تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

این 400 هزار تومنه...
Sony DZ720
DAVDZ720.jpg

http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=6506
اگه کمتر میخوای خرج کنی samsung tq25 هم خوبه...
http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=338&level2_id=11
حدود 300 تومنه...
ولی اگه میخوای دیگه end صدا رو هم کیفیت و هم کمیت داشته باشی logitech z 5500

خیلی ببخشید تو تاپیک 360 پست میدم، ولی این دو مدلی که شما معرفی کردید ، به درد 360 نمی خورن! چون ورودی اپتیکال ندارن....

برای گرفتن صدای Dolby Digital از PS3 و 360 باید یه کابل Optical از کنسول به ورودی سیستم صوتی بزنیم که این دو مدل Optical in ندارن....

اما این اسپیکر Logitech که گفتین ؛ ورودی اپتیکال داره و مناسب 360 ؛ PS3 هستش...

مرسی.

خیلی ببخشید تو تاپیک 360 پست میدم، ولی این دو مدلی که شما معرفی کردید ، به درد 360 نمی خورن! چون ورودی اپتیکال ندارن....

برای گرفتن صدای Dolby Digital از PS3 و 360 باید یه کابل Optical از کنسول به ورودی سیستم صوتی بزنیم که این دو مدل Optical in ندارن....

اما این اسپیکر Logitech که گفتین ؛ ورودی اپتیکال داره و مناسب 360 ؛ PS3 هستش...

مرسی.

دوست عزیز منم که چند بار روی z5500 تاکید کردم...خوب ولی دوستمون home audio میخواست...روی بودجه هم مشکلی نداشت...پس یه دکودر هم میخره;)
ممنون از توجه شما

من امروز تلویزیونمون رو به سینمای خانگیمون وصل کردم... وبا صدای دالبی بازی کردم...
تازه لذت بازی با 360 رو فهمیدم... این همه مدت که بازی می کردم اصلا از صدای بازی لذت نمی بردم ... ولی واقعا با صدای دالبی آدم فکر می کنه داخل بازیه... :cool:
پ.ن: من به همه ی کسانی که می تونند صدای دالبی داشته باشند پیشنهاد می کنم که حتما این کار رو بکنند چون نصف لذت بازی رو از دست دادند... ;)
اگر اطلاعات تکمیلی در مورد چگونگی وصل کردن TV به HOME THEATER می خواهید بگید تا براتون نحوشو بگم... :yes:

خوب شما که زحمت تاپیک زدن رو کشیدی ، شیوه ی نصب کردنش رو هم بگو که

کارت کامل شه .
چشم... بفرما:
اول باید پشت TV و پشت سینمای خانگیتون رو نگاه کنید و ببینید که آیا ورودی و خروجی کابل اپتیک (DBS) داره یا نه... اگر هر دوتاشون داشتند زحمت می کشید می روید از جمهوری یا توپخونه یک کابل اپتیک می خرید (قیمتش هم در حدود 3 تا 5 هزار تومانه)... بعد یه سرشو به خروجی اپتیک TV و سر دیگشو به ورودی اپتیک سینمای خانگیتون وصل می کنید... بعد هر دو دستگاه رو روشن می کنید (صدای TV رو قطع کنید) و source دستگاه سینمای خانگیتون رو در حالت DBS قرار می دهید... حالا از صدای دالبی لذت ببرید... :cool:
پ.ن: البته کانال های ایران که دالبی نیستند... :-"
شما Home Theater چیه؟؟؟
همون سینمای خانگی... ;)

بیخیاله این دردسرا شید یه سیستمه صوتیه x530 logitech(مثه من :cheesygri)بگیرید
که خودش 5 تیکس با یه سابه واقعا قوی و یه تبدیل برایه کنسولهایه بازی که تو جعبش هست!!!
واقعا حرف نداره کیفیتش

چشم... بفرما:
اول باید پشت TV و پشت سینمای خانگیتون رو نگاه کنید و ببینید که آیا ورودی و خروجی کابل اپتیک (DBS) داره یا نه... اگر هر دوتاشون داشتند زحمت می کشید می روید از جمهوری یا توپخونه یک کابل اپتیک می خرید (قیمتش هم در حدود 3 تا 5 هزار تومانه)... بعد یه سرشو به خروجی اپتیک TV و سر دیگشو به ورودی اپتیک سینمای خانگیتون وصل می کنید... بعد هر دو دستگاه رو روشن می کنید (صدای TV رو قطع کنید) و source دستگاه سینمای خانگیتون رو در حالت DBS قرار می دهید... حالا از صدای دالبی لذت ببرید... :cool:
پ.ن: البته کانال های ایران که دالبی نیستند... :-"

همون سینمای خانگی... ;)
منظوره من مارکش هست:mad::evil:

منظوره من مارکش هست:mad::evil:
چرا می زنی؟... JVC هست... خیلی هم عالیه... ;)
راهی نداره که مستقیما از خود Xbox 360 ارتباط با H.Theater برقرار بشه ؟
فکر نکنم... مگر اینکه دوتا کابل کامپوننت مربوط به صدا رو وصل کنی به ورودی سینمای خانگی... خود 360 هم که خروجی اپتیک نداره...
پ.ن: ولی با این کاری که من میگم خیلی راحت میشه کارت...

بیخیاله این دردسرا شید یه سیستمه صوتیه x530 logitech(مثه من :cheesygri)بگیرید
که خودش 5 تیکس با یه سابه واقعا قوی و یه تبدیل برایه کنسولهایه بازی که تو جعبش هست!!!
واقعا حرف نداره کیفیتش
منم يه پاناسونيكش رو دارم ...
خريدم 410 تومان ...
خيلي حاي مي ده ... :love:

چرا می زنی؟... JVC هست... خیلی هم عالیه... ;)

فکر نکنم... مگر اینکه دوتا کابل کامپوننت مربوط به صدا رو وصل کنی به ورودی سینمای خانگی... خود 360 هم که خروجی اپتیک نداره...
:eek::eek: دوست عزیز شوخی میکنی یعنی چی 360 خروجی اپتیک نداره ؟!! :laughing: عزیز برو کابلی که کنسول رو به تلوزیون وصل میکنی درست نگاه کن خروجی اپتیک روی همون کابل هستش .

شما در این حالت صدای واقعی دالبی رو نمیشنوین برای اینکه شما صدای 2 کاناله رو از کنسول میگیرن (چون از اپتیکال خود دستگاه استفاده نکردین) و این صدای 2 کاناله رو از طریق تلوزیون به H-Theater میدین و H.Theater به صورت مجازی براتون به صورت دالبی پخش میکنه !! :no: ولی اگه H.Theater رو مستقیما به xbox 360 وصل کنین صدای واقعی 5.1 رو به H.Theater میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or