سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دو روز پیش من یه سوالی پرسیدم که من دستگام هر بازی رو که میزارم داخلش همش مینویسه play DVD و اجرا نمیکنه چیکار کنم مشکلش چیه؟؟؟؟
یکی نیست جواب بده؟
شما احتمالا کپی خور دستگاهت پریده ببرش یه فروشگاه یا تعمیرگاه برات درست کنه.
اگه گیم اورجینال داری با اونم امتحان کن اگه کار کرد یعنی کپی خورش رفته اگه نکرد نمیدونم بازم ببر یه نگاهی بهش بندازن

سلام

دوستان دستگاه من به جز فرمت wmv هیچ فرمتی رو نشون نمیده ..ظاهرا برای پخش فرمت هایی مثل avi یا mkv یا .. باید دستگاه رو به لایو وصل کنم اما امکان این کار رو ندارم . راهی نداره که این اپدیت ها رو به صورت افلاین به دستگاه وارد کرد !؟
ممنون :x

سلام

دوستان دستگاه من به جز فرمت wmv هیچ فرمتی رو نشون نمیده ..ظاهرا برای پخش فرمت هایی مثل avi یا mkv یا .. باید دستگاه رو به لایو وصل کنم اما امکان این کار رو ندارم . راهی نداره که این اپدیت ها رو به صورت افلاین به دستگاه وارد کرد !؟
فكر نكنم جز wmw چيزه ديگه اي رو نشون بده من به لايو وصل شدم هم چيزي نشد

سلام
ایکس باکس من بازی های جدید مثل هاتپورشه رواجرا نمیکنه و روی صویر اول بازی گیر میکنه با اپدیت داشبورد هم راه نیافتاد..چیزهایی در مورد اپدیت سخت افزار شنیدم لطفاراهنمایی بفرمایید.ممنون

سلام
ایکس باکس من بازی های جدید مثل هاتپورشه رواجرا نمیکنه و روی صویر اول بازی گیر میکنه با اپدیت داشبورد هم راه نیافتاد..چیزهایی در مورد اپدیت سخت افزار شنیدم لطفاراهنمایی بفرمایید.ممنون

يه سري برو X360 Firmwares
:)

سلام به دوستان
من یه 2-3 هفته ای هست xbox arcade خریدم الان تو بازی h.a.w.x در یکی از مراحل صفحه تلویزیون حالت برفکی میاد نه اینکه بازی دیده نشه . دیده میشه ولی یه فرمی میشه . بازی bulletstorm هم اینطوری شد وقتی دیسک رو گذاشتم قبل از شروع .
ایراد از دستگاه هست یا دیسک های کپی ؟ از nextgen خریدم بازیهارو
ممکنه به خاطر نبود هارد باشه ؟
از خود بازی هست ؟
لطفا کمک کنید من کنسول رو 370 گرفتم یه وقت خراب نشده باشه
کابل من full hd هم ساپورت میکنه

سلام به دوستان
من یه 2-3 هفته ای هست xbox arcade خریدم الان تو بازی h.a.w.x در یکی از مراحل صفحه تلویزیون حالت برفکی میاد نه اینکه بازی دیده نشه . دیده میشه ولی یه فرمی میشه . بازی bulletstorm هم اینطوری شد وقتی دیسک رو گذاشتم قبل از شروع .
ایراد از دستگاه هست یا دیسک های کپی ؟ از nextgen خریدم بازیهارو
ممکنه به خاطر نبود هارد باشه ؟
از خود بازی هست ؟
لطفا کمک کنید من کنسول رو 370 گرفتم یه وقت خراب نشده باشه
کابل من full hd هم ساپورت میکنه

اگر ال سی دی دارید باhdmiهم یه امتحان کنید این اتفاقی که برای شما افتاده من تا حالا تو ارکیدهای با مادربرد جاسپر ندیده بودم وقتی دستگاه رو خاموش وروشن میکنید بازم برفکی میشه برفکی به چه صورت هست؟ به صورت قاطی کردن رنگ هست؟ تا حالا کنسول یک چراغ قرمز داده؟
اگر 2-3 هفته هست کنسول رو خریدید بهتره به فروشنده اطلاع بدید چون اگر با hdmiهم همینطورباشه بدترین اتفاق ممکنه برای کنسول شما اتفاق افتاده که به احتمال زیاد ختم میشه به ارور 74.

