معرفی بزرگ در ارتباط با Crysis

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
crysis.jpg

پروموِ پخش شده از اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، خبر از یک رونمایی بزرگ از سوی تیم Crytek می دهد.
در انتهای پرومو اعلام شد که در این هفته از برنامه ی GTTV "منتظر یک رونمایی و خبر بزرگ در ارتباط با فرنچایز Crysis باشید ، رونمایی که نباید آن را از دست بدهید".

چند ماه پیش شایعات زیادی پیرامون پورت Crysis 1 برای کنسول ها بوجود اومد.
علاوه بر این ممکن است شاهد عرضه ی یک Expansions Pack برای Crysis 2 باشیم.

اپیزود بعدی برنامه ی GTTV ، پنج شنبه شب بر روی ایر خواهد رفت.

Source

چرا که نه شاید کرایسیس 1 برای کنسول اومد!!!

ولی از نظر من با این کار ابهت کرایسیس رو کم میکنند چون تا الان همه کرایسیس رو به اون عظمتش میشناسن و هنوز هم قدرت کارت گرافیک و سیستم ها رو باهاش میسنجند اگه روی کنسول بیاد (که 100% ضعیف تر میشه اما نه خیلی) اون ابهت از بین میره (اینم نه خیلی اما دیگه اونجوری به کراسیس نگاه نمیشه) و شاید بشه مثل کرایسیس 2 که اصلا مثل زمان اومدن کرایسیس سر و صدا راه ننداخت....

یعنی فکر میکنی اینا عظمت رو به پول ترجیح میدن؟

عرضه شدش که مطمئنا عرضه میشه با این تفاصیر.ولی امین از حق نگذریم خدای فیزیک کرایسیس 1 خیلی بهتر از 2 بودش.
شاید بخواد نسخه ی 3 رو تایید کنه !!!!
منکه به شخصه بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته صابر.

یعنی فکر میکنی اینا عظمت رو به پول ترجیح میدن؟

من کاری با ترجیهات کرایتک ندارم،میگم اگه این کار رو بکنه ابهت کرایسیس کم میشه به اون دلیل

البته حرف صابر هم میتونه درست باشه شاید بخوان نسخه سوم رو تایید کنند...

من کاری با ترجیهات کرایتک ندارم،میگم اگه این کار رو بکنه ابهت کرایسیس کم میشه به اون دلیل

یعنی اگه کرایسیس 1 واسه کنسول بزنن از ابهت بازی کاسته میشه!!مگه تو شماره 2 همچین کاری کردن از ابهت بازی چیزی کم شدش.:|

از بحث اصلی تاپیک خارج شدید دوستان
خواهشا رعایت کنید.

نه دیگه! :d

شاید بخواد کرایسیس آنلاین معرفی‌ کنه.:d

اگه شماره یک رو واسه کنسول تایید کنه من به آدم بودن سازنده‌ها شک می‌کنم،آخر نسل همه دارن میان طرف پی‌ سی‌ این داره میره طرف کنسول.:d

یعنی اگه کرایسیس 1 واسه کنسول بزنن از ابهت بازی کاسته میشه!!مگه تو شماره 2 همچین کاری کردن از ابهت بازی چیزی کم شدش.:|

نه که بازی بد بشه یا مثلا شماره دومش بد شده باشه... ولی قبول کن کرایسیس 2 اصلا در حد و اندازه 1 سر و صدا نکرد

هنوز هم که هنوزه کرایسیس 1 جزو بازیهای با گرافیکه که هنوز هم قدرت pcهارو باهاش میسنجن اگه واسه کنسول بیاد و دستی تو بازی برده بشه و مثل نسخه کامپیوترش نشه گند میزنه به همه اعتبارش

همونطور که میبینی هنوز هم خیلیا اونو بهتر از شماره دومش میدونند

امیدوارم معرفی نسخه ی 3 باشه. از نظر من گیم پلی 2 خیلی بهتر از 1 بود. گرافیکشم عالی بود البته خوب به پای 1 نمیرسید ولی بازم عالی بود. امیدوارم معرفی نسخه ی 3 باشه.

