Microsoft X10 Expo

Dreadlord

کاربر سایت
سلام!

این تاپیک را برای اخبار، تریلرها، معرفی ها و مسائل مربوط به نمایشگاه X10 مایکروسافت زدم.

xbox360logo2.jpg

نمایشگاه قبلی یعنی X06، در سپتامبر سال 2006 و در شهر بارسلونا برگزار شد. در آنجا بود که برای اولین بار Halo Wars , PGR4 و Banjo-Kazooie معرفی شدند. X07 هم قرار بود برگزار شود که نهایتا توسط مایکروسافت کنسل شد تا این که یکی دو ماه پیش برگزاری X10 تایید شد.

این نمایشگاه فردا شب و فقط به مدت چهار ساعت در شهر سن فرانسیسکو برگزار خواهد شد.
به نظر می رسد امسال X10 بسیار پربار خواهد بود و اهمیت زیادی برای مایکروسافت خواهد داشت.

بازیهای Alan Wake, Crackdown 2, Fable III, Halo: Reach, Splinter Cell Conviction, Final Fantasy XIII و ... در X10 نمایش داده خواهند شد.
به نظر می رسد Natal هم در این نمایشگاه حضور خواهد داشت و همین موضوع انتظار برای X10 را سخت تر خواهد کرد!

البته با توجه به وضع فعلی (!) دیدن این نمایشگاه به صورت زنده غیر ممکن است و برای مشاهده و دانلود تریلرها و نمایش ها احتمالا باید چند روزی صبر کنیم!

ویرایش:
نمایشگاه ساعت 12:30 شب به وقت ما شروع میشه!

آخرین ویرایش:
مرسی ممد!

این عکس رو سایت خود Bungie گذاشته. خداییش گرافیک خیلی بهتر شده! جزئیات دیوار چوبی اون خونه رو ببینید.

Reach-m10_1stperson.jpg

بعد یه سوال!

چرا HUD که گفته بودن زرده دوباره آبی شد؟:دی
نسخه HD همین عکس

2

ببینید کیفیت کار رو

wall paper گوشیم الان عوض شد و شد این

شاتی از toy soldiers
1 ادامه

حاشیه:

نلسون یکسری عکس گذاشته!

آخرین ویرایش:
الام یه چیزی میگم بازم دعوا میشه:biggrin1:
من هیچکدوم از هیلو ها رو بازی نکردم ولی خدایی گرافیکش انقدر ضعیفه که به این عکس میگید گرافیکش خوب شده.والا من که چیزی تو عکس ندیدم.:confused:خدایی در حد بازی های 2سال پیش PCه.
الان یه سری حرف منو امضا میکنن واسه خودشون:laughing:

Official Box Art crack down 2

انگاری یک ADD-on هم برای L4D2 میخوان بزنن!!!(اپدیت میشه)
L4D2:The Passing
نزدیک بهار عرضه میشه برای PC و X360

شات جالبیه-حتما ببینید برای...

چنتا اسکرین شات جدید از D R 2

پ.ن:لینک میدم صفحه سنگین نشه

--------------------
news_x10_crackdown_2_images-8961.jpg

Crack Down 2 -X10 shot

ادامه عکسها در

----------------
FF XIII face plate

--------------------
دوتا شات HD از Reach(همون عکسهای قبلی با کیفیت HD)
1
2

اینم خوراک دسکتاپتون

-------------------------------
اینم پک Alan Wake
--------------------------------
eye on:Fable III خودتون بخونید-خدایش الان دارم میرم چیزی دان کنم! -وقت نمیکنم بترجمم

دوستان اگه -عکسا هیتلره و یا لینکا خراب بود- تا فردا صبح ادیت میشه

آخرین ویرایش:
خب نسبت به خودش(شماره 3)بهتر شده ولی خدایی بدون هیچ تعصبی با شاخ های این سبک مقایسه کن ببین این چطوریاست

شما یکبار دیگه به اون عکس (کیفیت hd ) نگاه کن ببین اصلا اینجور چوبی تو واقعیت هم دیدی یا نه..:biggrin1:

به نظر خودم گرافکش خیلی خوب شده ولی هنوز محیط طبیعی خصوصاً سنگها مشکل داره.:biggrin1:

شما یکبار دیگه به اون عکس (کیفیت hd ) نگاه کن ببین اصلا اینجور چوبی تو واقعیت هم دیدی یا نه..:biggrin1:

به نظر خودم گرافکش خیلی خوب شده ولی هنوز محیط طبیعی خصوصاً سنگها مشکل داره.:biggrin1:
110% تایید میشه!

------
پ.ن:میگم این همه پریمیوم از کجا اوردن؟؟؟:دی
فقط برای خودشون تولید میشه:دی

------------
این نِتال لعنتی 0رو فکر نکنم نشون بدن!رفت تا E3 !!!!تا الان خبری ازش نشده!

آخرین ویرایش:
باز شروع شد...
کسی به عرضتون رسونده بود که قراره گرافیک بازیها رو متحول کنه؟
شما انتظار Crysis داشتی؟
نه به خدا.ولی باید قبول کرد که اینجوری که بعضیا میگن گراقیک ریچ رو دیدم غش کردم و از این حرفا واقعا غیر فابل قبوله;)
و در اینکه نسبت به شماره سومش جهش داشته رو نمیشه حرفی دربارش زد

نه به خدا.ولی باید قبول کرد که اینجوری که بعضیا میگن گراقیک ریچ رو دیدم غش کردم و از این حرفا واقعا غیر فابل قبوله;)
دقیقا نقل قولی که کسی همچین حرفی زد رو بیار!
هیچ کس نگفت خارق العادست ولی گفتیم خوبه. مسلما دیگه نمیشه به گرافیکش خرده گرفت که ضعیفه و از این حرفا. مخصوصا اینکه بانجی گفته محیط های بازی خیلی بزرگه و بعضی اوقات تا 60 دشمن همزمان با شما مبارزه میکنند!! به قول فری :
Create a New Bambool :biggrin1: (کلی گفتم!)

خواهشا بحث مقایسه رو حداقل اینجا انجام ندید دوست عزیز، چون تاپیک اصلا یه چیز دیگس، کاربرا میخوان از اخبار آگاه بشن نه اینکه ....
به خدا منم نمیخواستم مقایسه کنم.یه نظری دادم که اینجوری شد:biggrin1:چشم دیگه هیچی نمیگم:smile:
آفرین دوست متنفر از ME ـ خودم!!:دی

آخرین ویرایش:
خواهشا بحث مقایسه رو حداقل اینجا انجام ندید دوست عزیز، چون تاپیک اصلا یه چیز دیگس، کاربرا میخوان از اخبار آگاه بشن نه اینکه ....
به خدا منم نمیخواستم مقایسه کنم.یه نظری دادم که اینجوری شد:biggrin1:چشم دیگه هیچی نمیگم:smile:
دقیقا نقل قولی که کسی همچین حرفی زد رو بیار!
هیچ کس نگفت خارق العادست ولی گفتیم خوبه. مسلما دیگه نمیشه به گرافیکش خرده گرفت که ضعیفه و از این حرفا. مخصوصا اینکه بانجی گفته محیط های بازی خیلی بزرگه و بعضی اوقات تا 60 دشمن همزمان با شما مبارزه میکنند!! به قول فری :
Create a New Bambool :biggrin1: (کلی گفتم!)
خداییش تو همینجا هم بعضیا گفتن.در کل بگذریم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or