بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

شما اشتباه اطلاعات داری در 2010 کل تیم های جهان هستند داخلش یا 199 تیم ;)
گفتم که، 2010 رو بازی نکرده بودم.
سوال ایشون در مورد تیم های باشگاهی بود که نوشتم نداره.
دوستان الآن فروشگاه اینترنتیی هست که Crackdown 2 رو داشته باشه ؟
اینجا رو ببین، فکر کنم همین امروز اون بازی رو هم آورده...

"شیطون" کلمه ایست بسیار بد!!!

دوستان خسته نباشید.
بابا مثل اینکه میترسن که ما به اسم بازی هم تحریک بشیم.
به خاطر کلمه ی "ناتی" که به معنی بازیگوش و شیطونه بازی خرس شیطون (Naug*ty Bear) رو تماماً روی وب ***** کردن! نه میشه یه دونه عکس پیدا کرد و نه تریلر و اینجور چیزا که باید دست به دامان هیتلر شد!
جالب اینجاست که هیچ فروشگاهی هم این بازی رو نمیاره.
میخواستم ببینم کسی اگه گرفتتش چجور بازییه؟؟ والا اکثر سایت ها که گفتم بدرد نمیخوره ولی بازم نظرتونو میخواستم!

میخواستم ببینم کسی اگه گرفتتش چجور بازییه؟؟ والا اکثر سایت ها که گفتم بدرد نمیخوره ولی بازم نظرتونو میخواستم!

بازیش یه چیزی در حد فاجعس!!! یکی از بچه های همین سایت تاپیک این بازی رو زد و خودش بعنوان اولین نفر پیشنهاد داد که اکیدا این بازی رو نگیریم چون خودش بازی کرده بود گفت اصولا تاپیک رو برای این زده که یه وقت کسی بازی رو نگیره! دیگه فکر کن که چی بوده!

دوستان بین super bike و Moto gp و همچنین بین blur و split\second کدوم رو پیشنهاد میکنین؟نظرتون رو در مورد dragon age هم بگین

اون دوتا اولی رو نمی دونم اما بین Blur و Split second حتما و قطعا Split second رو انتخاب کن.

ضمنا اگر از بازی های سبک Dragon Age خوشت میاد این بازی در سبک خودش یک شاهکار به حساب میاد.

سلام
بشدت دنبال بازی The Beatles میگردم توپخونه رو هم کامل گشتم اما هیجا نداشتن.
کسی اطلاعی داره؟
پیدا کردم برات اینجا ببین--فقط مشکلش اینه که بازی تکی نمی فرسته باید 2 به بالا بخری!!!
دوستان خسته نباشید.
بابا مثل اینکه میترسن که ما به اسم بازی هم تحریک بشیم.
به خاطر کلمه ی "ناتی" که به معنی بازیگوش و شیطونه بازی خرس شیطون (Naug*ty Bear) رو تماماً روی وب ***** کردن! نه میشه یه دونه عکس پیدا کرد و نه تریلر و اینجور چیزا که باید دست به دامان هیتلر شد!
جالب اینجاست که هیچ فروشگاهی هم این بازی رو نمیاره.
اینجا برای فروش گذاشته ولی به جای کلمه درست نوشته Naghty Bear

بچه ها بازی lara craft and the guardian of light انگار دیروز تو لایو اومده . کسی بازی نکرده ؟
تایپیکشم پیدا نکردم اگه میشه دموشو تو تایپیکش قرار بدین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or