KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
آره برهان من بودم :d
بتا می باشد جان خودم :d از فردا هر موقع میخوام بازی کنم مینویسم KZ3 BETA :d

ولی چه حالی میده بگی بله بازی رو دیروز خریدم الان دارم حال میکنم :d (سرکار بزاریم بچه ها رو :d )

آره برهان من بودم :d
خوشا به حالت :دی
میدونم نسخه بتا هستش فقط میخوا بدونم گیم پلی بازی خیلی سریع شده یا نه ؟
من که بهت گفتم می خوای گفتی نه من می خوام POP آکبند رو باز کنم که یکم جیگر تو حال بیاد و همه بازی ها رو خودت باز نکنی:biggrin1:
:))میدونم برهان دمت گرم :دی اخه من فعلا وقت نمیکردم انلاین بازی کنم :دی تازه کسلوانیا هم موده :دی

آخرین ویرایش:
لطفا باز شروع نکنید به من بده و منم می خوام و .... یادتون رفته نمیشه Share کرد؟ امیر هم نمی تونی این بتا رو Share کنه به دلیلی که خودش بهتر از همتون میدونه. اگر هم خیلی می خواید پیگیر گرفتن بازی ازش بشید بری تو پروفایل و در این مورد صحبت کنید. ممنون

خوشا به حالت :biggrin1:

من که بهت گفتم می خوای گفتی نه من می خوام POP آکبند رو باز کنم که یکم جیگر تو حال بیاد و همه بازی ها رو خودت باز نکنی:دی

• Like
Reactions: Ἁlireza
یکم در مورد بازی توضیح بدیم!
در کل خوشمان آمد حال کردیم :d
فقط 3تا مشکلش این بود که توی مد Guerrilla Warfare بیس نبود! و هر گروهی سریعتر بره یکجا ربات و تیربار راه بندازه اونجا رو میشه گفت تقریبا بیسشون هست!
یکی هم این بود که نمیشد مثل KZ2 ROOM مورد نظر رو انتخاب کرد.
یکی دیگه هم respawn شدنه که چون بیس نیست از جایی که رفقا هستند میاید البته هیچوقت از رفیقی که وسط جنگ هست نمیاید :d وقت respawn هم خیلی کم شده 2 یا 3 ثانیه :d

خوبی هاشم این بود که کوچکترین لگی نداشتم! تا میزدم بازی پیدا کنه پیدا میکرد!
بازی مدال های زیادی داره که خوبه . خوشمان آمد!
با level up شدند امتیازاتی دریفات میکنید که میتونید سلاح و ... رو باز کنید! که اینم حرکت جالبیه!
کلا فکر کنم 5 تا کلاس بود که من فعلا فقطengineer رو امتحان کردم! :d
اون کلاسی که میتونید خودتون رو شبیه دشمن بکنید هم خیلی سخته تشخیص دادنشون راحت ترورتون میکنند برای همین هرکی رو رو صفحه دیدید باید نشونه بگیرید که ببینید سبز میشه یا قرمز :d
دیگه چی ؟ :d آها یک مد دیگه هم یکبار بازی کردم(همون که همه ی مدها رو بازی میکنید) مپش خیلی بزرگ بود اصلا نمیشد بازی کرد :d البته یکبار بیشتر بازی نکردم برای همین نتونستم درست بفهمم چی به چیه :d حرکت ربات ها هم از بیرون یکم تو ذوق میزد! :d قسمت هم نشد خودم برم سوارشون بشم :d
آها melee کردنم شدید حال میداد! خوشمان آمد :d
فعلا از اون مپ که تو برف هست خیلی خوشم اومد!(زیاد بازی کردم تمام سوراخ سمبه هاش رو بلدم :d )

در کل بازی شدیدا حال داد!

