سلام دوستان من مشکل بازی نداشتم ولی یک سوال داشتم که اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم در همین برنسس بارس1 یا 3 چطور میشه بجای کیبورد با دستگیره بازی کرد البته شماره 2 این بازی خود به خود با دستگیره میشه ولی 1 رو نمیشه اگه کسی میتونه کمک کنه ممنونم میشمراستی یه Save قبل از مبارزه با کایلینا دارم![]()
دوستان سلام.
من حدود 2 سال پیش با کنسول Ps2 خیلی راحت تونستم این بازی رو تا جایی که با کایلا (دختر قرمزی) مبارزه می کنه پیش ببرم! فکر میکنم تونستم 4 تا از 9 تا جونشو بگیرم و حالا می خوام تمومش کنم:cheesygri وقتی کایلا رو میکشم (توی برج ساعت شنی) یک انفجار رخ میده وقتی بهوش میاد کنار آب اول بازی هست و تو نقشه ضبدر که زده بر می گردم برج ساعت و رو تخت کایلا اونجا ضبدر زده و دیوار ترک داره ولی ممکن نیست بشکنه (این تور که میگن فکر کنم شمشیر مخصوص می خواد) حالا من چیکارکنم؟
1- شمشیری وجود داره؟کجاست؟
2-بازی من خرابه؟
3-آخر بازی کجاست؟
4-اگه دیوار بشکنه چقدر دیگه به بازی مونده ؟
5-می تونم بر گردم و بقیه جون هارو(5 تا مونده از 9 تا) بگیرم و شمشیرو بهم بده ؟
6-اگه DVD من خرابه نسخه سالمشو گیر بیارم میتونم با همین Save ادامه بدم یا باید از اول برم؟
تو رو جونه هر کی دوست دارین تمام سوالاتم رو جواب بدین!!!!و منو از این 2 سال خفت بیرون بکشین
يكي پيدا نميشه بتونه كمكم كنهسلام به همگي
من همين الان عضو شدم
يه سوال در مورد pop 2 داشتم كه اميدوارم جواب بديد
...........................................................................
من تو اين قسمت گير كردم و نمي دونم چكار بايد بكنم
![]()
اين اتاق اينجا هست ويك سيو و همينطور يك اهرم توش هست كه مي دونم واسه چيه
![]()
![]()
اينم اسم مرحله همراه با عكسش
![]()
البته بايد بگم من دفعه دومم هست كه به اين قسمت ميام
الان هم فكر كنم سكويي كه بين من و غول هست بايد پايين بياد تا من برم طرف غول ولي چطوري نمي دونم
اگه راه ديگه اي هم هست و من اشتباه مي كنم لطفا كمك كنيد
ممنون
من با pc بازی کردم.اونجا باید بری اونجایی که صندلی کالاینا هست,دکمه ای که باهاش شمشیر را می زنی(در pc همین دکمه ی چپ موس)را نگه داری که محکم ضربه بزنه.آي گفتي و درد دل مرا تازه كردي
منهم دقيقا همين مشكل شما را دارم با اين تفاوت كه من 6 تا لايف آپگرد را گرفتم . ولي تا انجائيكه ميدونم دوستان عزيز ميگفتند بعد از كشتن كالينا بايد داهاكا به دنبالت بياد ولي همچين اتفاقي نمي افتد بلكه مثل شما دوست گرامي به اول بازي ( كنار آب )ميرسم واقعا موندم چكار كنم . دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه ممنون ميشم
سلام..
من این بازیرو تموم کردم .
می تونم کمکت کنم .
ولی عکسارو هر کاری کردم لود نکرد.می خوای یه جا دیگه ا÷لود کن ببینم!
فقط یه چیز بگم یه سری از اون لایف ها هست که فقط در اون زمانی که بهشون می رسی می تونی بگیریشون یعنی بعدا نمی تونی تو جزیره بگردی بگیریشون!
مثل اونی که بعد از مبارزه با شادی (برای بار دوم ) باید بگیری!
بازيت خرابه چون بايد بر گردي كنار صاحل تا داهاكا بزاره دنبالتمن تو اون بازی بعد از اینکه
کاتیلینا ( دختری که لباس قرمز پوشیده و 2 تا شمشیر هم بهت می ده ) رو کشتم نمی دونم چیکار کنم
لطفا یکی کمکم کنه
منظورم اینه :
![]()