کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
من نمیدونم شما از کجا میگی که سونی و ماکرو اعلام کردن که تا 4یا 5 سال اینده کنسول جدید تولید نمیکنن همین چند ماه پیش بود که یکی از اعضای ماکرو اعلام کرد ایده xbox 720 را قبل از xbox360 در ذهن داشتند و سونی اعلام کرد که در حال کار بر روی سخت افزار جدید است(در مورد سونی مطمئن نیستم) تازه خود شما اگه دقت کنی می فهمی که این نسل تا 2 سال دیگه جای پیشرفت داره و بعد از اون دیگه پیشرفتی نمیتونه بکنه مثلا همین کیلزون 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت ps3 استفاده کنه یا gears of war 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت x360 استفاده کنه
منم نمیدونم شما از کجا این نظریه ها رو در میاری ولی من از رو باد هوا نظر نمیدم.
http://www.vg247.com/2010/08/24/xbox-360-will-continue-to-be-offered-into-2015-says-lewis/

من نمیدونم شما از کجا میگی که سونی و ماکرو اعلام کردن که تا 4یا 5 سال اینده کنسول جدید تولید نمیکنن همین چند ماه پیش بود که یکی از اعضای ماکرو اعلام کرد ایده xbox 720 را قبل از xbox360 در ذهن داشتند و سونی اعلام کرد که در حال کار بر روی سخت افزار جدید است(در مورد سونی مطمئن نیستم) تازه خود شما اگه دقت کنی می فهمی که این نسل تا 2 سال دیگه جای پیشرفت داره و بعد از اون دیگه پیشرفتی نمیتونه بکنه مثلا همین کیلزون 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت ps3 استفاده کنه یا gears of war 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت x360 استفاده کنه
والا من تا اونجایی که یادمه عدد 720 هیچوقت حتی از دهن آبدارچیه مایکروسافت در نیامده و تا انجایی که یادمه تو هیمن بخش اخبار هم بود که مایکرو گفته عمر X360 تا 4 5 سال ذیگه با کینکت اضافه می شه!

خیلی خندیدم دمتون گرم خدا وکیلی!=))
من دیشب فیلم توتسی رو دیدم انقدر نخندیدم که الان خندیدم!بابا اپل کجا بود xbox 720 کجا بود.جالبه بعضیا دارن مشخصات این کنسولارو هم از الان میگن!اگر نسل بعدی بخواد شروع بشه فقط و فقط به خاطر محدودیته.محدودیتی که تو آخر این نسل (حالا هر وقت)بهش بر بخورن.مثلا حجم کم dvd 9 یه محدودیته.کم شدن قدرت گرافیکی کنسولها (نسبت به کارتهای pc) و...
کنسولی مثل ps3 چرا باید به قول شما 2012 کنسول جدید بده!چون فاصله ps1 و ps2 مثلا انقدره!چه ربطی داره آخه.مطمعن باشید خیلی تا نسل بعد فاصله داریم حداقل در مورد ps3 .

دوستان پست من رو درست خوندن ؟ من گفتم کنسول APPLE قرار هستش بیاد که بخوام مشخصاتش رو بدم اگه قرار باشه بیاد جنگ کنسول ها بین ماکروسافت و اپل خیلی بد تر از جنگ سونی و ماکروسافت هستش .

بعدشم دشمنی اپل و ماکروسافت رو برای به دست گرفتن بازار فروش آمریکا رو یه بچه هم باشه دیگه میدونه منظور از دشمنی همین هستش که به عنوان یه رقیب خطر ناک بهم نگاه میکنن فقط کافیه نظر های که در مورد هم میدن رو تو اینترنت بخونی .

