مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

SaDrA-HhH

Loyal Member
mafiaII6.jpg

مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

اينanalyst معروف در اين باره ميگويد:

ميآنگين اين بازی در meta 74 است که خيلی پايين تر از سطح انتظارات از اين بازی است.
همان طور که ميبينيد اين بازی در روز های اوّل عرضه جايگاه خود در ليست پر فروش هارا از دست داده و به نظر نميرسد سود آوری چندانی داشته باشد !

او اضافه ميکند: T2 در سود آوری در سطح بالا تری نسبت به همسانان خود قرار دارد . و من يقين دارم که آن ها بايد روی آسان کردن پروسه ساخت بازيهای خود تمرکز کنن!
با وجود بازيهای زيادی که اين شرکت در دست ساخت دارد امّا سهام اين شرکت در حال پايين آمدن است و بازتاب آن هم نا اميدی سرمايه گزاران است و همن طور که ميبينيد خبری از GTA جديدی نيست و به نظر ميرسد برای 2012در نظر گرفته شده است!

آخرین ویرایش:
او اضافه ميکند: T2 در سود آوری در سطح بالا تری نسبت به همسانان خود قرار دارد . و من يقين دارم که آن ها بايد روی آسان کردن پروسه ساخت بازيهای خود تمرکز کنن!
با وجود بازيهای زيادی که اين شرکت در دست ساخت دارد امّا سهام اين شرکت در حال پايين آمدن است و بازتاب آن هم نا اميدی سرمايه گزاران است و همن طور که ميبينيد خبری از GTA جديدی نيست و به نظر ميرسد برای 2012در نظر گرفته شده است!
دوست عزیز من یک پیشنهاد دوستانه اگر حوصله ندارید خبر ترجمه کنید، احتیاجی نیست به خودتون زحمت بدید و یک تاپیک بزنید و از هر جمله 2 کلمه بگیرید و پشت سر هم بذارید که نه بشه بهش گفت "خلاصه‌ی خبر" و نه "ترجمه‌ی خبر"؛ که محل بالا بردن تعداد پست‌ها و اعتبار اعضا بشه.

اعضای تحریریه اگه خبر مهمی باشه ترجمه میکنن و در صفحه ی اول قرار میدن.

بازی از نظر داستانی انصافا توپ بود فقط از نظر داستانی......
جان؟ :d:d:d
لبته از نظر من علت اصلی این همه نا امیدی از مافیا 2 اینه که هممون GTA IV دیدیم!

یعنی از نظر من اگه بازی قبل از GTA IV عرضه میشد بازخورد وفروش بسیار بهتری داشت.
کلا منطقیه که مخاطبی که میخواد 60-70 دلار پول بده وقتی چیزی مثله GTA IV و DLC های فوقالعادش جلوشه هنوز هم بعد از دوسال براش خرید اون به مافیا 2 ارجعیت داره.
منتقدین هم وقتی مزاجشون به RDR و GTA IV عادت کرده باشه معلومه MAFIA II رو اونقدر تحویل نمیگیرن.
همش تاييد ميشه !

اتفاقا بازی از نظر داستانی خوب نبود . یعنی خوب بود اما خوب پردازش نشده بود . خیلی کوتاه بود که اصلا نمیشد باهاش ارتباط برقرار کرد ( به دلیل کوتاهی ) تعجب میکنم اینهمه برای مشخصات فنی بازی زحمت کشیدن مثل صداگذاری عالیش . گرافیک جذابش و ... اما فقط 15 تا چپتر داشت ! یعنی این همه سال فقط برای 15 تا چپتر ؟ خیلی حیف شد . نمیدونم چه رسمی شده که همه بازیها رو کوتاه میسازن و هیچ کس هم تلاش نمیکنه یه بازی واقعا طولانی بسازه ! مافیا می تونست کاری کنه که طولانی ترین بازی تاریخ بشه ( از نظر تعداد مراحلش ) که به موفقیتش خیلی کمک میکرد ...

امافیا می تونست کاری کنه که طولانی ترین بازی تاریخ بشه ( از نظر تعداد مراحلش ) که به موفقیتش خیلی کمک میکرد ...

من منظور شما رو ازین جمله نمیفهمم...یعنی طولانی ترین بازیا موفق ترین ها هستن ؟!
مثلا Final Fantasy ها موفق ترینها هستن؟(با اینکه که من فنشم)بعید میدونم بشه با قاطعیت راجع بهش حرف زد...حالا اون نقش آفرینیه باید طولانی باشه اصلا،اما یه شوتر مگه چقدر میتونه طولانی باشه تا حوصلتو سر نبره؟حالا هر چقدرم میخواد گیم پلیش عالی باشه...

آخرین ویرایش:
درسته تو GTA یک سری حرکات غیر اخلاقی :d باعث پر شدن جون میشه ولی خوب هیچوقت یک عکس با کیفیت فوق العاده رو جلوی روی ما نذاشت !!!! >:)
اینو کاملا درست میگی. چون من خودم از عکسهای فوق العادش خیلی حال کردم. (من نمیدونم چرا این عکسها با واقعیت مو نمیزنه.):d

مثلا Final Fantasy ها موفق ترینها هستن؟(با اینکه که من فنشم)بعید میدونم بشه با قاطعیت راجع بهش حرف زد...حالا اون نقش آفرینیه باید طولانی باشه اصلا،اما یه شوتر مگه چقدر میتونه طولانی باشه تا حوصلتو سر نبره؟حالا هر چقدرم میخواد گیم پلیش عالی باشه...

