مین زیر پا نبود و کیس زیر پا بود!!!!(زیر میز جلوی پام بودو بعضی مواقع پام بهش می خورد)گل پسر اینجا تاپیک مشاوره س و هر کی که تو این زمینه اطلاعات داشته باشه میتونه پیشنهاد بده من یه سیستم پیشنهاد دادم با توجه به تجربه ی خودم ، شما هم میتونی این کار رو بکنی ولی حق تائید یا رد کردن پیشنهادها رو نداری این که بین سیستما کدوم یکی رو انتخاب کنه فقط و فقط به خودش مربوطه.
در ضمن با اون مدل مین من تا حالا 14 15 تا سیستم جمع کردم تو رنج قیمت خودش رقیبی نداره یه زمون p5q بود که هم قیمتش بود و ارزش داشت ولی الان با این قیمتی که داره به لعنت خدا هم نمیارزه و فک نمیکنم کاربری پیدا شه که مین رو زیر پا بذاره تا بخواد usbهاش رو تست کنه.
اگر از نظر شما کیسی که با کوچکترین ضربه usb هاش از کار بیفته ایراد نداره از نظر من ایراد داره
من هم به دوستمون پیشنهاد دادم و نظر شما رو رد نکردم و نظر شخصی خودم رو گفتم!گفتم اگر به من باشه.این کاملا نظر شخصی منه و اصلا رد کردن نظر شما نیست.من هم از تجربم با e8400 گفتم.البته برای بازی این سی پی یو به خاطر کش خوب و فرکانس بالایی که داره انتخاب خوبیه ولی برای کارهای رندرینگ و میکس و مونتاژ و 3dmax و... چنگی به دل نمی زنه
الان p5q se حتی قیمتش سر به فلک می کشه.مخصوصا بعد عید asus قیمتاش فضایی شده
به هر حال از نظر شخصی من شرکتی که هر مادربوردش 2 3 تا rev داره شرکت قابل قبولی نیست.مثلا همین دوستمون که ma770 ud3 داره الان این مادربوردrev 1.0 rev 2.1 rev 2.0 داره که 2.0 فنوم 6 هسته ساپورت می کنه 1.0 نمی کنه.آدم وقتی می خواد گیگابایت بخره گیج می شه:biggrin1:البته ان نظر کاملا شخصیه
راستی supra جان حدودا قیمت این مادربورد الان چقدره