@wintersun
برای من خیلی جالبه ! تا قبل از انتشار بازی همه از کرایتک و کرایسیس تعریف میکردن و به به به و چه چه میپرداختن و هیچ کس جرات نقد بازی رو نداشت!
تمامی مشکلات و کم کاری های کرایتک رو در رابطه این بازی تو صفحات پیش نوشتم و تا چند صفحه مورد عنایت همه کاربران پی سی قرار گرفتم !
حالا که بازی منتشر شده و پرده از تمامی حقایق برداشته شده و همه به عینه به یکسان بودن بازی تو تمامی پلتفرم ها ایمان آوردن ، شروع به نفرین کرایتک و کرایسیس کردن !!!
متن پنهان:
سلام
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این نقد رو ننویسم ... اما نشد!
نسخه بتا رو اجرا کردم و حتی چند مرحلشو به اتمام رسوندم .
بازی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده بود .
نورپردازی نقطه قوت این بازی هست و
روی این قضیه واقعا خوب کارکردن.
بازی از نظر گرافیکی میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره .اماااااااااااااااا!
متاسفانه کرایتک به هیچ عنوان به وعده وعید های خودش عمل نکرد و تنها به هایپ کردن موتور و بازی خودش پرداخت. به نظر من این موتور اصلا بهینه نیست و پیشرفت آنچنانی از نظر گرافیکی روی اون صورت نگرفته !
فیزیک بازی که بشدت افت کرده و دود و آتیش فراوان جانشین تعداد Particle هایی شده که در نسخه اول در هنگام انفجار به تعداد زیاد به هوا پرتاب میشدند . ک
یفیت آب هم که مایوس کننده بود.
تکسچر بازی به معنای واقعی یک لول سقوط کرده . یک نگاهی به بافت ها و Bump Mapping ها و Bit Mapping های زمین کرایسیس بندازید و آن را با کرایسیس 2 مقایسه کنید !
شده مثل یک تیکه کاغذ بدون برجستگی !
کرایتک گفته بود که این بازی با سیستم های متوسط هم خوب اجرا میشود! ( اگه منظورشون کارت 8800 بوده و یه پردازنده دو هسته ای خوب یا بالاتر ) که توهمی بیش نیست! تازه این رو هم حساب کنید که بازی داره رو دی ایکس 9 اجرا میشه و این موتور بر خلاف موتور CE2 داره از حداکثر توان و Thread های پردازنده استفاده میکنه ( موتور CE2 در بهترین حالت تنها از دو پردازنده پشتیبانی میکرد)!
حالا فکر کنید بازی رو روی دی ایکس 11 اجرا کنیم 

. مطمئنا با افت بسیار شدیدی از فریم مواجه میشیم که سیستم های کنونی و به قولی Mainstream به هیچ عنوان توانایی اجرای بازی رو ندارن.
تازه یادم میاد که کرایتک در روز معرفی موتور CE3 کلی تک دمو و ویدئو نشون داد که فکم به زمین افتاد. و تو این بازی حتی اثری هم از اون دموها دیده نمیشه!!!
.
کیفیت بد چهره ها و لباس بی کیفیت NPC ها هم که جای خودشو داره.
در کل این چیزی رو که دیدم عوض خوشحالی برای من ، آه و افسوس به جا گذاشت !
منبع :