Apple همچین ریسکی نمیکنه ولی اگه بکنه چی میشه رسما باید PS3 و 360 رو بندازیم سطل اشغال
من از الان گفتم گوگل اگه بزنه اپل هم خورد میشه چون الان کنسول ها بسیار به اینترنت مرتبط شدن و گوگل هم بخاطر خلاقیتش تو زیمنه های اینترنتی وفق العاده میترکونه ! :d
من بسیار به این گوگل امیدوارم

البته کسی منکر خوب بودن اپل نیست

گوگل خیلی بهتره

نمونش آندروید ! :d ترکوند به معنای واقعی ! :d
میشه یکی از دوستان به من بگه که این 720 از کجا اومده ؟
مگه Xbox نسل قبل 180 بود ؟!!!
بابا نمی خواد خونتو کثیف کنی

هر کی میخواد میاد یه چیزی میگه در این مورد ! از کجا معلوم نسل بعد سونی PS4 بود !؟ :d همه اینا رو خدا داند !:d
پ.ن : فقط نمیدونم میخوایم بدون هیلو های بعدی چه کنیم اگه کنسوله اپل و گوگل بخریم
آخه یه کم فکر کن.بر فرض اینکه این شرکت بزنه تو کار کنسول بازی و... قبل از اینکه گوگل به فکر خدمات اینترنتی برا کنسولش باشه باید به فکر جذب کمپانیهای بازیسازی و دراوردن انحصار بازیها از مایکرو و سونی و نینتندو باشه.حالا اینا یه طرف اگه کنسول جدیدی بخواد وارد رقابت بشه مجبوره برای زنده موندن تو رقابت چندین بازی انحصاری قدرتمند رو کنه.حالا همه اینا به کنار ساخت یه کنسول درحالی که همه کنسولهای فعلی رو خریدن و به نوعی خیلیها فن اون کنسول شدن، باید راضی بشن که دوباره دست کنن تو جیبشون و یه کنسول جدید بخرن که همه اینا نیاز به یه سرمایه گذاری خیلی هنگفت به همراه ساپورت خوب از سوی کمپانیهای تولید سخت افزار و ............... داره که فکر نمیکنم گوگل از پسش بربیاد.
بابا گوگل خیلی سرمایه خفنی داره ! اگه وارد این بازار بشه کاملا آماده وارد میشه !
شاید گوگل و یه شرکت دیگه ادغام شدن ! خدا رو چه دانی !
گوگل به قدری سرمایه اره که بتونه از پس اینکار بر بیاد
شما نگاه کن اندروید به راحتی سیمبین و ویندوز موبایل رو کنار زد ! شاید گوگل کنسول زد با دشبورد مثلا open ource :d
بعدشم گوگل به اندازه کافی تو زمینه اینرتن شاخ هست که خیلی ها مثه من چشم بسته برن سراغش چون میدونن خدمات آنلاینش فوق العادس !
بعدشم فک کردی گوگل 1 شبه تصمیم بگیره کنسول بزنه که هلک و ولک بیوفته دنبال شرکتای بازیسازی ؟
این هدفا بلند مدته و اصولا از 5 6 سال قبلش میان پایه گذاری و پایه ریزی میکنن !
من مطمئنم گوگل یکی از شرکت های بزرگ تو کار بازیسازی رو میخره !
کاملا موافقم چون موقعیت ها(opportunity) و گزینه هایی که رو iOS هست کاملا یه دنیای دیگست
گوگل همش 2 نسخه آندروید داده بیرون با چن تا ورژن مختلف از هر نسخه
بزار وقتی اندروید 4 اومد اونو با iOS 4 مقایسه میکنیم !
بعدش این Open source هست و خیلی جای پیشرفت داره !