Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من تا نیم ساعته پیش داشتم بازیش میکردم
انصافا بازی جالبی بود و اخ و اوه زیاد داشت وقتی کسی میمرد خیلی اخ میکرد :d
لون اب کردنش هم خیلی سریع شده خیلی خوبه که این طوریه سریع لون اب میشم
اسلحه های باحالی هم داشتاون روباط های کوچک که دنبالت بودند اونها هم باحال بود
خلاصه من حتما میخرمش :d

من یه مشکل جدید و خنده دار توی این بتا پیدا کردم (به غیر از freez شدن بازی).مشکل اینه که میرم توی بازی هر کس رو که میکشم طرف نمیمیره یعنی میمیره ولی بعد از مردن دوباره زنده میشه من هم هیچ امتیازی نمیگیرم:))(البته این مشکل رو چند نفر از دوستای خارجی هم داشتن)همه جورشو دیده بودیم الا اینجوری:-o.این بتا با این ایرادش واقعا نوبره کلی میخندیم باهاش=))

من یه مشکل جدید و خنده دار توی این بتا پیدا کردم (به غیر از freez شدن بازی).مشکل اینه که میرم توی بازی هر کس رو که میکشم طرف نمیمیره یعنی میمیره ولی بعد از مردن دوباره زنده میشه من هم هیچ امتیازی نمیگیرم:))(البته این مشکل رو چند نفر از دوستای خارجی هم داشتن)همه جورشو دیده بودیم الا اینجوری:-o.این بتا با این ایرادش واقعا نوبره کلی میخندیم باهاش=))

منم یه مشکل خنده دار دارم که یارم بقلم وایساده یدفه می بینم دشمن مشه بعد میکشه مارو:)

واقعا من از این مشکلات نداشتم و خیلی راحت بازی کردم
من هم اول نداشتم ولی بعد یه دفعه اینجوری شد.ایشالا تو هم اینجوریشو میبینی:))حالا ببینیم توی بازیه اصلی چه خوابی واسمون دیدن.به قول یکی از دوستای خارجی WELLCOME IN ERROR ZONE

آخرین ویرایش:
من هم اول نداشتم ولی بعد یه دفعه اینجوری شد.ایشالا تو هم اینجوریشو میبینی:))حالا ببینیم توی بازیه اصلی چه خوابی واسمون دیدن.به قول یکی از دوستای خارجی WELLCOME IN ERROR ZONE

:d:d:d:d
نمیشم تا چشمت در بیاد:p:p:p:p:d:d:d

منم بازی کردم ومش گرم خیلی توپ بود . :d

فقط به قول دوستای بالایی یدفعه ای دوستم می شد دشمن . :d

ولی در کل Perfect بود . بسی حال کردم . :d

پ.ن : علیرضا تو منو کشتی با این Invite کردنت . :d

• Like
Reactions: Politiciλn
خداییش سرورش بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا به حدی افتضاح میشه که مشکلات عجیب و غریبی رو ادم توی بازی میبینه که میخواد شاخ در بیاره(مثل این یکی که دشمن رو با BRUTAL MELEE میکشتم میمرد ولی دوباره زنده میشد واسه خودش راه میفتاد میرفت یا اینکه بازی FREEZ میشه و تایمرش از کار میفته)اگه به بقال سر خیابون میگفتن واسه بتا سرور بسازه از این GG بهتر کارشو انجام میداد:))

آخرین ویرایش:
اون چیزی که میگید دوستتون تبدیل به دشمن میشه و می کشدتون،قابلیت کلاس Infiltrator هستش که میتونید لباس طرف مقابل رو بپوشید.
اخه این یکی فرق داره.من خودم 2 بار اول بازی SPAWN شدم یهو یکی میزد منو میکشت البته جیزی که من اونجا نمیدیدم دشمن بود فکر کنم طرف داشت GLITCH میکرد

تا 2 دقیقه میام تو مپ Join شم ، میاد بیرون ... خیلی سرورهاش سنگینه انگار !! پینگ یاهو = 315

دوستان قرار بزاریم فقط ایرانی ها با هم بازی کنیم که مشکلی نباشه :)

تمام عیب و ایراد هایی که تو KZ2 شاهدش بودیم همه برطرف شدن..:x
این سیستم بیس نداشتن هم خیلی جالبه هر چند که اگر ماموریتی هم باشه کسی پاشو تو بیس بزاره بُت های مجهز به موشک دمار از روزگارش در میارند...
مپ ها چقدر بزرگ طراحی شدمد:-o
توی جنگ تن به تنِ تصادفی هم , کسی نمیمیره که به طرف برتری داشته یعنی سیستم پس از تشخیص سریع به بازی بَرت میگردونه , نه مثل کیل زون2 که جفتشون باهم میمردن...

درکل:x:x:x:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or