شایعه مدل جدید Xbox360 Slim

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
kotchip.jpg

سایت kotaku جدیدا تصویری از مادربورد جدید 360 نشون میده که همین طور که میبینید در تصویر به احتمال زیاد فقط یه چیپ روی مادربورد سوار هست .

این یه تکنولوژی جدید هست که cpu و gpu را در یک چیپ با هم ترکیب میکنه .
این تصویر :
thumb160x_clarkdale.jpg

(اگه یادتون بیاد اینو قبلا amd اعلام کرده بود که در اینده ی نزدیک قسد چنین کاری داره و حتی شاید در اینده روی pc ها هم اینکار بشه و میتونه بسیار مفید واقع بشه ) این عمل باعث میشه که مادربورد 360 کوچکتر بشه و دفع حرارت چیپ هم پایینتر بیاد .
همچنین گفته شده چیپ ( ترکیب cpu و gpu ) این مدل جدید 32 نانومتری خواهد بود و در نهایت احتمال داده شده همراه با ناتال xbox360 slim را شاهد باشیم .

http://kotaku.com/5495181/rumor-new-xbox-360-model-slims-down

• Like
Reactions: bardia67m
خب این همه فکر و جر و بحث نداشت. من بهتون می‌گم صد در صد Fake هست و یه فن‌بوی ساخته‌تش. عکس Mainboardیی رو هم که خلیل گزاشته یه Mini ATX هست که دستکاری شده. بین قطعات ۶ و ۷ رو ببینید که چقدر ناشیانه دستکاری شده! طرف حتی کار با photoshop رو هم بلد نبوده! فن کولر مستر هم که برا خودش جوکی هست!!!!

خب این همه فکر و جر و بحث نداشت. من بهتون می‌گم صد در صد Fake هست و یه فن‌بوی ساخته‌تش. عکس Mainboardیی رو هم که خلیل گزاشته یه Mini ATX هست که دستکاری شده. بین قطعات ۶ و ۷ رو ببینید که چقدر ناشیانه دستکاری شده! طرف حتی کار با photoshop رو هم بلد نبوده! فن کولر مستر هم که برا خودش جوکی هست!!!!

به شدت ضد نقیض بودن PCB در تصویر دوم رو میشه دید وقتی که روی تصویر Zoom بشه حسابی خودش رو، رو میکنه

اون قسمت های صورتی و قرمز هم که خط کشیدم اوج علامت سوال هستش و فقط یک فکر رو تو ذهن بوجود میاره که اونها چی هستند...نزدیک ترین چیزی که میشه بهش نسبت داد و اینکه چرا حتی یک header jumper هم ندارند، میتوانند موارد زیر باشند که به این شکل در امدند (لیست زیر)
XDK Debug Header
ANA Header
GPU SPI EEPROM Header
CPU JTAG Header
XDK Debug Header #2
Southbridge Header
GPU Header
Southbridge LED Header
CPU SPI EEPROM Header
اما حالا چرا اینطوری و اینقدر تابلو و عجیب...!!

همه این موارد به کنار، چرا نام تجاری مایکروسافت که همیشه کنار USB های جلوی کنسول قرار داره توی این تصویر جایی براش نیست؟ و فقط یک شماره برای اون درج شده X850589-002 که جاش هم مناسب نیست (در سمت چپ قسمت شماره ی 9 زیر یکی از جامپرها )

گفتم USB جلو...چرا Front USB Connection نداره...!!!

ابعادش هم جالبه، یک برد تقریباً 17 ثانتی هستش

فعلاً که تا اینجا اسباب شوخی و خنده رو توی فروم ها برای خودش داشته، بخصوص قرار دادن تصویر دوم

آخرین ویرایش:
سایت خبر رو اپ کرد
UPDATE - Removed erroneous information about Intel chipsets.

شایعات در این باره داره زیاد میشه:دی

اینجا شایعه کرده که مایکروسافت در E3 مدل اسلیم رو با قیمت 149$ معرفی میکنه! گفته یکی از منابع نزدیک به مایکروسافت این حرف رو زده!