در صورتی که اپل وارد این بخش بازی های رایانه ای بشه شک نکنید دلش رو به یه کنسول دستی فقط خوش نمیکنه .
کاملا درسته حرفات
در کل واقعا اگه Apple وارد بشه دیگه رسما باید فاتحه Xbox رو خوند هر چند که همین الانشم کم کم داره ریپ میزنه تو بازار من فکر میکنم حتی با کینکت هم دوامی نخواهد داشت تا 2 3 سال آینده با اینکه این نسل طرفدار مایکرو بودم اما اگه یه فکری به حال بازی های First Party ش نکنه از الان بازندست !
همه هم میدنید Apple چه ساپورتی رو سخت افزاراش میکنه چقدر آپدیت میده که هر بار چیز های جدید توپی رو به سخت افزارش حالا هر چی باشه اضافه میکنه و از یه طرف iTunes ی و App Store ی داره که مانندش وجود نداره همین خودش باعث تک بودن کنسولش میشه اگه بیاد
یه چیز جالب تر تو کنفراس هفته پیششون استیو جابز اعلام کرد که فروش iPhone و iPod Touch از مجموع فروش PSP و DS بیشتر بوده !!! دیگه حساب کنید من چی دارم میگم !
اگه Apple وارد این صنعت بشه که میشه مطمئنا ! حتی چند وقت پیش شایعه شده بود که Apple قصد داره EA رو بخره!
من خودم اولین نفری هسم که از Xbox کوچ میکنم به این iTitle Working !!! :دی :دی
استیو یه شکری خورد ، تو باید باور کنی ؟ :biggrin1:
فکر کنم درست میگه اگه لیتک فروش کل iPhone و iPod Touch پیدا کردم میدم بهت ! امیر مریض نیست که جلو مردم چرت و پرت بگه :دی
Apple همچین ریسکی نمیکنه ولی اگه بکنه چی میشه رسما باید PS3 و 360 رو بندازیم سطل اشغال
چیزی که من دارم میگم مربوط به یک سال نیم پیش هست که از یکی از مقامات اپل سوال کرده بودن که میخواید کنسولی بدید بیرون گفته بود تا 2011 معلوم خواهد شد از خودم نیمدم بگم که قرار باشه اسمشو بزارید ریسک !

آخرین ویرایش:
یه چیز جالب تر تو کنفراس هفته پیششون استیو جابز اعلام کرد که فروش iPhone و iPod Touch از مجموع فروش PSP و DS بیشتر بوده !!! دیگه حساب کنید من چی دارم میگم !

استیو یه شکری خورد ، تو باید باور کنی ؟ :دی

Apple همچین ریسکی نمیکنه ولی اگه بکنه چی میشه رسما باید PS3 و 360 رو بندازیم سطل اشغال
من از الان گفتم گوگل اگه بزنه اپل هم خورد میشه چون الان کنسول ها بسیار به اینترنت مرتبط شدن و گوگل هم بخاطر خلاقیتش تو زیمنه های اینترنتی وفق العاده میترکونه ! :d
من بسیار به این گوگل امیدوارم :دی البته کسی منکر خوب بودن اپل نیست :دی گوگل خیلی بهتره :دی نمونش آندروید ! :d ترکوند به معنای واقعی ! :d

میشه یکی از دوستان به من بگه که این 720 از کجا اومده ؟
مگه Xbox نسل قبل 180 بود ؟!!!
بابا نمی خواد خونتو کثیف کنی :دی هر کی میخواد میاد یه چیزی میگه در این مورد ! از کجا معلوم نسل بعد سونی PS4 بود !؟ :d همه اینا رو خدا داند !:d

پ.ن : فقط نمیدونم میخوایم بدون هیلو های بعدی چه کنیم اگه کنسوله اپل و گوگل بخریم :دی

آخه یه کم فکر کن.بر فرض اینکه این شرکت بزنه تو کار کنسول بازی و... قبل از اینکه گوگل به فکر خدمات اینترنتی برا کنسولش باشه باید به فکر جذب کمپانیهای بازیسازی و دراوردن انحصار بازیها از مایکرو و سونی و نینتندو باشه.حالا اینا یه طرف اگه کنسول جدیدی بخواد وارد رقابت بشه مجبوره برای زنده موندن تو رقابت چندین بازی انحصاری قدرتمند رو کنه.حالا همه اینا به کنار ساخت یه کنسول درحالی که همه کنسولهای فعلی رو خریدن و به نوعی خیلیها فن اون کنسول شدن، باید راضی بشن که دوباره دست کنن تو جیبشون و یه کنسول جدید بخرن که همه اینا نیاز به یه سرمایه گذاری خیلی هنگفت به همراه ساپورت خوب از سوی کمپانیهای تولید سخت افزار و ............... داره که فکر نمیکنم گوگل از پسش بربیاد.
بابا گوگل خیلی سرمایه خفنی داره ! اگه وارد این بازار بشه کاملا آماده وارد میشه !
شاید گوگل و یه شرکت دیگه ادغام شدن ! خدا رو چه دانی ! :دی
گوگل به قدری سرمایه اره که بتونه از پس اینکار بر بیاد
شما نگاه کن اندروید به راحتی سیمبین و ویندوز موبایل رو کنار زد ! شاید گوگل کنسول زد با دشبورد مثلا open ource :d
بعدشم گوگل به اندازه کافی تو زمینه اینرتن شاخ هست که خیلی ها مثه من چشم بسته برن سراغش چون میدونن خدمات آنلاینش فوق العادس !

