افتتاح صفحه اصلی سایت

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی خوب شده فقط من الان یه مشکل دیدم گفتم مطرح کنم.تو قسمت نقد بازی اون زیرش که زده نکات مثبت و یه سری عکس هست که روش میریم و توضیحاتش میاد,اون دوتا شکل آخرش توضیحاتش از صفحه میره بیرون و نمیشه خوندش.شرمنده اگه بد جایی مطرح کردم

صفحه ی اول جدید :مبارکه مبارکه مبارکککککککه ه ه ه اوومدنت به بازیسنتر مبارکه
کلا کار بزرگیه.خیلی وقت صرفش شده واقعا خسته نباشید.معلوم شد نتیجه این صبر کردن بیهوده نبوده.واقعا سایتو از دیگر سایتا متمایز کرد.:love:

سلام
میدونستم موقع افتتاح سایت نیستم
4 ماه انتظار سایت را کشیدم و یک چیز محشر بود :love:
اشکان جان علی جان و تمام مدیران خسته نباشید مخصوصآ بچه های تحریریه :love:
این شخصی که مسئول جواب دادن بخش PS3 هست خوب کیسی بود میشه باهاش جنگ را انداخت :biggrin1:
تبریک و ممنون

علی جان تبریک میگم ، خسته نباشید :love: واقعا جای بخش امتیازدهی خالی بود
البته هنوز جای پیشرفت زیادی وجود داره ;)
فقط 4تا ایراد جزئی وجود داره :
1-در قسمت نظرسنجی وقتی یکبار رای میدیم برای بار بعد به جای نمایش رای ها دوباره گزینه برای انتخاب میاد
2-قسمت ورود اعضا گزینه "مرا به خاطر بسپار" نداره ( میدونم به فروم ارتباط داره ولی بازم اضافه بشه بهتره )
3-قسمت پلتفرم ها تصویر پس زمینه دارن ولی صفحه خانه نداره
4-علی جان قسمت "اخرین های فروم " لینک نشده ( خود عنوان "اخرین های فروم " به Top Stats لینک نشده )
یعنی تو صفحه اصلی فقط 6 تا تاپیک نمایش داده میشه و گزینه ای برای دیدن تاپیک های بیشتر وجود نداره

آخرین ویرایش:
سلام!
تازه از خواب بیدار شدم،اومدم چک کردم و دیدم که سایت تغییر کرده!!
عالی شده! :biggrin1: اصلا انتظار همچین چیزی نداشتم... طراحی فوقالعاده اس!! کلی پتانسیل داره واسه مطالب و ایده های جدید.
واقعا که یه شاهکار درست کردین،خیلی ممنون :biggrin1:

فقط 4تا ایراد جزئی وجود داره :
1-در قسمت نظرسنجی وقتی یکبار رای میدیم برای بار بعد به جای نمایش رای ها دوباره گزینه برای انتخاب میاد
2-قسمت ورود اعضا گزینه "مرا به خاطر بسپار" نداره
3-قسمت پلتفرم ها تصویر پس زمینه دارن ولی صفحه خانه نداره
4-قسمت "اخرین های فروم " لینک نشده ، لینک بشه خیلی بهتره

2.خصوصیات لاگین از فروم خوانده میشه.اگر در فروم این گزینه چک شده باشه در صفحه اصلی هم مشکلی نخواهید داشت.

3.برای آغاز این شکلی در نظر گرفته شده بود اما قابلیت افزودن تصویر پس زمینه به هر کدام از قسمت ها محیا شده

4.در حال حاضر لینک هستن!یعنی اگر روی عنوان کلیک بشه شما به تاپیک مورد نظر هدایت میشوید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or