مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان تا چند روز پیش می خواستم لبتاب Asus G51 3D رو سفارش بدم نظرم بلکل عوض شد حالا می خوام این سیستم رو ببندم حالا فقط قطعه خننک کننده مونده بهترین Air Cooling یا Liquid Cooling که در حد این سیستم باشه ممنون (چه کنیم دیگه زدیم به سیم آخر:cheesygri)

Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W

سلام دوستان
سلام دوستان من می خوام یه htpc جمع کنم میشه راهنمایی کنید....
1_دوستان ایا میشه htpc جمع کرد که در دو ماد کارکنه؟(یعنی یه ماد درست مثل pc عادی یک ماد درست مثل یک مدیا سنتر بدور از هر گونه منو و غیره و تنها به فرمور مدیا سنتر دسترسی داشته باشی..)
2_به نظرتون برای یه سیستم htpc معمولی چه قطعاتی نیاز دارم؟
یک دنیا سپاس

1-
CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb xtreem ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : sapphire or msi hd5850
HDD : seagate or wd 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1090 1095 در میاد میتونی vga رو 275 و main رو msi هم در نظر بگیری که جمعا 35 36 تومنی حدودا کم میشه.;)
ممنونم از راهنمايي تون
رم فكر كنم 2 گيگ كم باشه،ميشه دليلش رو بفرماييد چرا 2 گيگ؟
پاور براي 2 تا 5850(يكي ديگه رو بعدا اظافه ميكنم)كم نيست؟
يه كيس قيمت متعادل تر بگيد كه cooling مناسبي هم داشته باشه(خيلي زور داره 100 تومان پول قشنگي دادن)
يه سيستم هم خودم به خودم پيشنهاد كردم :cheesygri
اگه قطعه اي مناسب نيست يا نوع بهترش تو بازار موجود هست لطف كنين راهنماييم كنيد.

GIGABYTE - P55-UD3P
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5
PIONEER - DVR-A12FX
Case_ GREEN - Infinity
Power_ GREEN - GP685B

من دسترسي به بازار كامپيوتر ندارم،اگه كسي از دوستان قيمت اين قطعات رو داره بگه

سلام دوستان تا چند روز پیش می خواستم لبتاب Asus G51 3D رو سفارش بدم نظرم بلکل عوض شد حالا می خوام این سیستم رو ببندم حالا فقط قطعه خننک کننده مونده بهترین Air Cooling یا Liquid Cooling که در حد این سیستم باشه ممنون (چه کنیم دیگه زدیم به سیم آخر:cheesygri)

Processor:Intel® Core™ i7 Processor 960(3.2GHz,4.8GT/s,8MB)
Hard:Segate 1tb or Maxtor
Mother:ASUS P7P55D-E Premium
Memory: Corsair
VGA:ati HD 5970 2gb
Power:Corsair HX1000W
خب میتونی ZEROTHERM NV-120 یا ThermalRight ULTRA 120 رو برداری که مختص اورکلاکینگ هم هستن،برای Liquid Cooling هم مدل Coolit DOMINO A.L.C رو میتونی انتخاب کنی
در ضمن خرید CPU ی گرونی مثل 960 هم واجب نیست،چون با یکی از این کولینگ ها میشه مدل ارزونتر 920 رو هم تا همون سقف اورکلاک کرد.

سلام دوستان
1_دوستان ایا میشه htpc جمع کرد که در دو ماد کارکنه؟(یعنی یه ماد درست مثل pc عادی یک ماد درست مثل یک مدیا سنتر بدور از هر گونه منو و غیره و تنها به فرمور مدیا سنتر دسترسی داشته باشی..)
یک دنیا سپاس
یه سری قطعات هستن که میشه برای HTPC استفاده کرد اما توی بازار ما انتخابا محدوده،حالا شما بودجه رو بگو طبق اون بهت پیشنهاد بدم.