بعدشم فک کردی گوگل 1 شبه تصمیم بگیره کنسول بزنه که هلک و ولک بیوفته دنبال شرکتای بازیسازی ؟
این هدفا بلند مدته و اصولا از 5 6 سال قبلش میان پایه گذاری و پایه ریزی میکنن !
من مطمئنم گوگل یکی از شرکت های بزرگ تو کار بازیسازی رو میخره !

کاملا موافقم چون موقعیت ها(opportunity) و گزینه هایی که رو iOS هست کاملا یه دنیای دیگست;)
گوگل همش 2 نسخه آندروید داده بیرون با چن تا ورژن مختلف از هر نسخه :دی
بزار وقتی اندروید 4 اومد اونو با iOS 4 مقایسه میکنیم !
بعدش این Open source هست و خیلی جای پیشرفت داره !

آخرین ویرایش:
پ.ن : فقط نمیدونم میخوایم بدون هیلو های بعدی چه کنیم اگه کنسوله اپل و گوگل بخریم :biggrin1:
یه چیز جالب رو که خیلی ها نمیدونید همین هیلویی که میگید اولین بار قرار بود روی Mac عرضه بشه
و کلا به Apple ربط داشت این بازی اما بیل گیتس یه جورایی میشه گفت دزدید این بازی رو از Apple
تو Youtube سرچ کن چیز های خیلی جالبی از این قضیه خواهی دید !
گوگل خیلی بهتره :biggrin1: نمونش آندروید ! :d ترکوند به معنای واقعی ! :d
نمی خوام Off Topic بشه اما آندروید کجاش ترکونده ؟ چیه آخه این آندروید که بعضی ها سنگشو به سیزنه میزنن
اگه iOS هم رو هزار نمونه سخت افزار میومد الان شما مطمئن باش حتی اسم آندروید هم به گوشت نخورده بود ! و همین انحصار طلبی های اپل هست که یه جورایی خاصش کرده همین که طقی به توقی میخوره هزار تا عیب میزار رو محصولاتش نمونه همین واسه Windows و MAC OS X هم پیش اومده که اونم باز برو سرچ کن تا حرفام ثابت بشه برات جوابم رو هم اگه خاصی تو PM بده
ویرایش :
تو آپدیت 4.1 iOS هم قرار Game Center اضافه بشه به iPhone , iPod Touch که یه چیزی تو مایه های PSN و XBL هست که همین خودش مقدمه ای برای ارائه کنسول میتونه باشه !
اپل هم اگه قرار باشه کنسول بسازه، احتمالا همون کنسول دستی خواهد بود چون واقعا ورود به این بازار ریسکش اندازه بمب اتمه:d
عریر من متوجه نیستی انگار همین iPhone و iPod Touch الان جرو Handheld Console حساب میشن الان دیگه همه سایت های معتبر یه بخش مخصوص iPhone دارن و میشه گفت تمام شرکت های معروف و بزرگ بازی ساری ( id Software, Capcom, Square Enix, EA, Konami, Activison, Ubisoft, 2K , Sega, و ... ) براش بازی ساختن

آخرین ویرایش:
من از الان گفتم گوگل اگه بزنه اپل هم خورد میشه چون الان کنسول ها بسیار به اینترنت مرتبط شدن و گوگل هم بخاطر خلاقیتش تو زیمنه های اینترنتی وفق العاده میترکونه ! :d
من بسیار به این گوگل امیدوارم :دی البته کسی منکر خوب بودن اپل نیست :دی گوگل خیلی بهتره :دی نمونش آندروید ! :d ترکوند به معنای واقعی ! :d

بابا نمی خواد خونتو کثیف کنی :دی هر کی میخواد میاد یه چیزی میگه در این مورد ! از کجا معلوم نسل بعد سونی PS4 بود !؟ :d همه اینا رو خدا داند !:d