هر بازی نه اما مافیا فرق میکنه . بعید میدونم کسی از طولانی بودن مافیا خسته بشه چون داستان پیچیده ای داره مثل یه رمان باید طولانی باشه هرچقدر طولانی تر باشه بیشتر میشه باهاش ارتباط بر قرار کرد بازی 15 تا چپتر بود اگر 30 تا بود کسی خسته نمی شد ! حتی اگر 40 - 50 تا چپتر هم بود بعید میدونم کسی خسته میشدش از بازی ... یه جمله معروفی هست برای بازیهای معروف که طرف میگه من با بازی زندگی کردم . اما در مورد یه بازی کوتاه هرچقدر هم که عالی باشه کسی نمیگه من با این بازی زندگی کردم .

اگه برای یه بازی یکی دو هفته وقت بزاری و بعدش تمومش کنی پایانش خیلی برات جالب تره تا اینکه بازی رو یکی دو روزه تمومش کنی . من اصلا احساس نمیکنم مافیا 2 رو بازی کردم چون تو 2 شب تموم شد و الان هم کلا یادم رفته بازی چطوری بود ... در کل واقعا حیفه برای یه بازی انقدر زحمت کشیده بشه بعدش فقط چندتا مرحله کوتاه داشته باشه .

آخرین ویرایش:
فعلا که چیزی که ما از این بازی میبینیم اینه که با این همه هایپ و دبده و کبکبه نه تنها انتظارات رو براورده نکرد بلکه حتی نتونست قسمت کوچکی از موفقیت نسخه یک رو تکرار کنه.

هر بازی نه اما مافیا فرق میکنه . بعید میدونم کسی از طولانی بودن مافیا خسته بشه چون داستان پیچیده ای داره مثل یه رمان باید طولانی باشه هرچقدر طولانی تر باشه بیشتر میشه باهاش ارتباط بر قرار کرد بازی 15 تا چپتر بود اگر 30 تا بود کسی خسته نمی شد ! حتی اگر 40 - 50 تا چپتر هم بود بعید میدونم کسی خسته میشدش از بازی ... یه جمله معروفی هست برای بازیهای معروف که طرف میگه من با بازی زندگی کردم . اما در مورد یه بازی کوتاه هرچقدر هم که عالی باشه کسی نمیگه من با این بازی زندگی کردم .

اگه برای یه بازی یکی دو هفته وقت بزاری و بعدش تمومش کنی پایانش خیلی برات جالب تره تا اینکه بازی رو یکی دو روزه تمومش کنی . من اصلا احساس نمیکنم مافیا 2 رو بازی کردم چون تو 2 شب تموم شد و الان هم کلا یادم رفته بازی چطوری بود ... در کل واقعا حیفه برای یه بازی انقدر زحمت کشیده بشه بعدش فقط چندتا مرحله کوتاه داشته باشه .

اخه دوست عزیز فرق می کنه مافیا2 رو نمیشد بیشتر از این کش داد چون سازنده ها خلاقیتشون تو همین 15 چپتر هم به ته دیگ خورده بود چه برسه به 30 چپتر و اینا..... .

اگه مافیا 1 بود اره حق با تو بود ارزش داشت زمان بازیش حتی دو برابر هم بشه چون هر لحظه یه اتفاق جدید و یه حادثه عجیبی تو بازی میافتاد و موضوع هم که کلا هی هی پیچ میخورد و جالب بود...ولی این شماره 2 پتانسیل طولانی شدنو نداشت.

سری Final Fantasy با بیش از 97 میلیون نسخه فروش یکی از پرفروشترین فرانچایزها تو بین بازیهای کامپیوتریه و علاوه بر این از دید منتقدین هم موفق عمل کرده.
این کاملا بدیهیه که Mafia II با توجه به سبکش باید طولانیتر می بود...

سری Final Fantasy با بیش از 97 میلیون نسخه فروش یکی از پرفروشترین فرانچایزها تو بین بازیهای کامپیوتریه و علاوه بر این از دید منتقدین هم موفق عمل کرده...
اما موفق ترین نیست ...
اون دوستمون گفت موفق ترین بازی میشد اگه طولانی ترین میشد ؛ که اصلا دلیل قانع کننده و منطقی ای نیست ...
مافیا 2 با این روند داستانی و این گیم پلی اگر 50 تا Chapter هم بود، باز هم به عنوان مافیا 2 حرفی واسه گفتن نداشت!! داستانش کلا آبکی بود...
آفرین...موافقم.
اما نه آبکیا!درخور نام مافیا با اون شماره ی اول نبود...

آخرین ویرایش:
اما موفق ترین نیست ...
اون دوستمون گفت موفق ترین بازی میشد اگه طولانی ترین میشد ؛ که اصلا دلیل قانع کننده و منطقی ای نیست ...

مافیا 2 با این روند داستانی و این گیم پلی اگر 50 تا Chapter هم بود، باز هم به عنوان مافیا 2 حرفی واسه گفتن نداشت!! داستانش کلا آبکی بود...

کاملا راست گفته. مافیا اصلا احتیاجی به ادامه نداشت. مافیا 2 یک عنوان کاملا تجاری بود که مشخص بود نمیتونه موفقیت شماره ی اول رو کسب کنه یا حداقل بازی قابل قبولی از کار دربیاد. کاش هیچ وقت مافیا 2 ساخته نشده بود و خاطرات خوش شماره ی اول برای همیشه زنده میموند...

از برادر sadra-hhh بابت خبر عالیشون تشکر میکنم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or