با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

من که با نیما بازی نکردم ولی علیرضا دیگه نمیتونه شوت کل کنه :دی باید یک فکر دیگه بکنه :دی نمیشه این ویدیوهارو یجا واسه کسایی که نمیتونن ببینن اپلود کنین ؟
اگه یک سایت مربوط به آپلود video بهم بگی که هیلتر نباشه انجام میدم براتون. چون من با هیلترشکن میرم نمی دونم کجا باز هست و کجا نیست. بهم pm کن اینجا نگو. مرسی

ویدیوهای خوبی بودن کامل گیم پلی مشخص بود که پیشرفتهایی داشته به نظرم پاسکاریاش حالت مانوئل بود چون وقتی پاس داده میشد این بازیکن بود که میرفت طرف توپ نه توپ مثل اهن ربا به چسبه به پایه بازیکن
دوستان کم لطفی نکنید در مورد دروازبانا چند صحنه نشون داد که دروازبان واکنشایه تمیزی نشون دادن رویه توپ کامل مشخص بود یسری کارا انجام دادن اما خب باز میشد بیشتر روش کار کنن اما خب باید حواسشون به ساله بعدم باشه:dنمیشه که بی عیب کنند باز ساله بد چیزی نباشه درستش کنند:d
توپشم مشخص بود سنگینتر شده دیگه با هر شوتیهم توپ تو گل نمیره مشخص بود کاملا که این باگ گرفتن حالا باز دمیه بازی بیاد ما تستش کنیم ببینیم زیر دستمون چطوریه:d
دوستانیکه نمیتونن تویه یوتوب ببینند این سایت زیر لینکه یوتوب بدن بعد تبدیلش کنن به هر پسوندی که میخوان بعدم دانلودش کنند ببینند و لذت ببرند
http://benderconverter.com/

آخرین ویرایش:
خوب دوستانی که مایل هستند اون video که هیلتر بود رو تماشا کنند می تونند از لینک زیر استفاده کنند و با کفیت 720p HD اون رو نگاه کنند.

FIFA 11 Gameplay -gamescom

:eek::eek::scare::shocked:
این چرا انقد خفنه؟
دیگه PES پر:))=))
دلیلش اینه که نسخه PC هم امسال مثل کنسول ها قراره بشه. البته امکاناتشون تو خود سایت EA یکم متفاوت بود ولی از لحاظ Engine گرافیکی کاملا یکی هستند.

آخرین ویرایش:
به طور عجیبی منتظر fifa 11 ام... بیش تر از هر بازی دیگه ای.... بعد از چند ماه world cup فقط تیم ملی و pes مانند بازی کردن میخوام شب تا صبح بشینم fifa 11 بزنم ارضا :d شم یکم :d
بدجور تو خماریشم...

اول از همه بگم که فوتبال بین فیفا و پرو یک چیز کاملا سلیقه ای و من با احترام به طرفداران حال حاظر ساکر نظر شخصیم رو میگم.
100% این نسل از نظر من فیفا عالی کار کرده و حقش هم اینهمه طرفداری که تو این 3 سال به طرف خودش کشیده . دقیقا از 08 شروع شد که یک جهش فوق العاده نسبت به قبل بود و در 09 به اوج خودش رسید و 10 هم با برطرف کردن بعضی مشکلات همون روند رو ادامه داد ولی با این تریلری که من دیدم 11 طوفانی شروع خواهد کرد.

امسال ساله PC ـه ...

PC بازها منتظر خبر های خوشی باشند ;)

دوستانی که میخوان تا اومدن بازی حال و هوای FIFA 11 و We Are 11 رو داشته باشند من یه امضا ناقابلکی ساختم :دی

البته 2 تاست که باید روشون کلیک کنید تا اصلش معلوم شه ...;)

عجب چیزی بود:-oمن این ویدیو رو ندیده بودم.اولین چیزی که توجهمو جلب کرد انیمشینهای بازی بود که حتی برای ریزترین حرکات هم شبیه سازی انجام شده برای همین وقتی بازی میکنی انگار انسانهای واقعی دارن بازی میکنن.چیزه دیگه ای نمیگم چون انقدر انیمیشنهای توجهمو جلب کرد که تو شوکم:dحالا کافیه همین ویدیو رو با ویدیوی مزحک پرو مقایسه کنید تا فرق یه فوتبال روباتیک با یه فوتبال شبیه سازی شده رو متوجه بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or