متاسفانه دستگاه شما خراب شد رفت و دیگه درست نمیشه پیش هر کی هم ببریش هر کی یک چیزی بهت میگهيعني هيچ كاريش نميشه كرد.حالا اين مشكل چجوري پيش مياد اخه من به تنضيمات دستگاه دست نزدم نميدونم چرا يهو اينجوري شد
بهتره که بری یکی دیگه بخری
متاسفانه دستگاه شما خراب شد رفت و دیگه درست نمیشه پیش هر کی هم ببریش هر کی یک چیزی بهت میگهيعني هيچ كاريش نميشه كرد.حالا اين مشكل چجوري پيش مياد اخه من به تنضيمات دستگاه دست نزدم نميدونم چرا يهو اينجوري شد
متاسفانه لنزت سوخته عزیز برایه منم همینطور شد اتفاقا سر بازی فیفاهم بود 100 چوقهم برام اب برداشت البته سرم کلا رفت حسابی شما خواستی لنز عوض کنی 50 بیشتر ندهسلام بچه ها من چند روز پيش داشتم فيفا بازي ميكردم يك دفعه سيستم هنگ كرد طبق معمول به شانس خودم لعنت فرستادم و سپس خواستم دوباره بازي كنم كه پس از خاموش و روشن شدن دستگاه ديگه بازي فيفا كه هيچ ! هيج بازي ديگه اي هم نميخونه setting هم چك كردم همه چي مثل اولشه لطفا يكي بگه چي كار كنم!؟
در ضمن قبلا هم يكي دو بار اين اتفاق افتاده بود كه بعدش مشكلي نداشتم
:-o:-o:-oعجیبه من اولین باری که مبینم که میگهسلام من یه مشکل عجیب ناک دارم:d
بازی که میکنم هر نیم ساعت یه بار یه صدای جیغ کوتا شبیه بوغ از دستگاه شندی ئیشه کسی میدونه علت چیه؟
:-o:-o:-oعجیبه من اولین باری که مبینم که میگه
احتمالا صدای فن اش که این طوری صدا میده:-o
نه کلی هست این صدا گاهی وقتا حتی توی کار کردن با XBMهم صدا میاد اما فک کنم وقتی گرم میشه اینطور میشهاگه دستگاش اسلیم باشه که فک کنم عادی باشه چون برا منم سر u1 اینجوری میشد البته انگار مثلا صدای دیسکه حالا نمیدونم شاید چیزه دیگه ای باشه ... بیشتر هم سر لودینگ میشه درسته؟
اگر می دانستند که ارورش ماله چیه تا حالا تمامی دستگاها درست میشدندسلام دوستان این ارور چراغ زرد ماله چیه مشکل از کجاست ممنون
آره منم یه همچین مشکلی دارم !یکی یه کمکی به من بینوا بکنه :d
سرعت دانلودم تو PS3 به طرز فجیهی کمه تو PC با سرعت 64KB دانلود میکنم ولی تو PS3 با سرعت 15KB !!
چه کنم مشکل از کجاست تو کنسول قبلیم هم همینطوری بود.
مدل مودمم هم DLINK-2520U هست .
الان خونه یکی از دوستام بودم اونم مثل من 512KB داشت ولی با سرعت 50KB تو PS3 داشت دانلود میکرد.
من شبی تو PC 1.5gb دانلود میکنم تو PS3 شبی 300MB !!
DLC Heavy Rain رو 3شب کشید تا دانلود کنه !!!
یکی یه کمکی به من بینوا بکنه :d
سرعت دانلودم تو PS3 به طرز فجیهی کمه تو PC با سرعت 64KB دانلود میکنم ولی تو PS3 با سرعت 15KB !!
چه کنم مشکل از کجاست تو کنسول قبلیم هم همینطوری بود.
مدل مودمم هم DLINK-2520U هست .
الان خونه یکی از دوستام بودم اونم مثل من 512KB داشت ولی با سرعت 50KB تو PS3 داشت دانلود میکرد.
من شبی تو PC 1.5gb دانلود میکنم تو PS3 شبی 300MB !!
DLC Heavy Rain رو 3شب کشید تا دانلود کنه !!!
آره منم یه همچین مشکلی دارم !
خوب شما از هدست بلوتوث استفاده کنید تا این مشکل برایتان به وجود نیادبچه ها من یه مشکل دارم دستگام به طور وایرلس به اینترنت وصله موقعی که هدست لبوتوث وصل وصل میکنم به دستگاه اختلال ایجاد میکنه و از اینترنت دیسکاکنت میشه!راه حلی هست؟
اخه PS3 که مودم نداره کارت LAN داره :dاره دقیقا همین طور متاسفانه مودم پلی3 ضعیفه و از تمام قدرت اینترنت استفاده نمیکنه و این شده یک مشکله جدی خیلی هم جدی است
من که دارم از Wireless استفاده میکنم !اخه PS3 که مودم نداره کارت LAN داره :d
ربطی نداره 2 3 روز پیش خونه یکی از دوستام بودم اونم سرعت دانلودش رو PC 63 64KB هست رو PS3 حداقل 50KB رو داره !!!!
مشکل یه چیز دیگست !!!!
به نظرتون کابل LAN رو عوض کنم یه کابل LAN Shield دار بگیرم چطور میشه ؟!
اخه PS3 که مودم نداره کارت LAN داره :d
ربطی نداره 2 3 روز پیش خونه یکی از دوستام بودم اونم سرعت دانلودش رو PC 63 64KB هست رو PS3 حداقل 50KB رو داره !!!!
مشکل یه چیز دیگست !!!!
به نظرتون کابل LAN رو عوض کنم یه کابل LAN Shield دار بگیرم چطور میشه ؟!
من که دارم از Wireless استفاده میکنم !