این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
NPD رسما اعلام کرده بود که امار ماه May هم همراه با امار June در ماه اینده منتشر خواهد شد.آقایون آمار NPD ماه قبلو کسی اعلام کرده؟چون من چیزی یادم نمیاد.اصلا منتشر شده؟
در ضمن یه چیزی که دوستان اصلا بهش توجه نمی کنند اینه که فروش alan wake واقعا افتضاح بوده.من موندم ماکرو چه جوری می خواد رو قسمت دوم این بازی هزینه کنه!!!احتمالا زیر ۱۲۰ هزار نسخه بوده!!!!1. Red Dead Redeption (360) – 945.9K
2. Red Dead Redeption (PS3) – 567.1K
3. Super Mario Galaxy 2 (Wii) – 563.9K
4. UFC Undisputed 2010 (360) – 221.1K
5. UFC 2010 Undisputed (PS3) – 192.3K
6. Wii Fit Plus (Wii)
7. New Super Mario Bros. Wii (Wii)
8. Alan Wake (360)
9. Pokemon SoulSilver Version
10. Skate 3 (360
کمی بیشتر از افتضاح.در ضمن یه چیزی که دوستان اصلا بهش توجه نمی کنند اینه که فروش alan wake واقعا افتضاح بوده.من موندم ماکرو چه جوری می خواد رو قسمت دوم این بازی هزینه کنه!!!احتمالا زیر ۱۲۰ هزار نسخه بوده!!!!
این بازی فکر می کنم خیلی پر هزینه بود!!!!
در ضمن یه چیزی که دوستان اصلا بهش توجه نمی کنند اینه که فروش alan wake واقعا افتضاح بوده.من موندم ماکرو چه جوری می خواد رو قسمت دوم این بازی هزینه کنه!!!احتمالا زیر ۱۲۰ هزار نسخه بوده!!!!
شما آمار را از کجا دارید که زیر 120 هزار نسخه بوده ؟ منظورت فروش جهانیه ؟
چون تا به اینجا هرچند غیر رسمی نشون میده فروش بازی 500 هزار نسخه بوده حالا نمیدونم درسته یا غلط ؟ ولی باید منتظر خبر رسمی برای فروش بازی بود .