کانتر استرایک هم برای کنسول میاد ... باو بس کنید .. .. مضحک تر از همچین چیزی به نظرتون وجود داره؟! بعد 4 سال بیاد برای کنسولهای عزیز هم پورت کنن .. نه که اژدها هنوز بیدار نشده .. کرایسیز 2 مزخرفی در حد مزخرفات رایج و پرطرفدار نسل فعلی بود .. کرایسیز 1 میتونست یه انقلاب تو صنعت گیم باشه که متاسفانه مظلومانه مورد بی توجهی قرار گرفت .. چون مثلا داستان نداشت lol ... یا موتورش آنریل انجین 3 نبود .. لطفا کرایسیز 1 رو با 2 مقایسه نکنید .. تو کرایسیز 2 کرایتک راهش رو کلا گم کرد .. انگار نه انگار هدفش از ساخت کرایسیز 1 چی بود ..

به این سرعت ؟
عمرا !!!
------------------
احتمالا یک اضافه شونده به شماره دوم باشه !!
--------------------------------------------------------
terova
کرایسی 1 رو من روی نهایت تنظیمات فریمم روی سیستمم به زور به 40 میرسید !!
اما کرایسیس 2 فریمم زیر 60 نمیومد (بدون پچ 11)
دیگه خودت کلاهت رو قاضی کن ببین کدوم خفن تره !!!!
شماره اول عمرا زور کنسول بهش برسه !!!
مگر به نابود کردن بازی !!!
فیزیک، تکسپر، نورپردازی ... درا دیستنس ..
همه رو حذف کنن میشه، چرا نشه ؟ :d

---------- نوشته در 03:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:34 AM ارسال شده بود ----------

هه هه :d
کانتر استرایک هم برای کنسول میاد ... باو بس کنید .. .. مضحک تر از همچین چیزی به نظرتون وجود داره؟! بعد 4 سال بیاد برای کنسولهای عزیز هم پورت کنن .. نه که اژدها هنوز بیدار نشده .. کرایسیز 2 مزخرفی در حد مزخرفات رایج و پرطرفدار نسل فعلی بود .. کرایسیز 1 میتونست یه انقلاب تو صنعت گیم باشه که متاسفانه مظلومانه مورد بی توجهی قرار گرفت .. چون مثلا داستان نداشت lol ... یا موتورش آنریل انجین 3 نبود .. لطفا کرایسیز 1 رو با 2 مقایسه نکنید .. تو کرایسیز 2 کرایتک راهش رو کلا گم کرد .. انگار نه انگار هدفش از ساخت کرایسیز 1 چی بود ..
چرا دقیقا ؟
کرایسیس 2 از هط نظر بهتر از شماره اول بود !!
به خصوص گیم پلی !
گرافیک هم که عالی بود !! با عرضه پچ عالی تر هم شد !!
نمیدونم چرا اینطوری در موردش میگی !!
توقع چی داشتین که نشد؟؟؟

وقتی Crysis 2 برای کنسول با اون گرافیک اومده یکی بیاد به من بگه Crysis 1 سیری چند...!؟
crysis 2 ؟! گرافیک؟! نخندون عزیزم مارو...
ضمنا در مورد دو برابر بودن کیفیت تکسچرا تو crysis1 هم یه سرچی بزنی جای "عمرا گفتن" همه چی دستت میاد.

ببند بابا ! مثه اینکه کرایسیس واسه pc زائیده شده :d
ولی این کاره پورت کردن خیلی مزخرفه ! کاش نباشه اینجوری !
دقیقا باهات موافق هستم پورت کلا چیز خوبی نیست !
احتمالا همون کرایسیس 1 هست برای کنسول ها
شوخی کردی الان دیگه !!!!!!!!!!!!!اصلا فکرشو هم نکن
روح كرايسيس 1 رو هم نميتونن واسه كنسول بزنن چه برسه به خودش.مگه اين كه جنگل هاي با اون عظمت رو به پارك مهد كودك تبديل كنن
:dالبته با برنامه نویسی همه چیز ممکن هست منکر این قضیه نمی شیم ولی می تونند با توجه به سخت افزار کنسول ها رو 720 و تنظیمات low یک کاری بکنند چون شماره 1 واقعا شوخی نیست هر کسی بازی کردی می دونه چی میگم
وقتی Crysis 2 برای کنسول با اون گرافیک اومده یکی بیاد به من بگه Crysis 1 سیری چند...!؟
از تو بعدید بود امین این حرف 1 با 2 تفاوتشون از زمین تا اسمان هست
از بحث اصلی تاپیک خارج شدید دوستان
خواهشا رعایت کنید.

