E3 2011 | ساعت پخش کنفرانس ها و سایت های که پخش زنده دارن.

vivanred

کاربر سایت

راکستار و کپکام و...... کنفرانس ندارن .

KONAMI

6/2 ساعت 5:00 بعد از ظهر به وقت Los Angeles هستش

به وقت ما : فردا ساعت 4:30 دقیقه بامداد به وقت تهران .​

Microsoft

6/6 june ساعت 9:30 دقیقه صبح به وقت Los Angeles هستش .​

به وقت ما : دو شنبه ساعت 9:00 شب به وقت تهران .​

EA

به وقت ما : دوشنبه ساعت 12:00 شب به وقت تهران

UBI

به وقت ما : سه شنبه ساعت 2:00 بامداد به وقت تهران​

Sony

6/6 june ساعت 5:00 دقیقه بعد از ظهر به وقت Los Angeles هستش .

به وقت ما : سه شنبه ساعت 4:30 دقیقه صبح به وقت تهران .​

Nintendo

6/7 june ساعت 9:00 دقیقه صبح به وقت Los Angeles هستش .​

به وقت ما : سه شنبه ساعت 8:30 دقیقه بعد از ظهر به وقت تهران.​

-------------------------------------------------------------------------------

سایت های که برنامه پخش زنده E3 را دارن

GAMESPOT

IGN

G4TV

آخرین ویرایش:
کی گفته کپکام کنفرانس نداره ؟ !!! من line -up ش رو هم میدونم چیه بعد شما میگی کنفرانس نداره! نگو اقا نگو این حرفو. یک کنفرانسی هم داره پر از سورپرایز.:x:x:x

دوست عزیز کاپکام کنفرانس نداره ، در ضمن اون Line Up که شما توی تاپیک 5 روز تا E3 گذاشتید هم مربوط به پارسال بود و هنوز کاپکام Line Up امسالش رو اعلام نکرده

• Like
Reactions: Terova
دوست عزیز کاپکام کنفرانس نداره ، در ضمن اون Line Up که شما توی تاپیک 5 روز تا E3 گذاشتید هم مربوط به پارسال بود و هنوز کاپکام Line Up امسالش رو اعلام نکرده

اون آره اشتباه بود ولی line- up اصلیشو میخواین بگم ؟ تازه کپکوم خودش اعلام کرده اگه E3 بیاد و تموم شه و ما تیزری از رزیدنت اویل 6 نشون نداده باشیم همه شوکه میشن.
Dragon’s Dogma
Street Fighter: Third Strike HD
Street Fighter X Tekken
Super Street Fighter IV ARCADE EDITION
Resident Evil 4 HD
Resident Evil: Code Veronica HD
Resident Evil: Operation Raccoon City
Asura’s Wrath
Resident Evil: Mercenaries
Dead Rising 2: Off the Record
Rumored: Resident Evil 6

نمیدونم اما احتمال داره این سایت خود کنامی نشون بده با توجه به ساعت شمارشش احتمالا میخواد لایو استریم نشون بده .

لینک

من هم مثل شما از خدام بود که پخش میکرد راحت مثل بچه آدم نگاه میکردیم اما مشکل این جا هستش که آمریکا شبکه های TV ش به صورت Cable هستش شبکه های که پخش میکنن پخش جهانی ندارن .

شبکه های که در اروپا هم بخوان این کنفرانس ها رو پخش کنن به صورتی نیستن که شبکش روی ایران پوشش داشته باشه و شبکه گیم باشه که بخواد نشون بده.

آخرش میشه یکی مثل GIGA که فقط یک چند تا مصاحبه نشون میده و خلاص .
Spike TV پخشش میکنه تو امریکا
ملت رو Justin.tv برودکست میکنن
دوستان از Justin هم میشه دید

هرچقدر که اینترنت بالا تری داشته باشی بهتر میتونی ببینی . از 256 بگیر برو به بالا . مشخصه بهترینش که همه بتونن داشته باشن 512 هستش .
البته محدودیت حجمی هم خیلی مهمه واسه دیدن کنفرانس. خصوصا اکه بخوای SD 480i یا بالاتر ببینی...!

بچه ها دیدن کنفرانس ها چقدر حجم اینترنت میگیره ؟

بستگی به کیفیت ویدیو داره. مثلا اگه بخوای HD ببینی به یه سوپر اینترنت نیاز داری که بتونه نشون بده... حجم هم که تا دلت بخوای استفاده میشه. در کل هر چی کیفیت بالا تر باشه حجم بیشتری هم استفاده میشه.

آخرین ویرایش:
IGN فکر کنم از همه کیفیتش مضخرف تر باشه..>:d<

راستی ساعت کنقرانس سونی چرا اینقدر بد افتاده..! یکی اگر میتونه این رو دانلود کنه و مثلا ساعت 9 صبح بگزاره که همه استفاده کنن..:d

اقا من اینترنت مثلا 512 دارم ... سرعت دانلودم 80-90 هست و پینگ یاهومم بین 250-300 هست به نظرتون میتونم از توی یکی از این سایت ها مثل ادم نگاه کنم یا قراره هی قطع و وصل بشه؟ کجا نگاه کنم بهتره با این اینترنتی که دارم ؟

دوستان لطفا پست اول تاپیک و پست های بعدش رو بخونن فقط 3 صفحه هستش جواب تمام سوال هاتون توش هستش حالا باز یکی رد میشه همون سوالی که اولین نفر رو در تاپیک پرسیده رو میپرسه .#:-s

اقا من اینترنت مثلا 512 دارم ... سرعت دانلودم 80-90 هست و پینگ یاهومم بین 250-300 هست به نظرتون میتونم از توی یکی از این سایت ها مثل ادم نگاه کنم یا قراره هی قطع و وصل بشه؟ کجا نگاه کنم بهتره با این اینترنتی که دارم ؟

براي ما با اين وضع اينترنت بهترين جا IGN هست ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or