اینجا شایعه کرده که مایکروسافت در E3 مدل اسلیم رو با قیمت 149$ معرفی میکنه! گفته یکی از منابع نزدیک به مایکروسافت این حرف رو زده!
حالا E3 کی هست دقیقاً؟
میخوام 360 بگیرم از شانس بدم تا بگیرم SLIM با امکانات و شکل و شمایل زیبا و....معرفی میشه:)
:دی

ما که یکی میخوایم برای اورج بگیریم- میتونیم منتظر اسلیم بمونیم:love:
واقعا قیمت باور نکردنی!یعنی میشه روزی XBOX360 رو -99 دلار بخریم:biggrin1::cheesygri(دندون تیز نکنید مفته بخدا!)
امید وارم درست باشه!
البته مطمئن باش اگه این اسلیم بیاد و 140 دلار بشه تو اینجا به قیمت گرانتر از همین مدلهای فعلی میدن ! البته اینطور هم که شایعه ها را دارم میخونم میگن ناتال داخل این slim ها هست و نیاز نیست که جداگانه بخریش . اینم یه بهانه ی بسیار خوب که بتونن تو ایران گرونتر بخریم !
از اون لحاظ مسئله ای نیست!یکمی بگذره عادی میشه!اگه طرح الیت یا یک اسم دیگه هم براش بیاد-به همراه نِتال حتما اونو میخرم- فعلا مشکلی از لحاظ مسئله مادینداریم!(اون موقع معلوم نیست،شاید بد بخت بشیم:دی)

آخرین ویرایش:
واقعا قیمت باور نکردنی!یعنی میشه روزی XBOX360 رو -99 دلار بخریم:biggrin1::cheesygri(دندون تیز نکنید مفته بخدا!)
امید وارم درست باشه!
حالا اومدیم و معرفی شد این slim....کو تا بیاد!!:دی
منم دقیقاً به همون نیت جناب عالی میخوام یه 360 دیگه بگیرم:دی

امید وارم درست باشه!

البته مطمئن باش اگه این اسلیم بیاد و 140 دلار بشه تو اینجا به قیمت گرانتر از همین مدلهای فعلی میدن ! البته اینطور هم که شایعه ها را دارم میخونم میگن ناتال داخل این slim ها هست و نیاز نیست که جداگانه بخریش . اینم یه بهانه ی بسیار خوب که بتونن تو ایران گرونتر بخریم !

دقیقا همینه!
xboxhddvd_legbalance.jpg

اینم عکس پشت همین -به اصطلاح Slim!
http://guidesmedia.ign.com/erik/hddvd3.jpg
:D
---------------

پ.ن:شاید BD-Drive خارجی میخوان بدن بیرون:دی(اینم شایعه ای از سایت ما!اپریله دیگه،ببند تا ببندیم:دی)

---------------------------------------------------------------------------------
این دوتا طرح هایی هست که بصورت حدسی تو سایت joy stick دیدم!
خودتون یک نگاه بندازید! یکجورایی هم از لحاظ قابی شبیه HD -DVD player میزنه!
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/03/new360maybe-1268948061.jpg

http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/03/new360maybe2.jpg

-این عکس ها منو یک جورایی به شک انداخت!

آخرین ویرایش:
IMG00184-20100330-132831.jpg

خيلي شبيه HD-dvd player هستش اينو خود VG هم گفته و البته عنوانش اينه كه غير رسمي هستش ! اما اگه حقيقت داشت طرف قشنگ از همه جاش ميگرفت نه اين طوري

خوب مگه مایکرو دیوانه است که slimرا اینجوری بده!آخه اینکه خیلی کوچیکتر نیست!

مگه PS3 slim خيلي كوچيكتر بود و الا من كه ديدم همچين خيلي هم كوچيك نبود ! بعدشم اگر صحت داشته باشه شما ضخامتشو كه نديدي ببيني چقدره!؟
اونم مهمه ، ولي ايني كه من ميبينم به اندازه ي slim بودن كوچيكه حالا شما رو نميدونم

سلام دوستان.
كلا عرضه 360 اسليم يك كپي خفن از كار سوني است.
يعني مايكروسافت داره خودشو ضايع ميكنه.:biggrin1:
خيلي افت داره واسه مايكرو كه بخواهد مدل اسليم بده.(از نظر من)
تازه 360 بزرگ نيست كه بخواهد كوچيك شه.
مايكرو هميشه ايده هاي نو مياره با اين كار يعني بدجور با كمبود ايده مواجه شده.
-------------------------------------------------
حالا آپريله ديگه!!!
بابا اين خوده Xbox720 باور كنيد.من خودم سر خط توليدش ناظر بودم.:cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or