مولتی پلیر CALL OF DUTY -BLACK OPS (مخصوص دارندگان نسخه اورجینال)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شايد زدن اين تايپيک يکم زود باشه!
ولى به نظرم اومد لازمه!
...
طبق رسم هميشگى اينجا به مشکلات و سوالات شما رسيدگى خواهد شد!
البته فعلا به معرفى خودتون و رنکتون در MW2 بپردازيد و همينطور بهترین سلاحتون.
فقط:
از کل کل کردن بپرهيزيد.
از بيان مسائل حاشيه و اتفاقات در مسابقات خوددارى کنيد.
با تشکر

درضمن هر کس که نسخه ارجینال رو پیش خرید کرده ID استیم خودشو اینجا اعلام کنه :

اینم ID استیم من :Omid_BlackOps

SNIPER_STEAM ، چرا جک میگی آخه عزیز دلم ! هنوز کرکش نیومده . بعد اینکه شما چجوری حدس زدی بخش مالتی پلیر 4 گیگه ؟ اولا این که حسابا به درد نمیخوره ، مگه جذابیت یه بازی به حجمشه ؟ بعد اینکه اگر حرف شما هم درست باشه ، بخش مالتی پلیر همیشه کمترین بخش بازی رو شامل میشه چون شامل هیچ دمو و صداگذاری ، کات سین و برنامه ریزی روی لول ها نیست . فقط یه سری مپ و یه سری گیم تایپ هست که طراحی شده و طبق اصول خاصی رو مپ های بازی که هرکدوم از 80 مگ تجاوز نمیکنن پیاده میشن ..

اون دوستانی که بازی رو سی دی کی شو خریدن ، لطفا به من آدرس جایی که خریدن رو پی ام بکنن . ممنون :)

منم بازی رو پیش خرید کردم تموم شد!
بچه ها لازم نیست که اکانت استیم جدید از یه کشور خاصی بسازم؟! من روی این اکانتم mw2 رو کپی میزدم مشکلی که به وجود نیاد؟

بچه ها می شه لطفا بگید نسخه ی اوجینال ور سریال رو از کجا می تونم بگیرم؟؟؟

منم بازی رو پیش خرید کردم تموم شد!
بچه ها لازم نیست که اکانت استیم جدید از یه کشور خاصی بسازم؟! من روی این اکانتم mw2 رو کپی میزدم مشکلی که به وجود نیاد؟

نه آقا مشکلی پیش نمیاد اما اگه میخای خیالت راحت شه عوزش کن

درضمن هر کی میخواد CD KEY بازی رو بگیره تو این سایت WWW.GAME-IR.COM اکانت بسازید به هر روشی که میخواید بخرید بعد وقتی سی دی کی رو بتون داد
http://aligame.ir/learn/multiplayer-learning/132-buy-modern-warfare-2-orginal.html اینتوری
سی دی کی خودتونو وارد کنین آقا کسی تو این زمینه سوالی داشت در میون بگذاره

و ضمنا دوست عزیز مافیا 3 احترام گذاشتن به کسی تو یه جای عمومی احترام گذاشتن به خود شخصه *بگذریم حرف شما متین اما من با سابقه 5 ساله تو گیم آنلاین یه حرفی نمی زنم که به هیچ نه ارزه این بازی باید فوق العده قشنگ گرافیکی متفاوت مپ های کاملا مجلل باشه و همین که شما رابطه بین کیفیت و حجم رو نمی دونین همه چیز برای بقیه روشن تر میشه!!!!!

استیم : sniper_orginal

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ cd key که به دستت رسید باید چه کار کنی ؟ اون لینک خرابه !
من خواستم دیرت بازی کنم میگفت باید 8 گیگ دانلود کنم !

کاملا مهم

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ cd key که به دستت رسید باید چه کار کنی ؟ اون لینک خرابه !
من خواستم دیرت بازی کنم میگفت باید 8 گیگ دانلود کنم !

منظورتو از دیرت نفهمیدم توضیح بیشتر بده اگه تونستم کمکت می کنم بله متاسفانه این لینک خرابه اول همه باید استیم داشته باشی بعد اون بالا یه تب هست به نام گیم درون اون یه بخش هست به نام active cd key or product اگه اشتباه نکرده باشم اونجا باید سی دی کی رو وارد کنید استیم پس از یک دقیقه که صحت سی دی کی رو تایید کرد گیم رو ادد می کنه که در اونجا بازی ازتون می پرسه که الان بازیو دانلود می کنید یا نه :book: توجه توجه توجه اینو لطفا به همه گزارش کنین ((( قبل از این که فینیش رو بزنین یک ایکن هست به نام print حتما حتما روی این پرینت بزنین از این صفحه چند نوع )pdf word(داشته باشید و اونو به کسی ندید ))) توجه این کار کاملا حیاتی ه دلیل شو براتون تو پست بعدی می گم .!!!*

• Like
Reactions: Dexter-67
هنگامی که سی دی کی رو وارد کردید از استیم فاکتور خودتونو بگیرید و پرینت کنین و اونو مثل پسوردتون به کسی ندید زیرا هر که او نو داشته باشه میتونه اسکن کنه از اون فاکتور و به بخش پشتیبانی ارائه بده و اکانتتونو ازتون بگیره که به اصلاح میگن هایجک . اگر خدایی نگرده اکانت شما توسط هکر ها به سرقت رفت ایمیلتونو فراموش کردید چمیدونم دسترسیتون از گیم یا اکانتتون قطع شد اون برگه میتونه 100% اکانتتونو بر گردونه راه های دیگری هم هست که به طبع بسیار مشکل تر و زمان بیشتر رو اقتضا می کنه .!!!! خدایی نکرده اگه این اتفاق افتاد منو در جریان بگزارید اما حتما از اون پرینت بگیرید تمام !!!!!;)

من موندم هدف اين تاپيک چيه؟
هنوز نسخه اوريج و کرک(که معلوم نيست بشه يا نه)نيومده تاپيکها رو جدا کردين؟
فقط مبحث رو پراکنده کرديد!
ادعايى نداريم
خاک پاى همتونم هستم!

ادعايى نداريم
خاک پاى همتونم هستم!

والا من به مدیریت هم گفتم, گفتن باشه هردوشون !

ادعايى نداريم
خاک پاى همتونم هستم!

ما هم چاکر شما من بیشتر احساس مسئولییت میکنم بعدا احمیت پست های من معلوم میشه
چشب حتما تا چه حددی خودمو معرفی کنم خوبه !!!!

این تاپیک به دلیل اینکه زودتر زده شده و اطلاعاتش کامل تر هست و بحث های بیشتری هم توش بوده , به عنوان تاپیک اصلی قرار میگیره. توی همونجا هم میشه id های Steam رو قرار داد و نیازی به یه تاپیک جدا نیست.

• Like
Reactions: leonk13
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or