بگه کجا میدن ماهم بفهمیم
اما در مورد سوال سومت اگه دستگات الیت اصلا لازم نیست کاری بکنی اگرم خیلی وسواس داشتی فقط بده برات 12 ولت کنند هیچ کار دیگه نمیخواد بکنی من قبلا همین اتفاق باسم افتاد وقتی فن 12 ولت کردم یه سوپر کولر هم پشتش بود ولی بعداز مدتی دستگاه بعضی وقتها ارور 1 چراق میداد که بعد فهمیدم از همین فن سوپر کولری که پشتش گزاشتم بود بعد که برداشتمش مشکلم حل شد و اینجاهم گفتم اگر کسی فن 12 ولت کرد فن پشت در بیاره اینجوری دستگاتون 1 چراق قرمز میده البته این اخطار یه چراق قرمز مهم نیست یه بار روشن خاموش کنی حل میشه موفق باشی;)
ميدوني چرا ارور 1 چراغ ميده ؟
چون با اضافه كردن يه فن پرقدرت روي يه فن پرقدرت ديگه ... كار فن زيرين مشكل ميشه و چون پره هاي فن ها تداخل دارند و هماهنگ نيستند اين اتفاق مي افته

خروجی اپتیکال داره 360؟؟کجاس دقیقا؟؟

البته که خروجی اپتیکال داره!!! شما چه جوری ندیدینش؟!
آهان احتمالا مثل من نمیشینین نصفه شب بازی کنین تا نور قرمز اپتیکالش رو روی دیوار ببینین.
اون کابلی هست که به TV یا Monitor وصل میکنین، خب؟ اونجایی که به خود 360 وصل میشه
خروجیش هست.
توی این عکس با دایره مشخصش کردم.

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or