اگر از برق بکشی بیرون اینطوری میشه.
سلام دوستان...
من امروز دیسک بازی halo رو تو کنسول گذاشتم ولی درایورم دیسک رو نخوند و بجای اینکه واسم play dvd بنویسه open try نوشت دیگه صدای عجیبی از درایو میاد وقتی دیسک بازی halo رو بذارم نوع دیسک وربایتروم و بازی هم روی هارد هست...بازیهای دیگه رو گذاشتم هیچ مشکلی نداشتند
برو رزولیشن رو تو دستگاه تغییر بده ببین چی میشه
این کابل HDMI هم بعضی وقتها قاطی میکنی یک دوبار از اول بزنش جا ببین چی میشه..؟
با کابل دیگری هم امتحان کردم سوال منم همینهبا کابل دیگری به TV یا مانیتور وصل کن اگر بازم مشکل داشت شاید سخت افزاری باشه
هر کشوری رو که برای لایو انتخاب کردی همونو بگیر اگه امریکا رو موقع ثبت نام وارد کردی پس امریکاموضوع کارت Microsoft Points حل شد. يک فروشگاه آنلاين پيدا کردم، فقط الان سؤال ديگه اي که برام پيش اومده اينه که من بايد کارت آمريکا رو بگيرم يا اروپا؟ با در نظر گرفتن اينکه براي اکانت لايو من کشور رو آمريکا انتخاب کردم در حالي که ريجن دستگاه PAL (اروپا) هست. ممنون ميشم اگه در اين مورد راهنمايي بفرماييد.
راستي مشکل اولي هم هنوز حل نشده، دوستان متخصص در زمينه XBOX 360 ممنون ميشم اگه در اين مورد اظهار نظر کنند
ممنون از راهنمايي شما. فردا کارت رو خريداري ميکنم.هر کشوری رو که برای لایو انتخاب کردی همونو بگیر اگه امریکا رو موقع ثبت نام وارد کردی پس امریکا