Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
حالا خوب شد نرفت 2011:biggrin1:
و گرنه طبق پیش بینی من همزمان با Forza 4 میومد بیرون:biggrin1:
ولی خداییش هیچی کم نزاشتن فقط کم مونده یه قسمت kart هم بهش اضافه کنن:biggrin1:

بخشی از impression سایت Eurogamer: نشون میده که کف کردن :دی

It's not just a racer, really: it's a Noah's Ark for cars, a haven that will never be touched by rust or sky-rocketing fuel prices. And although while GT5's been in development the driving genre has gone through plenty of transitions of its own, if anything, the explosive excess of contemporary titles has given Yamauchi's game even more of an air of class, as it ditches the dynamite and the levelling up to rely instead on simply being comprehensive and beautiful.

ویدئوهای زیادی از GT5 اومده که برای عاشقان GT دیوانه کنندست !!!
توی ویدئوی این صفحه چرخه دینامیک شب و روز دیده میشه که فوق العاده زیباست ! کیفیت ویدئو به خاطر دانلود از youtube خیلی پایین هست ولی چند تا عکس ازش گرفتم :

نور خورشید موقع غروب از پشت درختها واقعآ دیدنیه !

اینجا هم گیم پلی بازی توی شهرهای مادرید و رُم دیده میشه که طراحی شهر عالی به نظر میرسه ! ولی به خاطر کیفیت فوق پایین دیگه عکس نمیشه گرفت :دی
به قول یه نفر :
OMG this is what we waited about 5 years for? Well it’s been worth every sec.

من ترجیح میدم به جای امضای یامائوچی امضای Translator San روش باشه! آخه من دوستش دارم :(
دلم براش تنگ شده :(

آخرین ویرایش:
واقعا Gran Turismo 5 دیگه اسم بازی براش کم ِ ! این تریلر دیشب ُ هر چی میبینم باز کفاف نمیده !

کی اینو نمیخواد ؟! :دی

4701984840_59b88b3fa6.jpg

(
من ترجیح میدم به جای امضای یامائوچی امضای Translator San روش باشه! آخه من دوستش دارم :(

دیشب که بازی به نمایش درامد اصلا مونده بودم این بازی یا فیلم:-o تازه با اون کیفیت
live که میدیدم لطفا یکی لینک تریلر دیشبی رو بزار HD خوفناک باش

خوب چیز حیلی زیادی از دست ندادیم !
ما اکثرا با همون ماشین های جدید بازی می کنیم ! از طرفی دیگه می تونیم بهتر و بیشتر اون Reflex های زیبا رو ببینیم . به احتمال زیاد تو GT6 این مشکل هم برطرف میشه .

من که فقط برای تفنن از کاکپیت استفاده میکنم! در نتیجه اگر هیچکدوم از ماشینها همم نداشتن برای من مهم نبود. مهم اینه که وقتی ریلیز میشه CE بازی به قیمت معقولی (حداکثر 120) پیدا بشه. هرچند بعید میدونم!! اگر کس دیگه ای هم هست که میخواد CE بگیره به نظرم بهتره هماهنگ کنیم با هم از یه جا بگیریم که زیاد بهمون نندازن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or