• Like
Reactions: War Has Change
دوستان سلام
یه خبر دارم که فکر کنم خیلی هارو خوشحال میکنه اونم اینه: دوستانی که ID region 2 دارن و عضو PS Pluse هستند می تونن killzone 3 beta رو به صورت free دانلود کنن

یکم در مورد بازی توضیح بدیم!
در کل خوشمان آمد حال کردیم :d
فقط 3تا مشکلش این بود که توی مد Guerrilla Warfare بیس نبود! و هر گروهی سریعتر بره یکجا ربات و تیربار راه بندازه اونجا رو میشه گفت تقریبا بیسشون هست!
یکی هم این بود که نمیشد مثل KZ2 ROOM مورد نظر رو انتخاب کرد.
یکی دیگه هم respawn شدنه که چون بیس نیست از جایی که رفقا هستند میاید البته هیچوقت از رفیقی که وسط جنگ هست نمیاید :d وقت respawn هم خیلی کم شده 2 یا 3 ثانیه :d

خوبی هاشم این بود که کوچکترین لگی نداشتم! تا میزدم بازی پیدا کنه پیدا میکرد!
بازی مدال های زیادی داره که خوبه . خوشمان آمد!
با level up شدند امتیازاتی دریفات میکنید که میتونید سلاح و ... رو باز کنید! که اینم حرکت جالبیه!
کلا فکر کنم 5 تا کلاس بود که من فعلا فقطengineer رو امتحان کردم! :d
اون کلاسی که میتونید خودتون رو شبیه دشمن بکنید هم خیلی سخته تشخیص دادنشون راحت ترورتون میکنند برای همین هرکی رو رو صفحه دیدید باید نشونه بگیرید که ببینید سبز میشه یا قرمز :d
دیگه چی ؟ :d آها یک مد دیگه هم یکبار بازی کردم(همون که همه ی مدها رو بازی میکنید) مپش خیلی بزرگ بود اصلا نمیشد بازی کرد :d البته یکبار بیشتر بازی نکردم برای همین نتونستم درست بفهمم چی به چیه :d حرکت ربات ها هم از بیرون یکم تو ذوق میزد! :d قسمت هم نشد خودم برم سوارشون بشم :d
آها melee کردنم شدید حال میداد! خوشمان آمد :d
فعلا از اون مپ که تو برف هست خیلی خوشم اومد!(زیاد بازی کردم تمام سوراخ سمبه هاش رو بلدم :d )
در کل بازی شدیدا حال داد!
اینایی که قرمز کردم تو 2 ش بود که!چرا الان یهویی خوشت اومد!؟:d

دوستای تپل کیلزون باز سلام
آقاجون تا بازیش نیومده به بازار و اونو بازی نکردید زود قضاوت نکنید درسته الان ممکنه که بتاش مشکل داشته باشه (خب این در ذات بتاست که مشکلات رو بندازه بیرون)ولی بی انصافی نکنید.ماشااله همه هم یه پا کیلزون باز (بازی خور)هستید دیگه این حرفو حدیثا رو بذارید واسه بعدا
چرا الکی اوقات خودتونو دیگرانوتلخ میکنید
هرکه هم دوست نداره بازیش کنه خب خیلی چاره اش ساده است(بازیرو نخره:d)
من به همتون قول میدم همین محسن نامردو که میبینید انقدر داره از بدیش میگه بعدا اول همه بازیرو میخره و میترکونه;)(من که دیگه میشناسمت محسن کلک:>)
بازم میگم امیدوارم این شماره هم مثه kz2شاهکاربشه که مطمئنم میشه
ازبقیه دوستان کیلزون باز قدیمی هم خواهش میکنم kz3رو هم مثهkz2شروع کنن و به میدون بیان.

دوستان سلام
یه خبر دارم که فکر کنم خیلی هارو خوشحال میکنه اونم اینه: دوستانی که ID region 2 دارن و عضو PS Pluse هستند می تونن killzone 3 beta رو به صورت free دانلود کنن
خبر داریدچه زمانی برای همه اکانتها freeدانلود میذارنش؟

Last edited by a moderator:
خبر داریدچه زمانی برای همه اکانتها freeدانلود میذارنش؟
شرمندم،نه:( اینم به صورت اتفاقی فهمیدم. یکی از دوستام که ID region 2 داشت به من خبر داد منم سریعا خبرشو اینجا آوردم. جالبیش اینجاس که هنوز کاربرای pluse region 1 نمیتونن نسخه بتا رو free دانلود کنن.