ممنونم از راهنمايي تون
رم فكر كنم 2 گيگ كم باشه،ميشه دليلش رو بفرماييد چرا 2 گيگ؟
پاور براي 2 تا 5850(يكي ديگه رو بعدا اظافه ميكنم)كم نيست؟
يه كيس قيمت متعادل تر بگيد كه cooling مناسبي هم داشته باشه(خيلي زور داره 100 تومان پول قشنگي دادن)
يه سيستم هم خودم به خودم پيشنهاد كردم :cheesygri
اگه قطعه اي مناسب نيست يا نوع بهترش تو بازار موجود هست لطف كنين راهنماييم كنيد.

GIGABYTE - P55-UD3P
Intel Core i5 - 2.66GHz - 750
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
SAMSUNG-SATA 2 - 750 GB + / 32mb buffer
XFX - ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5
PIONEER - DVR-A12FX
Case_ GREEN - Infinity
Power_ GREEN - GP685B

من دسترسي به بازار كامپيوتر ندارم،اگه كسي از دوستان قيمت اين قطعات رو داره بگه
راجع به رم که رامین جان 2 گیگ گفتن که قیمتش کمتر بشه
پاور رو هم برای 2 تا کارت 5850 باید 685 وات بزاری(البته نمیدونم دوتا کارت الان به چه کار میاد)
راجع به کیس هم بگم که کیس حرفه ای به امکاناتش توجه میشه برای انتخاب،فقط قشنگی ملاک نیست،مدل Green INFINITY هم همینطوره.

با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر

با سلام خدمت دوستان من چندتا سوال داشتم خواهش ميكنم فوري جواب بديد چون امروز فردا بايد اقدام به خريد كنم1.آيا ميشه pc رو به tv 42" or 35" وصل كرد؟2.لپ تاب قابل ارتقا و مخصوص گيم (مانيتور اگر بالاي 17" بود) داراي بهترين سيستم و بالاترين سيستم براي بازي با قيمت 3 ميليون 2 ميليون و 1.5 ميليون3. تلويزيون 40" يا 30" براي بازي براي همه ي پلتفرمها(pc ps3 x360 )جواب بده قيمتشم هر چقدر بود مهم نيست4.به نظر شما انتخاب زير معقولانه است؟خريد يك pc با قيمت 1.5 ميليون براي بازيهاي multiplatform (مثل ac2 و...)خريد ps3 و x360 براي بازيهاي انحصاري و بازيهاي انحصاري اين دو كنسول ارزش خريدنشونو داره؟5.يك مادربرد با جاي 4 گرافيك با هر قيمتي بود.6.بهترين نوع x360 كه مشكل سه چراغه ناشته باشه و بشه مدت زيادي باهاش بازي كرد.ببخشيد كه سوالام زيادن ولي خواهش ميكنم سريعتر جواب بديد چون خيلي به جوابشون احتياج دارم.با تشكر
سلام
وجود لب تاپ خیلی برات ضروری هست ؟ اگر نیست نخر . پولش رو برای PC خرج کن .
در مورد خرید ترکیبی PC وکنسول و لب تاپ اصلا موافق نیستم چون بدجوری پول دور ریختنه .
در مورد تلوزیون باید عرض کنم که کارت گرافیک شما و حداکثر ریزولیشن تحت پشتیبانیش مهم هست .
مادربرد رو که نمی شه همینجوری هردمبیلی پیشنهاد داد . باید بگی برای چه سوکتی می خوای؟:biggrin1:
XBOX رو خبر ندارم

چرا خريد هر چهارتا همزمان پول دور ريختنه؟ يه كارت گرافيك معرفي كنيد كه بشه رو ي تي وي 40 اينچ مچ باشه.

یه سری قطعات هستن که میشه برای HTPC استفاده کرد اما توی بازار ما انتخابا محدوده،حالا شما بودجه رو بگو طبق اون بهت پیشنهاد بدم.
دستت درد نکنه جواب دادی......خب تو اینجور موارد فکر نمیکنم که انتخواب با من بشه ولی یه tmpc میخوام که کارکردش حد اقل متوسط باشه نه ضعیف......
درباره قطعات هم براردم هرچی بخوام میتونه از اتریش برام بگیره....البته اگه قطعاتی معرفی کنی که تو ایران باشه خیلی برام راحت تر هست
فقط سوال اولم رو هم اگه جواب میدادی خیلی خوب می شد
سلام دوستان
یک دنیا سپاس

