مرسی از توضیحات.
بچه ها کسی انرژایزر شارجی نداره بم بگه چقدر باید تو شارج بزارم؟؟من 2 ساعت می زارم کمه ؟
همین کارو کردم.ولی نمی شه بگی چون بستگی به بازی هم داره یه بازی مثل paradise که همش ویبره فعاله یه بازی هم مثل gtaIV .ببین این 2 ساعت که میذاری چقدر جواب میده.اگر دیدی زمانش کمه بیشتر بذار.روی خود باطری رو بخون ببین چی نوشته...چند میلی آمپره؟
همین کارو کردم.ولی نمی شه بگی چون بستگی به بازی هم داره یه بازی مثل paradise که همش ویبره فعاله یه بازی هم مثل gtaIV .
باطری منم مثل دوست قبلیمونه 2500 میلی امپر .حدودا چند ساعته بزارم؟

یه 5-6 ساعتی برای تست بذار.
اگرم بیشتر بذاری که بهتره...![]()
تمام شارژها دارای زمان شارژ معینی برای شارژ باطریهای خود هستند .شارژ باطری در زمانی کمتر از زمان توصیه شده و همچنین قبل از خالی شدن کامل شدیدا عمرشو کم میکنه . انرژایزر اگه مدل chm4aaباشه واسه شارژ باطری 2500 میلی آمپری باید حدود 15 ساعت تو شارژ باشه . ولی بهترین شارژر و باطری شارژی سونی هستش که مدلهای کوئیک شارژ اون 5 ساعته 4 تا باطری رو شارژ میکنه و عمر باطریهاش هم از انرژایزر هم بیشتره (البته اورجینالش) . من هر دو مدل رو دارم و سونی رو پیشنهاد میکنم واگه بتونید مدلی رو که 15 دقیقه ای شارز میکنه رو پیدا کنید فوق العادس ولی یکم گرونه(70 تومن) . شارژ های سونی رو حتما با هلوگرام بخرید و قیمت شارژرهای کوئیک شارژ اصلی با 4 تا باطری 2500 میلی امپر حدود 30 تا 35 تومنه . مدلهای بالاتر هم وجود داره که وضعیت باطری رو نشون میده و در ضمن باطری رو اول بطور کامل خالی میکنه و بعد شروع به شارژ میکنه که عمرش رو بیشتر میکنه که قیمتس 40 تا 50 تومنه ولی زمان بیشتری رو میبره تا خالی و شارژ بشه (حدود 2 تا 3 ساعت بیشتر ). باطری سونی م جفتی 5 تا 6 تومنه (2500 میلی آمپر) اونهم حتما باید هلو گرام داشته باشه و گول باطریهای تقلبی رو که تا 3800 میلی هم نوشته شده نخورید که اصلا بدرد نمیخورن . حتما از مراکز مجاز سونی و فروشگاههای معتبر خرید کنید .
مرسی خیلی کامل نوشتی ولی من چند جاشو درست متوجه نشدم.یعنی شارج باطری بستگی به خود شارجر داره؟؟؟یه شارجر زودتر شارج می کنه یه شارجر دیر تر؟؟؟
بستگی به میلی امپر چی داره یا نه؟
در مورد اول صحبتت راجب انرژایزر اشتباه ننوشتی چون فکر کنم 15 ساعتی که گفتی مربوط به سری اول که باطری نو هست باشه سری های بعد هم یعنی باید 15 ساعت شارج بشه؟
من از باتريهاي قابل شارژ CFL استفاده ميكنم.
دو جفت دارم. هر كدوم تموم شد ميزارم شارژ ميشه اون يكي رو استفاده ميكنم.:biggrin1:
اگه روزي دو ساعت بازي كنم تا 3 هفته دووم مياره.
بدون ويبره مگه ميشه؟:cheesygri
من چند نوع باتري شارژي گرفتم ولي هيچكدوم مثل CFL نشد.
سوني هم بايد بره جلوش لنگ بندازه.:biggrin1:
تازه بره من 2700هه. الان 4600ش اومده كه فكر كنم يه ماهي دووم مياره.:biggrin1:
من كه خيلي راضيم. البته اگه عمرش تموم شد ميرم از همين Play%Charge Kit ها ميگيرم.