قسمت جدید سری Medal of Honor به صورت رسمی معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
mohlogo.jpg

شرکت EA پرده از قسمت جدید سری Medal of Honor برداشت. این شماره به عنوان یک بازسازی کلی از این سری یاد شده است و وقایع ان دیگر ربطی به جنگ جهانی دوم ندارد. وقایع قسمت جدید در افغانستان می گذرد.

داستان بازی راویت گر یک گروه از سربازان رده بالا امریکای ( Tier 1 Operator ) است که به ماموریت هایی می روند که هیچ کس نمی تواند از پس ان بر بیاید. این قسمت بازی هم FPS خواهد بود و توسط EA LA ساخته می شود. نکته جالب این است که EA برای بالا بردن کیفیت بازی بخش تک نفره بازی به EA LA و بخش چند نفره را به استودیو DICE محول کرده است.

EA برای ساخت بازی با فرماندگان واقعی ارتش امریکا همکاری کرده است. طبق گفته EA این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد. اولین تریلر این بازی در مراسم VGA امسال عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
جدی چرا اینجوریه سیاوش ؟ من دیشب نشستم کل عملیات سال 2002 رو توی افغانستان خوندم که چیزی از این بابا دستگیرم بشه ولی هیچی نبود ! اسمش که هیچ جا نیست ! اخه خوب مثلا مسائل امنیتی چی میتونه باشه که اینقدر اینارو مخفی نگه میدارن ؟

خلاصه من که مشتاقم ببینم چی از آب در میاد این بازی. بنظر میاد میشه روش حساب کرد :biggrin1:

منم احساس ميكنم خيلي خفن از آب در مياد ! :biggrin1: چون من خودم با نسخه ي قبل هم خيلي حال كردم واقعا عالي بود ! حالا اين نسخه كه ميخواد modern بشه خيلي حال ميده ! ميتونن هدفشون رو رقابت با mw قرار بدن تا يه چيز توپ بسازن :biggrin1:

بالاخره این شخصیت فکر کنم به یکی از محبوب ترین چهره ی ها دنیای بازی تبدیل بشه :biggrin1: چون بنظرم قیافش خفن و پر از تجربه است ( البته اگه بازی گند نزنه ).

اخه خوب مثلا مسائل امنیتی چی میتونه باشه که اینقدر اینارو مخفی نگه میدارن ؟

اگه اینا را میدونستی الان نشسته بودی جای اوباما دستور میدادی :biggrin1:

خلاصه من که مشتاقم ببینم چی از آب در میاد این بازی. بنظر میاد میشه روش حساب کرد :biggrin1:
اره، ولی اصولا هرچی EA تصمیم داشته از روی یک شخصیت چیزی بسازه گندش در اومده نمونه اش هم NFS UC بزرگوار بود. که یک سری بازیگر رو ریخته بودن توش

NFS UC که عملا یه Celebrity Show بود ، اصلا جزو این برنامه ها نیار ! EA خواست از طریقی محبوبیت NFS رو برگردونه که موفق نشد ، پس کلا اونو بیخیال شو ..
این شخصیت هم به نظر من احتمال موفق بودنش هست ، به جز AirBorne که کلا معلوم نبود بازی چی میخواد بگه من تمامی شخصیت های سری های قبلی MOH رو به خاطر دارم و این بخاطر هنرمندانه جلوه دادن داستان با تلفیقی از گرافیک و گیم پلی بود که EA روش بسیار کار کرده بود ، اگر این نسخه هم مانند نسخه ی های قبلی باشه فک میکنم بتونه به میدان رقابت با COD همانند گذشته بر گرده ..
البته ، یه نکته ی دیگه هم هست که توی اون تاپیک هم یکی از بچه ها گفت ، MOH خیلی به BBC2 وابسته هست و ما اگر موفقیت چشم گیری از BBC2 ببینیم عملا باید منتظر 100 برابر بهترش از MOH باشیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or