شدیدا امیدوارم و موافق صابرجان
crysis 2 ؟! گرافیک؟! نخندون عزیزم مارو...
ضمنا در مورد دو برابر بودن کیفیت تکسچرا تو crysis1 هم یه سرچی بزنی جای "عمرا گفتن" همه چی دستت میاد.
مازیار احتما لا امین کرایسیس 1 را ندیدیه تا تو حالت بالاترین گرافیک تجربه نکرده وگرنه اینجوری فکر نمی کرد
کرایسیس 2 رو کنسول فاجعه بود.... روی پی سی بد بود و دور از انتظار ....به امید انونس شماره سوم تنها بر روی پی سی!:p

والله تا دیروز خود ش می گفت که رو همون کنسول محبوبتان خیلی بهتر از pcبود چی شد حالا !!!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22644&page=47#703
Wintersun@
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:punk::thumbsup::excited::clap::clap::o:o
من که طاقت نیاوردم و نسخه 360 رو خریدم و کمی بازی کردم!
واقعا دست کرایتک و جوات خان درد نکنه ( بقیه بازی سازا یاد بگیرن!). بهترین ویژوال رو برای من تو این کنسول به نمایش گذاشتن. و از این قضیه متعجبم که چجوری این گرافیک از دل این کنسول بیرون میاد!.
از نظر گرافیکی هیچ تفاوتی بین 360 و پی سی ندیدم ( البته قضیه تعداد فریم ها بماند!). به همه دوستان توصیه میکنم حتما بازی رو روی هارد دستگاه نصب کنن، این کار خیلی از لگ های بازی رو میگیره و بازی خیلی نرمتر و اسموث تر اجرا میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
والله تا دیروز خود ش می گفت که رو همون کنسول محبوبتان خیلی بهتر از pcبود چی شد حالا !!!

عوض صرف کردن این همه کالری برای پیدا کردن پست من ،کمی وقت میزاشتی و متن رو میخوندی ... بازی از نظر ویژوالی خوب بود ... اما از نظر فریم فاجعه بود!

واقعا تناقض در تمام پست هاش وجود داره این از اولین پست گهربارش تو تاپیک کرایسیس pc در زمان عرضه نسخه بتا باز در پست خودش تناقض وجود داره : ی جا از پیشرفت گرافیکی بازی ذوق زده شده !:-o جای دیگه خودش تایید کرده که رو بازی خیلی خوب کار شده :-o!از طرف دیگه گفته به هیچ وجه خوب نیست و موتور بازیش هایپ هست :))دوباره گفته نورپردازی نقطه قوته بازیه :-oباز گفته موتور اصلا بهینه نبوده و پیشرفت آنچنانی روش صورت نگرفته !مثل تیکه ی کاغذ شده :))! کیفیت بد چهره ها جای خودش رو داره !!!!!!!:-o:-o:-o

