با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

چقدرم به پست اون بنده خدا که اول گذاشته بود احترام گذاشته شد ؟!
کلا مقایسه ی PES & FIFA فایده ای نداره ! چونطرفدارای هیچ کدوم کوتاه نمیان،نبایدم بیان...!:d
بابات پیش نمایش هم ممنون...

خیلی دوست دارم دوتا چیز به بازی اضافه بشه یادمه اون قدیم که فیفا میزدم خیلی وقت پیشا بازیهای لیگی که انجام میدادم درست همون بازیه که تویه همون هفته بازی میشد مثلا اگر بوندسلیگا بازی میکردی هفته اول در واقعیت بایرن مونیخ با ولسبورگ داشت تویه بازی فیفا هم همین بود همینطور تا اخر فصل نمیدونم قسمت انلاینش شاید داشته باشه اما خدا کنه در قسمت لیگش(افلاین) این قسمت اضافه بشه اخه من هر هفته که تیمه محبوبم تو لیگ بازی داره منم تو لیگه فیفا همون روز بازی میکنم تا اخره فصل
قسمت دیگه که میخوام اضافه بشه زیاد مهم نیست شاید کسی حتی بهشم فکرم نکرده باشه وقتی که بازی میکنید توپ به اوت میره یا خطا میشه یا کارت میده موقعه ای که میخواد صحنه اهستش نشون بده یه تصویر از ea میاد. بجاش تویه هر لیگی که بازی میکنید ارم اون لیگ نشون بده مثلا بوندسلیگا با ارمش بجای او ea نشون بدن(امیدوارم منظورم فهمیده باشین)

یه فیلم دیگه :دی فیتل نیست !
پ ن : جدیدا فیلم زیاده !
=--=-=-=-=

و سیستم مورد نیاز :

System Requirements* GD Hardware Rating Diff
Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz Login to compare your CPU
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GT 256MB Login to compare your GFX Card
...ATI Graphics Card - Radeon HD 3870
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 4.5 GB
Direct X - 9

من ویدیوهای یوتوبو نمی تونم ببینم Be A keeper Arena Mode قضیش چیه؟
چیکار میشه باهاش کرد؟
لینک دانلود نیست جایی؟
دوست عزیز پیش نمایش رو مطالعه کردین؟ لینک دانلود هم متاسفانه من پیدا نکردم چون این video رو هر کاری کردم نشد دانلود کنم.

ای کاش دوربین تو دروازه بود و به نوعی مثه be a pro بقیه بازیکنا درست پشت دروازه بان بود.......اونوقت بهتر نبود؟؟

گرفتنشم سختتر بود..حال میداد.:d
آقا مگه قرار همه امکانات رو به ما یک جا نشون بدن؟:d ممکنه این اتفاق بیافته که به نظر من خیلی هم عالی هست و به احتمال زیاد از دوربین های مختلف میشه استفاده کرد مثل خود be a pro که می تونی این کار رو بکنی

آقا مگه قرار همه امکانات رو به ما یک جا نشون بدن؟:d ممکنه این اتفاق بیافته که به نظر من خیلی هم عالی هست و به احتمال زیاد از دوربین های مختلف میشه استفاده کرد مثل خود be a pro که می تونی این کار رو بکنی

آره خوب اینم هس ..شاید تو زوایای دیگه باشه(چون آدم هیجان زده میشه میخواد یهو همه نکات جدید رو ببینه:d)

ولی ای کاش باشه چون کنترل اینجوری دروازه بان خیلی با کنترل یه مدافع فرقی نداره....یکم هیجانش کمه.

ای کاش دوربین تو دروازه بود و به نوعی مثه be a pro بقیه بازیکنا درست پشت دروازه بان بود.......اونوقت بهتر نبود؟؟

گرفتنشم سختتر بود..حال میداد.:d
یحتمل دوربین های جداگانه تعبیه شده ...
کم کار نکردن امسال ... ;)

دوست عزیز پیش نمایش رو مطالعه کردین؟ لینک دانلود هم متاسفانه من پیدا نکردم چون این video رو هر کاری کردم نشد دانلود کنم.

چاره ـش یه نرم افزار ـه IDM هست ... :دی

چاره ـش یه نرم افزار ـه IDM هست ... :biggrin1:
نه آخه من خودم Youtube Downloader دارم و باهاش همه video ها رو راحت میگیرم ولی این رو هر کاری کردم نشد. نمی دونم مشکل کجا بود.:biggrin1:

شرکت الکترونیک ارتز اعلام کرد برای امسال fifa11 را با ستاره ی ریأل مادرید : کا کا رونمایی خواهد کرد@ :d او در تمام بخش های بازی حضور خواهد داشت ! در توسعه ی این بازی که در بخش کانادای الکترونیک ارتز انجام میشود ! فیفا 11 به تاریخ 28ستامپر در امریکای شمالی و یکم اکتبر در اروپا و اسیا برای کنسول های اکس باکس .پلی استیشن 3 و 2 .psp .pc .وds عرضه میشود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or