قسمت جدید سری Medal of Honor به صورت رسمی معرفی شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
mohlogo.jpg

شرکت EA پرده از قسمت جدید سری Medal of Honor برداشت. این شماره به عنوان یک بازسازی کلی از این سری یاد شده است و وقایع ان دیگر ربطی به جنگ جهانی دوم ندارد. وقایع قسمت جدید در افغانستان می گذرد.

داستان بازی راویت گر یک گروه از سربازان رده بالا امریکای ( Tier 1 Operator ) است که به ماموریت هایی می روند که هیچ کس نمی تواند از پس ان بر بیاید. این قسمت بازی هم FPS خواهد بود و توسط EA LA ساخته می شود. نکته جالب این است که EA برای بالا بردن کیفیت بازی بخش تک نفره بازی به EA LA و بخش چند نفره را به استودیو DICE محول کرده است.

EA برای ساخت بازی با فرماندگان واقعی ارتش امریکا همکاری کرده است. طبق گفته EA این بازی در سال اینده عرضه خواهد شد. اولین تریلر این بازی در مراسم VGA امسال عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
با اینکه این MW2 خیلی کوتاه بود و لجم رو در آورد ولی خداییش بجزء یک نسخه از MOH که روی کامپیوتر بازی کردم هرچی از این بازی دیدم و بازی کردم اینقدر مزخرف بود که وسطا ولش کردم. ولی با اون نسخه اولش حالی کردم که بعدش فکر میکردم COD همین ادامه ی MOH هست :biggrin1:. کلا هرچی Infinity Ward میساخت و میسازه چه MOH و چه COD قشنگه.

گیم اسقات خبر رو تازه گذاشته:laughing:
ولی یه چیز حالبی که زده تیتر خبر اینه
Medal of Honor redeploys in fall 2010

ولی تاریخ ریلیز رو زده 12 فوریه:eek:
جریان چیه؟
اتفاقات هم توی کوهستانی هست که بن لادن رو اونجا گرفتن:eek: بن لادن کشی:laughing:

با اینکه این MW2 خیلی کوتاه بود و لجم رو در آورد ولی خداییش بجزء یک نسخه از MOH که روی کامپیوتر بازی کردم هرچی از این بازی دیدم و بازی کردم اینقدر مزخرف بود که وسطا ولش کردم. ولی با اون نسخه اولش حالی کردم که بعدش فکر میکردم COD همین ادامه ی MOH هست :biggrin1:. کلا هرچی Infinity Ward میساخت و میسازه چه MOH و چه COD قشنگه.
خداییش خیلی نامردی این حرفت بهترین بازی Ea به نظر من همین بازی هست درسته Air borne کاره جالبی نبود ولی خداییش من با بقیه سری این بازی حال کردم نمرات بازی به غیر از AB ژیر 8 نبوده در کل خدا کنه مثل یه بازی توپ و طولانی بدن مثل این AB حالمون رو نگیرن :biggrin1::biggrin1:

خداییش خیلی نامردی این حرفت بهترین بازی Ea به نظر من همین بازی هست درسته Air borne کاره جالبی نبود ولی خداییش من با بقیه سری این بازی حال کردم نمرات بازی به غیر از AB ژیر 8 نبوده در کل خدا کنه مثل یه بازی توپ و طولانی بدن مثل این AB حالمون رو نگیرن :biggrin1::biggrin1:
Air borne که خوب بود.:confused::love:
درسته یه ذره گیم پلی عوض شده بود ولی نمیشه از گرافیکش که گذشت که خیلی خدا بود. اونم واسه 3 سال پیش.:smile: یه کوچولو باگ هم داشت.:biggrin1:

ولی اینی که الان دارن میسازن خیلی باکس شاتش بسیجیه :biggrin1:
تیزرشم قشنگ بود.
(حالا بگو آدم عاقل از رو باکس شات و تیزر چی معلومه !! :laughing: )

Air borne که خوب بود.:confused::love:
درسته یه ذره گیم پلی عوض شده بود ولی نمیشه از گرافیکش که گذشت که خیلی خدا بود. اونم واسه 3 سال پیش.:smile: یه کوچولو باگ هم داشت.:biggrin1:

ولی اینی که الان دارن میسازن خیلی باکس شاتش بسیجیه :biggrin1:
تیزرشم قشنگ بود.
(حالا بگو آدم عاقل از رو باکس شات و تیزر چی معلومه !! :laughing: )
جدا بر باگ داشتن بازی اساسی ترین مشکل بازی که رو اعصاب بود کوتاه بودن بیش از حدش بود از COD هم کوتاه تر بود

نمیدونم با این خبر یه حسی برام دست میده :biggrin1: خبر خوبی بود ea اگه بخواد میتونه . خواستن توانستن هست :biggrin1:

ولی منی که فن mw شدم :biggrin1: نمیدونم چی بگم واقعا کار سختی خواهد بود که بازی مدرنی مثل mw به وجود آورد .
حالا بلکه ea طی این مدت کلی تجربه آورده باشه و بتونه یه بازی عالی بسازه .
همه چی مونده به Battlefield: Bad Company 2 اگه بتونه خودش را تو این بازی نشون بده ........................
بالاخره اگه Medal of Honor جدید اومد سال بعدش باید منتظر mw3 بود که ............:biggrin1:

به شخصه از mw2 انتظاراته بیش تری داشتم...
ولی فکر کنم چیز خوبی باشه.
خوب گفتی شکل دکتر چمرانه ...
یعنی میشه یه روزی یه بازی از سر گذشت چمران بسازن...:victory:
بزنیم مخ صهیونیستا رو بپاشونیم به دیوار...:laughing:
[
chamran1.jpg
]

آخرین ویرایش:
نمرات بازی به غیر از AB ژیر 8 نبوده
اول یه دو سه جا سرچ کن بعد اینقدر مطمئن اطلاعات تراوش کن
به جز Airborne عناوین Medal of Honor Allied Assault: Spearhead، Heroes 2، European Assault، Rising Sun، Allied Assault Breakthrough، Heroes، Vanguard، توی این سری همشون میانگین امتیازی پایین 8 و حتی 7 دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or