@wintersun
برای من خیلی جالبه ! تا قبل از انتشار بازی همه از کرایتک و کرایسیس تعریف میکردن و به به به و چه چه میپرداختن و هیچ کس جرات نقد بازی رو نداشت!
تمامی مشکلات و کم کاری های کرایتک رو در رابطه این بازی تو صفحات پیش نوشتم و تا چند صفحه مورد عنایت همه کاربران پی سی قرار گرفتم !
حالا که بازی منتشر شده و پرده از تمامی حقایق برداشته شده و همه به عینه به یکسان بودن بازی تو تمامی پلتفرم ها ایمان آوردن ، شروع به نفرین کرایتک و کرایسیس کردن !!!:))
متن پنهان:
سلام
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این نقد رو ننویسم ... اما نشد!
نسخه بتا رو اجرا کردم و حتی چند مرحلشو به اتمام رسوندم . بازی از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی کرده بود . نورپردازی نقطه قوت این بازی هست و روی این قضیه واقعا خوب کارکردن.
بازی از نظر گرافیکی میتونه خیلی ها رو راضی نگه داره .اماااااااااااااااا!
متاسفانه کرایتک به هیچ عنوان به وعده وعید های خودش عمل نکرد و تنها به هایپ کردن موتور و بازی خودش پرداخت. به نظر من این موتور اصلا بهینه نیست و پیشرفت آنچنانی از نظر گرافیکی روی اون صورت نگرفته !
فیزیک بازی که بشدت افت کرده و دود و آتیش فراوان جانشین تعداد Particle هایی شده که در نسخه اول در هنگام انفجار به تعداد زیاد به هوا پرتاب میشدند . کیفیت آب هم که مایوس کننده بود.
تکسچر بازی به معنای واقعی یک لول سقوط کرده . یک نگاهی به بافت ها و Bump Mapping ها و Bit Mapping های زمین کرایسیس بندازید و آن را با کرایسیس 2 مقایسه کنید ! شده مثل یک تیکه کاغذ بدون برجستگی !
کرایتک گفته بود که این بازی با سیستم های متوسط هم خوب اجرا میشود! ( اگه منظورشون کارت 8800 بوده و یه پردازنده دو هسته ای خوب یا بالاتر ) که توهمی بیش نیست! تازه این رو هم حساب کنید که بازی داره رو دی ایکس 9 اجرا میشه و این موتور بر خلاف موتور CE2 داره از حداکثر توان و Thread های پردازنده استفاده میکنه ( موتور CE2 در بهترین حالت تنها از دو پردازنده پشتیبانی میکرد)! حالا فکر کنید بازی رو روی دی ایکس 11 اجرا کنیم :-s:-s:-s. مطمئنا با افت بسیار شدیدی از فریم مواجه میشیم که سیستم های کنونی و به قولی Mainstream به هیچ عنوان توانایی اجرای بازی رو ندارن.
تازه یادم میاد که کرایتک در روز معرفی موتور CE3 کلی تک دمو و ویدئو نشون داد که فکم به زمین افتاد. و تو این بازی حتی اثری هم از اون دموها دیده نمیشه!!!:((.
کیفیت بد چهره ها و لباس بی کیفیت NPC ها هم که جای خودشو داره.
در کل این چیزی رو که دیدم عوض خوشحالی برای من ، آه و افسوس به جا گذاشت !:(
منبع :
باز اینجا کلا از بازی قطع امید کرده :
سایت پی سی فن Firing Squad هم بلاخره بازی رو نقد کرد و در کل به بازی لقب Maximum Disappointment را داد!
منبع :

اینجا طرف کلا از نسخه کنسولی بازی در شگفت و عجبه :
من که طاقت نیاوردم و نسخه 360 رو خریدم و کمی بازی کردم!
واقعا دست کرایتک و جوات خان درد نکنه ( بقیه بازی سازا یاد بگیرن!). بهترین ویژوال رو برای من تو این کنسول به نمایش گذاشتن. و از این قضیه متعجبم که چجوری این گرافیک از دل این کنسول بیرون میاد!.
از نظر گرافیکی هیچ تفاوتی بین 360 و پی سی ندیدم ( البته قضیه تعداد فریم ها بماند!). به همه دوستان توصیه میکنم حتما بازی رو روی هارد دستگاه نصب کنن، این کار خیلی از لگ های بازی رو میگیره و بازی خیلی نرمتر و اسموث تر اجرا میشه.

اینجا باز رشته افکارش پاره شده اینو گفته :
کرایسیس 2 رو کنسول فاجعه بود.... روی پی سی بد بود و دور از انتظار ....به امید انونس شماره سوم تنها بر روی پی سی!:p

با این اوضاع احوالت فکر نکم نه رو کنسول نه رو pc بازی رو تموم کرده باشی ! هدف از این تناقض ها فقط مخدوش کردن اظهان عمومی هست ! کلا پست بی مضمون ندی سنگین تری!
کل دنیا سایت ها بازی رو رو سرشون گذاشتن ! بهترین شوتر سال معرفی شد! طبق خبر اعلام شده همین تاپیک قرار هست براش expansion و ادامه منتشر بشه ! این یعنی علاقه زیاد مردم به این بازی ! اگه قرار بود یکی به نعل میزدن یکی به میخ کرایسیس با همون dx9 برای pc تموم میشد ! اما بعدش چی شد ! خوبه 4 نفر امثال این ادم پیدا بشن تو فروم های خارجی کلا باید درب اون استودیو رو بست همه کارکنانش رو هم به صلابه کشید !!!

کرایسیس برای تو و تو برای این عظمت ساخته نشدی ! گروه خونیت نمیخوره به این بازی .

• Like
Reactions: shayan720

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or