نمی خوان رزدینت اویل 1و2و3 رو کلکشن بدن بیرون؟
راستی Hd رزدینت اویل 4 و ورونیکا کد واسه کنسول X360 هم میاد؟
در مورد کالکشن باید بگم که ملت بیشتر منتظر ریمیک این عناوین (بجز 1) هستند.
اون نسخه ی HD هم واسه هر 2 کنسول هست .
نمی خوان رزدینت اویل 1و2و3 رو کلکشن بدن بیرون؟
راستی Hd رزدینت اویل 4 و ورونیکا کد واسه کنسول X360 هم میاد؟
نمیدونم حامد جان نمیدونم من بد بخت از ساعت 3:30 صبح بیدار بودم فکر کردم لایو استریم میکننمیگم حمید این کپکام چرا خودشو.......کرده خب میزاشت ملت ببین تو کنفرانسشون چه خبره حتما باید قایمکی یکی یه عکس بگیره بزاره رو نت؟ عجیبه این کاراشون
بعدا فقط یک لوگو اونم بصورت مخفیانه . اگه این اکشن باشه من دیگه با رزیدنت اویل خداحافظی میکنم ولی بعید میدونم که این همه فریبک های فن هاشو نادیده بگیره حتما ترسناک هست اگه نه انقد هی شایعه درست نمیکردن که رزیدنت اویل به ترس بر میگردد و اینا . خدا کنه تو TGS یه تریلر جدید از دمنیشن هم نشون بدن.ممنون حمید جان میگم تا اکتبر خیلی مونده نمیمردن اگه یکم اطلاعات میدادن
یه سوال فنی این بازی operation racoon با این رولیشنز فرق میکنه؟ یا نکنه جفتش یکیه قراره با 2 تا اسم بدن بیرون؟
فهمیدم برا 3ds هستش اقایون خانوما جواب ندین 2 زاریم افتادالان 60 نفر میان جواب میدن :d
من نمیدونم چرا این روزا همه چی یادم میره :d یادم افتاد چند صفحه قبل رو خوندم متوجه شدم چی به چیه
تریلر ها شو ندیدم ولی شنیدم قشنگه اما 3ds ندارم به خاطر همین زیاد تو نخش نبودم و نیستم از وقتی هم که فهمیدم قرار بود برا psp بیاد بعد دادنش به 3ds خیلی کفرم در اومده حداقل نیمدن برا جفتش بدن)x
در مورد Operation Racoon City بگین بالاخره معلوم شده زاویه دید بازی کلاسیکه یا مدرن؟
یعنی شما به این بازی امیدوارین؟
(البته باید حداقل یه بازی باشه که بشه بهش امیدوار بود سایلنت هیل و دویل می کرای که گند زده شد بهش کاشکی Resident evil دیگه ناامیدمون نکنه)
در مورد Operation Racoon City بگین بالاخره معلوم شده زاویه دید بازی کلاسیکه یا مدرن؟
(البته باید حداقل یه بازی باشه که بشه بهش امیدوار بود سایلنت هیل و دویل می کرای که گند زده شد بهش کاشکی Resident evil دیگه ناامیدمون نکنه)
به این زباله امیدوار باشیم؟!:d Silent Hill Downpour که خیلی خوب و امیدوار کننده به نظر میرسه!در مورد Operation Racoon City بگین بالاخره معلوم شده زاویه دید بازی کلاسیکه یا مدرن؟
وای چه تنوعی داره لامصب! مسیر های مختلف!!راستی یادم رفت بگم هانک هم واسه orc تایید شده و همونطور که قبلا اشاره شده که رزیدنت اویل راکون سیتی مسیر های متعددی رو داره میتونید به آنها کمک کنید یا بکشیدشون و هانک ممکنه یه نقشی تو این جریان بازی کنه. همچنین گفته شده ممکن هست وسکر نقش مهمی رو تو رزیدنت اویل راکون سیتی و یا رولیشنز بازی کنه و آمبرلا هم نقش بزرگی تو هر دو عنوان بازی میکنه.

آخه گفتی "راحت شدی رفتم با کنسول زاغارتم دارم بازی میکنم" گفتم من که کنسولو خراب نکردم خب بازی نکن چی کار کنم جوش گرفتت :d حالا بیخیاال واسه تعمیر لنز و اینا تو پروفایل تو ضیح میدم بهتحامدمن متوجه نشدم چراگفتي اينم ازاون حرفابود؟!
راجع به تعميردستگاه هم خوشحال ميشم كمكم كني.چون سي دي اويل2هم دارم كه لنزدستگاه نميتونه بخونه!
درباره ي اويل جديدهم به همه ي اونايي كه مثل خودم آرزوي يه بازي كلاسيك دارن بايدبگم كه دلتونوصابون نزنيد!
سلام بر دوستان
حمید جون چی شد این همه ما رو کچل کردی روز جمعه چیزی بود یا نه؟
کسی خبری از دامنیشن نداره؟ ای بر پدر کاپکام لعنت این چه وضعیه شیطونه میگه ..... راستی اون مرتیکه که روی صندلی نشسته توی رولیشن معلوم نشد کیه چه ربطی به کریس داره؟
هانک توی اون ولبشو چیکار میکرد این همه وقت گذشته کسی خبری از این داستانا نداره؟یه سوال فنی دارمزیر لب دارم بد و بیرا میگم به کاپکام
بعد از فرو پاشی امبرلا هانک برای کی میتونسته کار کنه؟ ایا میتونست برای وسکر کار کنه؟ ایا از طرف وسکر توی اون کشتی خراب شده فرستاده شده بود؟ چند درصد فکر میکنید توی داستان رولیشن رد پای وسکر باشه؟ تا حالا فکر نکنم داستانی بوده باشه که وسکر توش مستقیم یا غیر مستقیم دخالت نداشته باشه حتما توی این یکی هم یه نقشی داره
راستی سرگی ولادمیر فرمانده تمام نیروهای یو بی سی اس بود نه؟
خب دیگه چیزی یادم نمیاد
خداحافظ
یاعلی
:dانمی منمیشو حوصلم نیست بنویسم ببینید این کراش تو امضاش چی مینویسه همون![]()