سلام

نه دوست عزیز منم جاییو ندیدم!من خودم دستگام فقط 1 فرمت میشناخت!wmv !!!بعد رفتم لایو مدیا پلیرو دانلود کردم آپدیتشو همه چی اجرا میشه!
راستی من nfs:hot pursuit رو گذاشتم دستگاه هنگ کرد بعد روشن کردم صفحه سیاه شد یه چراق قرمز داد به اسم e64 یا 65 یادم نیست بالاش ژاپنی اینگلیسی قاطی بود:دی
چراق پایین سمت چپ!
تو عید پارسال هم 3 چراق قرمز سمت چپ مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:
اگر ال سی دی دارید باhdmiهم یه امتحان کنید این اتفاقی که برای شما افتاده من تا حالا تو ارکیدهای با مادربرد جاسپر ندیده بودم وقتی دستگاه رو خاموش وروشن میکنید بازم برفکی میشه برفکی به چه صورت هست؟ به صورت قاطی کردن رنگ هست؟ تا حالا کنسول یک چراغ قرمز داده؟
اگر 2-3 هفته هست کنسول رو خریدید بهتره به فروشنده اطلاع بدید چون اگر با hdmiهم همینطورباشه بدترین اتفاق ممکنه برای کنسول شما اتفاق افتاده که به احتمال زیاد ختم میشه به ارور 74.

پلاسما داریم به خاطر کیفیت بهترش نسبت به lcd گرفتیم سال پیش 42 اینچ هست و hd
نه چراغ قرمز نداده .
برفک سیاه سفید نیست انگار که مثلا بخوان بازی رو سخت کنن صفحه یه جوری بشه حرکت داره و دون دون میشه ولی دیده میشه بازی اول روی هواپیما اینطور شد گفتم شاید مرحله رو خواسته سخت کنه این طور شده اما وقتی امروز bulletstorm رو گذاشتم هنوز بازی نیومده و تو یکی از صفحه های لود اینطوری شد
بعضی موقع ها اینطور میشه تا حالا تو این دوتا بازی اینطور شده

این ارور 74 یعنی چی یعنی تمام ؟!! این همه پول دادم تابستون 230 بود الان به خاطر هک نشدن اسلیم گرون شده خریدم . اگه خراب شده باشه که بیچاره ام .

اینم بگم روی بازی های دیگه مثل halo و call of duty و gta و nfs اینطور نشده

پلاسما داریم به خاطر کیفیت بهترش نسبت به lcd گرفتیم سال پیش 42 اینچ هست و hd
نه چراغ قرمز نداده .
برفک سیاه سفید نیست انگار که مثلا بخوان بازی رو سخت کنن صفحه یه جوری بشه حرکت داره و دون دون میشه ولی دیده میشه بازی اول روی هواپیما اینطور شد گفتم شاید مرحله رو خواسته سخت کنه این طور شده اما وقتی امروز bulletstorm رو گذاشتم هنوز بازی نیومده و تو یکی از صفحه های لود اینطوری شد
بعضی موقع ها اینطور میشه تا حالا تو این دوتا بازی اینطور شده

این ارور 74 یعنی چی یعنی تمام ؟!! این همه پول دادم تابستون 230 بود الان به خاطر هک نشدن اسلیم گرون شده خریدم . اگه خراب شده باشه که بیچاره ام .

اینم بگم روی بازی های دیگه مثل halo و call of duty و gta و nfs اینطور نشده

تنها راهنمایی من اینه که این بازیهایی که این مشکل رو دارن روی یک تلویزیون دیگه حالا هر چی باشه مشکلی نیست حتی مثلا کابل معمولی هم باشه امتحان کنید چون قبلا هم گفتم 360جدید این مشکل رو بهم نمیزنن فقط محض اطلاعتون ارور 74یه کابوس بسیار بده که هر چی دچارش شد از جمله خودم باید با کنسول خدا حافظی کرد ولی در مورد شما باید روی یک تلویزیون دیگه امتحان کنید تر جیحا معمولی باشه یعنی پلاسما نباشه:d

سلام
ببخشید نمیدونستم کجا باید سوالم رو مطرح کنم :-s
من یک دستگاه الایت دارم برد جاسپر
جدیدن چند تا بازی جدید گرفتم که هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه =((
میخواستم ببینم
چه کار باید بکنم تا بازی ها اجرا بشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or