قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

xbox slim کپی خور نشده تو مشهد هست؟
قیمتش چقدره؟

دوست عزیز توی ایران رو نمیدونم قیمت چنده ولی‌ اینجا تو سوئد چندتا از قیمتا رو بهتون میگم که خیلی‌ قیمت پرت نگیرید ، البته قیمتای اینجا هم متفاوته و رقابتی مخصوصاً از وقتی‌ سلیم اومده به بازار : ( البته بازم میگم قیمتا توی کشورهای دیگه مثل انگلیس و آلمان باید ارزونتر باشه چون رقابت بیشتره ) - در ضمن قیمت‌ها به کرون هست و میتونید توی گوگل تبدیل کنید به هر واحد پولی که خواستید​

Slim 250 GB : From 2300 kr
Slim 4 GB : From 1500 kr
Slim 250 GB with Kinect : From 3200 kr
Slim 4 GB with Kinect : From 2600 kr
Elite 120 GB : From 2000 kr
Microsoft Kinect : From 1350 kr​

بله !
يه دسته H:R قيمت كردم سعدي 70 تومن ، آقاي ممتاز 45 تومن ، تهران 42
كنسول هم آقاي ممتاز شايد 20 تومن نسبت به تهران گرون تر بده ولي خدمات پس از فروشش خيلي عاليه ، مثل آپديت رايگان داشبورد ، آپديت دراوير در حالي كه سعدي 30 ميگيره 10 و....
اميدوارم نظم تايپك به هم نريزه !

خوب این آقای ممتاز مغازش کجاست ادرس دقیق لطفا

اگر شماره تلفن هم دارید بزارید ممنون:|

دوست عزیز این قیمتها مال ایالت متحده است ، چون ایالت متحده رقابت خیلی‌ بالاست و مشتری خیلی‌ زیاد ، ایکس باکس هم که خودش مال آمریکا‌ است ، ولی‌ قیمتهایی هم که شما لینک دادید زیاد فرقی‌ نمی‌کنه ،

در ضمن اینجا هرچی‌ بخرید ۲ سال گارانتی داره و اگر بخواید هکش کنید از گارانتی میوفته ، پس شما در اصل هزینهٔ هک هم نمیدید

البته فکر می‌کنم دوبی‌ یا آسیا باید ارزونتر باشه چون این قیمتهایی که دادم خواه یا ناخواه ۳۰% مالیاتش برای ورود به سوئد هم حساب شده​

چون شرکتهای جهانی مثل زیمنس توی دبی هست فک میکنم دبی هم بازار جهانی داشته باشه و فک کنم قیمتش تو همین مایه ها باشه:(:(
ممنون از جوابتون!
ببینم از دوستان کسی اطلاعی نداره کسی که هیچی از کنسول ندونه فقط یه برگه دستش باشه بگه اینارو میخوام سرش رو کلاه بزارن؟>:)
آخه این دوست ما از دنیا یکم پرته :d میخوام اسمشون رو بنویسم بدم بهش برام بیاره میترسم اومده باشه تا آرکید دستشه کینکت هم دوبل قیمت دادن بهش!
از این مسائل هم پیش میاد دیگه؟! کسی اطلاعی از مکان یا جای خاصی برا فروش کنسول اونجا سراغ نداره؟:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or