قیمت Move کاهش یافت!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweet Lucifer

کاربر سایت
move21.jpg

با وجود اینکه اخیرا Play Station برای دستگاه خود یعنی Move قیمت £39.99 را اعلام کرده بود اما اعلام کرد که در انگلستان این قیمت به £34.99 کاهش یافت!

با این حال قیمت در سایت آمازون £37.91 و در سایت Play.com قیمت £39.99 اعلام شده است!

همچنین عناوینی از قبیل R.U.S.E ، The Sly Collection ، Echochrome 2 و Michael Jackson برای Move عرضه خواهند شد!

Move در سپتامبر عرضه می شود!
===========================
ترجمه ی بدم رو به بزرگی خودتون ببخشید!

منبع!

جيگر سوني بنده خام بخورم كلا اظهار نظارات جالبي ميشه خود سوني هم ببينه كف مي كنه كلا چرا دنبال رضايت مشتري هستن چون فروششون بيشتر ميشه سود بيستري مي كنن همه دنبال پول بيشترن اما اونكه ايده هاش و فكرش بهتره و مي تونه نظر مشتري بيشتر جلب كنه خوب سود بهتري هم مي كنه من نمي دونم اين طرفداري هاي بي خود و بچگانه براي چي هست

PlayStation_Move_Logo.png
سلام.
دوستان چنتا خبر از MOVE داشتم نمیدونم چقد قدیمین :دی ولی بدرد میخورن...امیدوارم خوشتون بیاد.بفرمایید:

PlayStation_Move_Final_Design.png

4424176926_486ea93274_o.jpg
1.در تاریخ 21 اکتبر (حدود 4 ماه بعد) در ژاپن و در تاریخ 15 و 19 سپتامبر (کمتر از 3 ماه دیگه!!!) در اروپا و امریکا عرضه میشه.
2.یه باتری شارژی داخل خودش داره، با USB به PS3 وصل میشه و شارژ میشه!
3.سنسور 6 جهت آزاد (تمام 3 بعدی)-3 تاش تشخیص سرعت در خط راست!!!-3 تاش تشخیص سرعت دایره ای (این یعنی همه چیز!!!)
4.قابلیت "تشخیص شیء" با استفاده از PsEye .قابلیت "مغناطیس سنج" برای مسیر یابی
5.قابلیت "لرزش لمسی" هم داره!دیگه بهتر از این؟چه باحال!=))

این هم دسته ی اختیاری برایه خوره هایه Shooter !!!بفرمایید:
Move Shooter Attachment
move-shooter-attach-01-gal-650x514.jpg

1.jpg
قیمتش 19 دلار یا حدود 20 هزار تومن هست.این بصورت اختیاری هست و هرکی دلش بخواد میخره.نه اینکه اگر نخرید دیگه نمیشه از MOVE استفاده کرد!!!نه بابا،فقط این حس و حال شوتر رو میده که آدم رو یاد اتاری میندازه :دی یادش بخیر با تفنگ اردک میزدیم،حالا باید با تفنگ آدم و زامبی بکشیم :))
همونطور که از قیافش معلومه،بجایه دسته ی سمت راستی بکار میره (همون که گوبولی رنگی داره،من معادل کلمه ی گوبولی رو بلد نیستم،فک کنم میشه قلقلی :دی شوخی کردم)
لیست بازی هایی که از MOVE کم و بیش پشتیبانی میکنن
(اونهایی که کامل پشتیبانی میکنن علامت * زدم) :
این بازی ها بعداً عرضه میشن و با MOVE تقریباً سازگاری کامل دارند.
1.Ape Escape PS3*
2.Beat Sketchers*
3.Brunswick Pro Bowling
4.Deadliest Catch: Sea of Chaos
5.Echochrome II*
6.The Fight: Lights Out*
7.Heroes on the Move*
8.John Daly's ProStroke Golf
9.Grand Slam Tennis
10.NBA 2K11 کمی
11.Killzone 3
12.Kung Fu Rider*
13.LittleBigPlanet 2 من عاشق اینم....
14.Michael Jackson: The Game ایول !!!
15.Planet Minigolf
16.Raquet Sports کمی
17.R.U.S.E. کمی
18.Sesame Street کمی
19.Sing and Draw*
20.SingStar Dance* ها ها ها!چه باحال!با Move برقصی ها ها ها....:))
21.The Sly Collection
22.SOCOM 4
23.Sorcery*
24.Sports Champions* این یکی خیلی جالب بود،تو Wiki درموردش خوندم
25.Start the Party*
26.The Lord of the Rings: Aragorn's Quest
27.The Shoot*
28.Time Crisis: Razing Storm*
29.Tron: Evolution کمی
30.Tumble*
31.TV Superstars*
32.Under Siege