چرا خريد هر چهارتا همزمان پول دور ريختنه؟ يه كارت گرافيك معرفي كنيد كه بشه رو ي تي وي 40 اينچ مچ باشه.
به نظر من عاقلانه نیست که کامپیوتر 1.5میلیون باشه و لب تاپ 3تومن . اون هم در شرایطی که قراره با PC بازی کنی . خوب یه PC خوب بخر و لب تاپ نخر . مایه اش هم اینه که حدود 3تومن و شاید کمتر خرج PC کنی . اما اگه لب تاپ رو برای کار می خوای دیگه چرا 3تومن؟:biggrin1:
نمایشگر رو اگر برای کامپیوتر می خوای بزرگتر از همین 23 اینچ ها بهنظرم اصلا جالب نیست . خلاصه یه سری سوالات ا این دست هست که باید جوابش رو برای خودت مشخص کنی . پول زیاد رج کردن همیه حاصلش چیزی که شما می خوای نیست .اگه زیادی پول داری 500تومن هم بده به من که لنگم.تازه برات دعا هم می کنم.:biggrin1:

دستت درد نکنه جواب دادی......خب تو اینجور موارد فکر نمیکنم که انتخواب با من بشه ولی یه tmpc میخوام که کارکردش حد اقل متوسط باشه نه ضعیف......
درباره قطعات هم براردم هرچی بخوام میتونه از اتریش برام بگیره....البته اگه قطعاتی معرفی کنی که تو ایران باشه خیلی برام راحت تر هست
فقط سوال اولم رو هم اگه جواب میدادی خیلی خوب می شد

آره عزیز میشه،چند راه مختلف هم داره
یکی مادربردای دوگانه مثل مدل DFI HYBRID P45 ION-T2A2 که دو تا سیستم مجزا روی یه مادربرد هست،
یکی هم ساختن ویندوزای مجازی روی یه سیستم عامل میزبان هست که کارای جداگانه بکنن
یکی هم اجرای دسکتاپ توی یه خروجی کارت و اجرای مدیا سنتر توی خروجی دیگه،اما روی یه سیستم کار می کنن
.

این مادر بوردهایی که بالای صفحه سایت تبلیغ میکنه چطوره؟(p55) از لحاظ کیفیت و قیمت.
فرقش با M/B:ASUS P7P55D-M چیه؟
کدومش بهتره؟

سوالمو اصلاح میکنم.
اینم لینک مادر بورد ها و توضیحاتش
http://www.avajang.com/articles/1388/microsite_333/models.htm
http://www.avajang.com/articles/1388/mb_091020_333/data/tech_090814_p55-models.htm
حالا دوستان یه راهنمایی جامع در مورد مزایا و معایب و برتری های این دو گروه مادربورد رو به من لطف میکنن.

سوالمو اصلاح میکنم.
اینم لینک مادر بورد ها و توضیحاتش
http://www.avajang.com/articles/1388/microsite_333/models.htm
http://www.avajang.com/articles/1388/mb_091020_333/data/tech_090814_p55-models.htm
حالا دوستان یه راهنمایی جامع در مورد مزایا و معایب و برتری های این دو گروه مادربورد رو به من لطف میکنن.
شما کدوم دوتا گروه رو لینک دادی مثلا؟؟ اینا که یکین!
شما بجز سایت آواژنگ جای دیگه هم میتونی بررسی مادربردا رو هم بخونی،

خدایی نکرده یکم بیشتر توضیح بدی منظورت رو بد نیستا،اصلا دنبال چی هستی؟

بهترین مانیتوری که با بودجه 200-150 هزار تومن میشه خرید چیه؟

مانیتور SAMSUNG 2050 که حدود 200 تومن هست.

عزیز من فقط اون لینکها رو دادم تا شما متوجه مدل های مورد نظر من بشی.
چون در جواب من گفته بودی تبلیغ ها برای همه نمایش داده نمیشه!
همین!

گروه هم منظور فرق این مادربورد هایی که لینک دادم با سری ASUS P7P55D هست.
یعنی اینا باهم چه تفاوتهایی دارن. یه جور مقایسه بین این دو مدل.
تشکر بابت صبر و راهنماییت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or