sajjad_mabani کاربر سایت Mar 20, 2009 #31 من هم به نوبه خودم این سال نو رو به همه دوستان بازی سنتری تبریک و امیدوارم سال خوب و خوشی رو در کنار خانواده و دوستانتون داشته باشید.
من هم به نوبه خودم این سال نو رو به همه دوستان بازی سنتری تبریک و امیدوارم سال خوب و خوشی رو در کنار خانواده و دوستانتون داشته باشید.
M MANIX کاربر سایت Mar 20, 2009 #32 سال نو بر همه ي Joystick دستان مبارك. امسال سال بزرگي در صنعت بازي است اميدوارم تا آخرش حال كنيد.
S som-fisher کاربر سایت Mar 20, 2009 #33 عیدتون مبارک امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشین بهترین گیمها رو براتون آرزو دارم :biggrin1:
WILDCAT کاربر سایت Mar 20, 2009 #34 منم از طرف خودم عید و به تمام بازیسنتری های عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال خوب و خوشی داشته باشین :smile:
منم از طرف خودم عید و به تمام بازیسنتری های عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال خوب و خوشی داشته باشین :smile:
E Emin3mzizou کاربر سایت Mar 20, 2009 #36 سلام ! سال نو رو به همه ی شما دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم که سال خوبی رو همراه با شادی و موفقیت پیش رو داشته باشید .....
سلام ! سال نو رو به همه ی شما دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم که سال خوبی رو همراه با شادی و موفقیت پیش رو داشته باشید .....
дŁ!ЯêŽд کاربر سایت Mar 20, 2009 #39 سال نو بر همه شما مبارک سال پیش میمون بود درسته؟ :biggrin1: امیدوارم سال گاوه خوبی داشته باشیم :biggrin1:
سال نو بر همه شما مبارک سال پیش میمون بود درسته؟ :biggrin1: امیدوارم سال گاوه خوبی داشته باشیم :biggrin1:
mgs3 Loyal Member Mar 20, 2009 #40 سلام سال نو بر همه دوستان به خصوص مدیران عزیز و ناظمین انجمن که که با فعالیت خوبشون نذاشتن شب عیدی بدون سایت به سر کنیم!!! و در کنار همه دوستان عزیز سال جدید رو جشن بگیرم!!! همگی دوستان عزیز سال خوبی داشته باشین!!!!
سلام سال نو بر همه دوستان به خصوص مدیران عزیز و ناظمین انجمن که که با فعالیت خوبشون نذاشتن شب عیدی بدون سایت به سر کنیم!!! و در کنار همه دوستان عزیز سال جدید رو جشن بگیرم!!! همگی دوستان عزیز سال خوبی داشته باشین!!!!
tasnim114 کاربر سایت Mar 20, 2009 #41 سلام دوستان من هم ارزوی موفقیت و سالی پر از شادی برای همه شما ارزومند هستم با تشکر
Farshidstar2012 کارشناس سخت افزار PC و شبکه کاربر فعال Mar 20, 2009 #42 درود بر همه ی دوستان،عید نوروز بزرگترین عید ایرانیان بر همگی مبارک امیدوارم صد سال با خوشی و شادکامی در کنار خانواده زنده باشید
درود بر همه ی دوستان،عید نوروز بزرگترین عید ایرانیان بر همگی مبارک امیدوارم صد سال با خوشی و شادکامی در کنار خانواده زنده باشید
ASHIHARA کاربر سایت Mar 20, 2009 #43 بنده هم سال جدید رو به تمام کاربرا مخصوصآمیدیران و ادمینها تبریک میگم امیدوارم سال جدید رو با خوبی و خوشی آغاز کنید
بنده هم سال جدید رو به تمام کاربرا مخصوصآمیدیران و ادمینها تبریک میگم امیدوارم سال جدید رو با خوبی و خوشی آغاز کنید
Alien87 کاربر سایت Mar 20, 2009 #44 عید همگی مبارک؛ امیدوارم سال خوب و خوشی رو پیش رو داشته باشید!!! به امید موفقعیت همه دوستان در پناه خدا!!!:smile:
عید همگی مبارک؛ امیدوارم سال خوب و خوشی رو پیش رو داشته باشید!!! به امید موفقعیت همه دوستان در پناه خدا!!!:smile:
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 20, 2009 #45 لطفا کلمات رو از چپ به راست بخوند باشه مبارک عیدتون-بگم اینجوری منم -گفتن همه پ.ن:صرفا جهت تنوع