این بازی ها با عرضه ی PATCH و دانلود اون میتونید از MOVE توشون استفاده کنید:
1.EyePet*
2.Flower*
3.Heavy Rain*
4.High Velocity Bowling*
5.Hustle Kings*
6.LittleBigPlanet* دوباره بگم،عاشقشم...Only Sackboy :دی
7.Pain*
8.Resident Evil 5: Alternative Edition
9.Tiger Woods PGA Tour 11
10.Toy Story 3: The Video Game
هنوز 3 ماه مونده که MOVE عرضه بشه ولی بیش از 30 تا بازی اونو پشتیبانی میکنن،این نشون از پشتوانه ی بسیار قوی ای هست....سال نیکو از بهارش پیداست(This is zarbolmasal)
نصف بازی هایه بالا تا قبل از 2010 عرضه میشن و بقیه به جز یکی دو تا در سال 2011 عرضه شدند.
قیمت نهایی MOVE طبق اخباری که از خبرچین ها گرفتیم 29.99 دلار یعنی کمتر از 30 هزار تومن! looooooooooooooooooooooooooooooooooool
من گفتم اگه 100 تومن هم باشه میخرم حالا شد 30!ها ها ها !!!:))
اطلاعات تخصصی:
این وسیله برایه پردازش اصلی از CPU Cell بهره میگیره...طبق گفته ی خود سونی این وسیله تنها بین 1 تا 2 مگابایت از RAM کنسول Ps3 استفاده میکنه (ازونجایی که OtherOS حذف شده و رویه Frimware هم کار کردند،یه چیزی حدود 50 مگابایت هم بدهکار شده :دی یعنی الآن کنسول Ps3 قوی تر از قبل شده! lol)و ادعا میشه که چیزی به اسم "تاخیر" وجود نداره (فک کنم زیر 10 میلی ثانیه یا زیر 5 میلی ثانیه بشه،یعنی از دسته ی معمولی هم تاخیرش کمتره :دی )
شعار MOVE اینه "فقط همه چی داره :دی "
قابلیت "لرزش لمسی" هم یه قابلیت جدیدیه که بر خلاف لرزش هایه دسته هایه این نسل و نسل هایه قبل،این نوع لرزش کاملاً سازگار با بازی هست و به قول یک نفر "این لرزش باهات حرف میزنه !". به "فناوری لمسی" یا "فناوری بساوشی" معروف هست.

نکته ی مهم» در Ps3 همزمان 4 عدد MOVE میتونن کار کنن.یعنی یا 4 تا MOVE (اونی که گوبولی رنگی داره) یا 2 عدد MOVE (همزمان دو تا اونی که اسکرول داره و دو تا اونی که گوبولی رنگی داره)
نکته ی بسیااااار مهم»من هنوز نفهمیدم MOVE کدومه! 90% احتمال میدم MOVE همون سمت راستیست که گوبولی رنگی داره،و اونی که سمت چپ هست و اسکرول داره که اسمش "Navigation controller" هست،جدا فروخته میشه به قیمت 29 دلار.
فک کنم اینجوریه...

امیدوارم خوشتون بیاد.

سونی فقط به دنبال رضایت مشتریه اینو دیگه همه میدونن هیچ ادم دیوونه ای هم ضرر نمیده که سونی بیاد اینکارو کنه
نمردیم و کمپانی ای که فقط به دنبال رضایت ِ مشتریه رو هم شناختیم...
ugly003.gif

آخرین ویرایش:
:dبه ببین کی اینجا اطلاعات داده تو هنو زنده ای محسن:d
اقا با این تفاسیر این دو قطعه رو باید جدا گرفت؟ خب اینجوری قیمتش همون قیمت دسته میشه بعد اگر یکیشون بگیریم کار میکنه؟ اخر سر هم جریان این دوربین چیه راسته که بدون دوربین کار نمیکنه

نمیدونم سونی چرا اینطوری طراحیش کرده ! خودش که شبیه دیل دوئه ! تفنگه هم که عین تفنگ آب پاشه ! :d
نصف حال شوتر از بین میره اینطوری !!

