PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
به هر حال ps3 دیگه داره هک میشه چون چند وقت پیش درایو بلوری روی pc کار کرده بود

الان درايو بلوری PC چه ربطی به هک PS3 داره؟

پ.ن:الاناس که بعضی ها مثل همیشه جو زده میشن و میگن ما صد سال نمخوایم کنسولمون خز بشه LOL

you got my word

الان درايو بلوری PC چه ربطی به هک PS3 داره؟
you got my word

ظاهراً منظور ایشون کار تیم Hades هست که با کمک diagram که بیش از این از PS3 بدست آمده بود، توانستند کاری کنند که درایو بلوری (PS3) برروی PC قابل شناسایی بشه
برای هک ای که ازش در تاپیک زیر خبر داده شده
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32557

• Like
Reactions: nathan mckane
در کل به نظر من بهتره انرژیشون رو بزارن روی PS4 :d
هک شدن ps3 یه جورایی به معنی هک شدن تمام کنسولای نسل بعدم هست:d

حبر خوبیه!اما باید صبر کرد و دید!امیدوارم فیک نباشه!باشه هم یکم جو رو عوض کرندن!
حالا سونی فردا میدا زررررر یک فایرم جدید میده!:d

فک کنم دیگه بازی با ps3 اونقدرا هم گرون نباشه . بازی فراوون هستش دست مردم و میشه با خرید و فروش تعویض با ضرر مالی اندک بازی گرفت براش.

بعدشم. این هک بشه یا نشه دست شما نیس و خوشتون میاد و نمیاد نداره.

من به شخصه دیگه احساس خاصی به هک شدنش ندارم. فعلا قراره بکیشو همین روزا جور کنم اختصاصی هاشو بازی کنم و بعدشم ردش کنم بره . PS3 فقط با اختصاصی هاش زنده است. مالتی ها هم به نظر من رو pc و 360 بیشتر حال میده به خاطر کنترلشون. کلا سالی یه بار میگیرم اختصاصی ها رو میزنم و میفروشم.

یه پیشنهاد: صاحب تاپیک یه نظر سنجی بهش اضافه کنه بینم چند نفر موافق هکش هستن و چند نفر مخالف؟

واقعاً این همه بحث و تحلیل های عجیب برای چی هست...اصلا اینکه خوشتون بیاد، یا نیاد چه ربطی به این تاپیک خبری داره
لطفاً این حرف های بیهوده رو تموم کنید، خسته شدیم از پست پاک کردیم

(متاسفانه) این دستگاه توسط چندین سازنده Modchip تو سراسر دنیا تایید شده و واقعی هست. این یعنی که PS3 هک شده.

قضیه هم از این قرار بوده یه نفر کدهای سونی که برای تعمیر دستگاه استفاده میشده رو دزدیده و توی این usb استفاده کرده. به وسیله این کد کنسول معمولی به کنسول debug تبدیل میشه و هر نوع کد unsigned رو اجرا میکنه. یعنی یه چیزی مثل PSP...

البته به هیچ وجه نمیشه از امکانات انلاین استفاده کرد. اگه سونی زود بجنبه میتونه جلوش رو بگیره ولی این هک کامل محسوب میشه.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=22903983&postcount=993

• Like
Reactions: AVerg
خوب مبارکه

يعنی ممکنه sony نتونه جلوشو بگيره؟

دوستان متمدن لطفاً در خفا سوگواری کنيد !

ويرايش: نه الان که بهتر خوندم جداً هک شده!

مارو باش دو ماهه پیش ps3مونو با یه xbox360عوض کردیم.اگه کپی خور شه ارزونتر میشه یا گرونتر؟(خود دستگاه)بعد اینا slimرو کپی خور کردن یا fatرو؟

(متاسفانه) این دستگاه توسط چندین سازنده Modchip تو سراسر دنیا تایید شده و واقعی هست. این یعنی که PS3 هک شده.

قضیه هم از این قرار بوده یه نفر کدهای سونی که برای تعمیر دستگاه استفاده میشده رو دزدیده و توی این usb استفاده کرده. به وسیله این کد کنسول معمولی به کنسول debug تبدیل میشه و هر نوع کد unsigned رو اجرا میکنه. یعنی یه چیزی مثل PSP...

البته به هیچ وجه نمیشه از امکانات انلاین استفاده کرد. اگه سونی زود بجنبه میتونه جلوش رو بگیره ولی این هک کامل محسوب میشه.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=22903983&postcount=993

اینگار باید کاملاً تایید کرد...توی سایت logic-sunrise چند دقیقه پیش جزئیاتی از این Tech رو گذاشتند
http://playstation-3.logic-sunrise....-test-le-psjailbreak-en-photos-ca-marche.html
http://playstation-3.logic-sunrise....-de-code-non-signe-sur-playstation-3-maj.html

الان این محصول تو حالت پیش فروش هست و قیمت های از 120 دولار تا 170 دولار رو میشه براش دید.

همچنین عجیبه!

Q:What is the warranty?

A:PS Jailbreak is sold with a 1 year warranty. All our resellers will take care of warranty issues.

Works with 3.41 but prevents the console from updating to anything >3.41

آخرین ویرایش:
PS3 رو هک کردن بعدش با خیال راحت دارن محصولشونم میفروشن پول در میارن؟

الان یه سوال پیش اومد واسم که آیا واقعا سونی نمیتونه شکایت کنه پدرشونو در بیاره؟

PS3 رو هک کردن بعدش با خیال راحت دارن محصولشونم میفروشن پول در میارن؟

الان یه سوال پیش اومد واسم که آیا واقعا سونی نمیتونه شکایت کنه پدرشونو در بیاره؟

همچین محصولی فروشش غیر قانونیه و مطمئناً به همین راحتی نمی تونه تو بازار جهانی بفروشه. احتمالاً به همین دلیل هم تو مرحله پیش فروشه که عکس العمل سونی رو ببینه.
اون modchip ساز المانی هم گفته بود بلافاصله بعد از تست کردن usb رو سوزوندن.

ان این محصول تو حالت پیش فروش هست و قیمت های از 120 دولار تا 140 دولار رو میشه براش دید.

یعنی برای هر دستگاه باید 120 تا خرجش بشه؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or