کلاس Saboteur رو میگی..یعنی نور سنسور بدنشون روشنِ؟

نه اون مدال ها فرق میکنه! :d اون یک سری ریبون بود که مثلا تو یک بازی 8 نفر رو به فلان روش بکش و اینا! ولی این مثل BC2 هست تقریبا! که سلاح ها ستاره دار میشدن! مثلا 20 نفر رو با فلان تفنگ بکش بعد 50 بعد 100 بعد 250 :d
و یک سری چیز میزم مثل همون ریبون ها بودن :d
اون کلاس هم که تغییر قیافه میدادن توی 2 تقریبا راحت گیر میومدن ولی الان خیلی سخته! :d :d :d شاید 7-8 ثانیه کنار هم در حال دویدن باشید ولی نفهمی که طرف دشمنه :d
اون باز شدن سلاح ها و اینا هم بستگی به کلاسی که برمیداشتی بود ولی الان مثلا با مهندس بازی میکنی و با هر LVL UP شدن مثلا 1 یا 2 امتیاز میگیری! حالا با این یا میتونی توی همون مهندس سلاح باز کنی!(2 نوع تفنگ بزرگ یا 3 نوع کلت) یا سرعت تعمیر رو ببری بالا یا هم تیربار رو قوی تر کنی! (به انتخاب خودت) یا هم میتونی با این امتیازات یک کلاس دیگه چیز میزاش رو قویتر یا باز کنی :d

الان که میبینید gurrilla دست و دلباز شده داره همینجوری هی از خودش بتا به کاربرا بذل وبخشش میکنه واسه اینه که کسی بتا رو بازی نمیکنه یعنی هر کس یکبار بازی میکنه دیگه اصلا طرفش نمیره چون بیشتر قسمتها اصلا بالانس نیستن مثلا همین دیروز من داشتم بازی میکردم 1 در مقابل 9 یعنی هر کس میومد داخل میوفتاد توی تیم مقابل. من موندم گذاشتن faction balance واسه این بتا اینقدر سخته که نمیتونن واسش بذارن؟ تا الان 2 بار update واسش اومده ولی این عیب همینجوری دست نخورده باقی مونده یا مثلا اومدن rocket launcher رو به عنوان یکی از اسلحه های کلاس saboteur توی بتا گذاشتن حالا چه کاربردی میتونه واسه این کلاس داشته باشه باید از سازنده ها پرسید. در کل الان دیگه فکر نکنم 200 نفر هم این بتا رو بازی بکنن ولی چه فایده مثل اینکه این سازنده ها حسابی با سنگ پای قزوین مسابقه رو کم کنی گذاشتن چون اصلا قصد عقب نشینی ندارن.اخه کسی نیست به اینا بگه وقتی میبینید کسی این بتا رو بازی نمیکنه خب حتما یه ایرادی داره.درسته از لحاظ گرافیک خیلی بهتر شده ولی گیم پلی خوبی تا حالا نشون نداده.خداییش انچارتد2 بتا داد بیرون کیلزون3 هم بتا ولی این کجا و ان کجا.خدا کنه اینا سر عقل بیان و با دست خودشون بازیه به این زیبایی رو به گند نکشن.

آخرین ویرایش:
خب دوستان همون طور که انتظارش میرفت در این شماره شاهده BOSS FIGHT هایی خواهیم بود . امروز دقایقی از گیم پلی بخش سینگل بازی انتشار پیدا کرده که در لینک های زیر قادر به دانلود اونها خواهید بود . در این ویدئو ما شاهد نبرد با یک غول مکانیکی عظیم خواهیم بود که شباهت زیادی به کراکن ها در بازی (RESISTANCE 2) دارد . توصیه من به شما این هست که حتما این فایل ها رو دانلود کنید .
کیفیت پائین 35 مگابایت
http://www.mediafire.com/?87fsbwdcbag7dzv
720p part 1
http://www.mediafire.com/?st2axs44nyxq3nw
720p part 2
http://www.mediafire.com/?e8juar8qr62mu4b
منبع
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=415022

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or