پ.ن : فقط نمیدونم میخوایم بدون هیلو های بعدی چه کنیم اگه کنسوله اپل و گوگل بخریم :دی
اخه یه کم فکر کن.بر فرض اینکه این شرکت بزنه تو کار کنسول بازی و... قبل از اینکه گوگل به فکر خدمات اینترنتی برا کنسولش باشه باید به فکر جذب کمپانیهای بازیسازی و دراوردن انحصار بازیها از مایکرو و سونی و نینتندو باشه.حالا اینا یه طرف اگه کنسول جدیدی بخواد وارد رقابت بشه مجبوره برای زنده موندن تو رقابت چندین بازی انحصاری قدرتمند رو کنه.حالا همه اینا به کنار ساخت یه کنسول درحالی که همه کنسولهای فعلی رو خریدن و به نوعی خیلیها فن اون کنسول شدن، باید راضی بشن که دوباره دست کنن تو جیبشون و یه کنسول جدید بخرن که همه اینا نیاز به یه سرمایه گذاری خیلی هنگفت به همراه ساپورت خوب از سوی کمپانیهای تولید سخت افزار و ............... داره که فکر نمیکنم گوگل از پسش بربیاد.
اپل هم اگه قرار باشه کنسول بسازه، احتمالا همون کنسول دستی خواهد بود چون واقعا ورود به این بازار ریسکش اندازه بمب اتمه:d

• Like
Reactions: pandora tomorrow
اگه iOS هم رو هزار نمونه سخت افزار میومد الان شما مطمئن باش حتی اسم آندروید هم به گوشت نخورده بود !
کاملا موافقم چون موقعیت ها(opportunity) و گزینه هایی که رو iOS هست کاملا یه دنیای دیگست;)
بچه ها دقت کردید تاپیک درباره کنسول بعدی نینتندو ـه،نه سونی و مایکرو و اپل و گوگل:d
اگر یه چیزی تو مایه های گیم کیوب بزنه با تلفیق شدن با Wii بهتون همین الان قول میدم که نسل بعد هم تو دست نینتندو ـه،چون هم کژوال رو داره هم هاردکور رو
ولی اگر اپل بخواد کنسول بزنه به نظر من یه چیزی تو مایه های Wii الان میشه،تقریبا کژوال پسند و البته پرفروش

نمیدونم چرا همه میگن xbox720 ! :d بابا این x360 معنی داره و منظورش اینه که یه دیده360 درجه به شما میده :d 720 هیچ معنی نداره !:d Xbox 2 به شدت شایسته تره !

میشه لینک بدی ؟ !:-/
در مورد xbox 720 که متن اصلی اون خبر بود که من گفتم اما در مورد قدرت 100 در 100 xbox باید بگم که من این خبر را در یه سایت که فکر کنم دی بازی بود خوندم اما در مورد کیلزون که متن خب مال خود بازی سنتر بود

مطمینن نینتندو تو نسل آینده مثل نسل حاضر چیزی تو چنتش داره که دو باره همه رو شوکه کنه واگه apple بخواد کنسول بزنه باید منتظر فروش چند میلیونیش تو روز اول باشیم مثل iphone و ipad با ایدههای کاملا جدید و بکر

دوستان پست من رو درست خوندن ؟ من گفتم کنسول APPLE قرار هستش بیاد که بخوام مشخصاتش رو بدم اگه قرار باشه بیاد جنگ کنسول ها بین ماکروسافت و اپل خیلی بد تر از جنگ سونی و ماکروسافت هستش .

بعدشم دشمنی اپل و ماکروسافت رو برای به دست گرفتن بازار فروش آمریکا رو یه بچه هم باشه دیگه میدونه منظور از دشمنی همین هستش که به عنوان یه رقیب خطر ناک بهم نگاه میکنن فقط کافیه نظر های که در مورد هم میدن رو تو اینترنت بخونی .

در صورتی که اپل وارد این بخش بازی های رایانه ای بشه شک نکنید دلش رو به یه کنسول دستی فقط خوش نمیکنه .

وارد شدن اپل اتفاقا خیلی می تونه برای مایی که بازی می کنیم ، عالی باشه !
تا اینجا اپل وارد هر زمینه ای شده ، توش رقابت زیادی به وجود اومده که باعث پیشرفت شده !
و از اونجایی که اگر اپل وارد بشه ، دیگه مایکرو نمی تونه بازار آمریکا رو مال خودش بدونه ، باعث میشه برنامه ریزی فوق العاده سنگینی رو برای رقابت با اپل پیاده کنه ! همینطور سونی! اینم خودش باعث پیشرفت خیلی زیاد ساخت بازی بشه !

البته این نظرات شخصیم هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or