قیمتش که خیلی مناسبه.به نظرم مایکرو هم باید نکبتو ارزونتر عرضه کنه:d
ولی من بعید میدونم این کنترلرها برای هاردکور گیمرها مناسب باشه.نهایت مثلا یه بازی پینگ پنگ یا تنیس یا بوکس باهاش حال بده.یادتون نره که هدف اصلی مایکرو و سونی از ساخت این کنترلرها جذب همون قشر کژوآل گیمری هست که wii خیلی وقت هست اونارو تصاحب کرده و من بعید میدونم بتونه موفقیت خاصی با این کنترلرها نصیب سونی و مایکرو بشه.زیاد خوشبین نیستم.

ugly003.gif
شما واسه ما توضیح بده حتما باید کنسول کپی خور شه اره؟
چه ربطی به کپی خور شدن کنسول داره؟! حالا مایکرو$ـافت یا نینتندو رو بگی به فکر رضایت ِ مشترین یه چیزی، ولی دیگه این جمله که سونی به فکر رضایت ِ مشتریه به هیچ وجه نمیگــُــنجه!
خب دلیلتون واسه صحبتتون چیه؟
والا اگه دارید شوخی میکنید من متوجه نمیشم

آخرین ویرایش:
شما واسه ما توضیح بده حتما باید کنسول کپی خور شه اره؟
چه ربطی به کپی خور شدن کنسول داره؟! حالا مایکرو$ـافت یا نینتندو رو بگی به فکر رضایت ِ مشترین یه چیزی، ولی دیگه این جمله که سونی به فکر رضایت ِ مشتریه به هیچ وجه نمیگــُــنجه!
خب دلیلتون واسه صحبتتون چیه؟
والا اگه دارید شوخی میکنید من متوجه نمیشم
سونی تا الان چکار کرده که رضایت مشتری رو جلب کرده باشه؟! چند بار قیمت کنسول هاشو کاهش داده؟ و سوالاتی از این قبیل...

آخرین ویرایش:
ماکرو جان نمی خواد مثل سونی بیاد اون همه دیسک LBP رو از تو بازار به خاطر اون مسائلش جمع کنه و کلی ضرر بده بعد دوباره بازی رو عرضه کنه ! ولی حداقل یه بازی یا کنسول با کیفیت دست بچه های مردم بده که به مصائب 3-4 بار خریدن یه کنسول توسط دوستان عزیز یا یه سری مشکلات کیفی بعضی بازیها دچار نشن ! عجب شرکت مشتری مداری !
------------------
خب تو یکی از همین تاپیک های گوشه کنار خبر :d یکی از دوستان لینکی گذاشتن که گویا X360 Slim هم 3 چراغ داد ! بازم رضایت مشتری !
The red brick of death

آخرین ویرایش:
ugly003.gif

اینو از یکی از دوستان نقل قول میکنم :
منم همینو میگم دیگه تا نسل قبل همه طرف سونی بودن چرا؟؟چون کپی خور بود حالا که 360 کپی خور شده سیل عظیم جمعیت به سمت 360 رفتن
روزی یه بار هم میرن ببینن ps3 هک شد یا نه
این یه تیکه اخرو داشتی؟کلی مفهوم توش بود
مشکل خیلی ها با سونی به خاطر همین موضوع کپی خور شدن هستش ولی اگه همه میخواستن بازی کپی بخرن هیچ بازی ساخته نمیشد.

با اون صحبت کپی خور بودن و نبودن کاری ندارم . صحبتم رو هم راجب موضوع تاپیک قبلا گفتم .

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o=))

بله فکر رضایت مشتری هستش که جنسی میده دست مشتری که هزار تا ایراد داره و هزار و یک بامبول باید باهاش کار کنی عزیز من برو اجناس الکترونیکی که ماکروسافت داده رو یک نگاه سر انگشتی بکن بعد بیا بگو برای رضایت مشتری هستش .

من ماکروسافت رو فقط برای یک چیز میشناسم انم غول نرم افزاری دنیا همین لطفا دیگه تو سخت افزار واردش نکن که هزارو یک مشکل اجناسی که میده داره .;)

لطفا دیگه انقدر طرفداری ... نباشید که آدم میترکه از خنده .

رضایت مشتری = قیمت خوب +کالای با کیفیت + تکنولوژی جدید .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or