کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
Apple فکر می کنم تو قسمت کنسول دستی می خواد وارد بشه ! اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن

اما خب الآن خیلی وقته که Apple هرچی زده موفق بوده و از محصولاتش فوق العاده پشتیبانی کرده ! فکر می کنم کلا رقابت باهاش سخت باشه !

نینتندو هم که نسل بعد نظر شخصیمه که بازم تو زمان عرضه یه چیز خفن تحویل میده :d

ما که هنوز هم سر کنسول این نسل سونی دهنمون بازه ! :d

یادمه یه زمانی میگفتن معماری پردازنده ی PS3 یعنی همون Cell رو از مهندسی معکوس UFO سقوط کرده به دست اوردن ! :))

نه جون تو هرقسمتش رو از تو یکی از اهرام مصر برداشتن ! :d

به نظر من که 2011 یا 2012 حتما نسل بعد میاد دلیلش اینه که (الته در مورد سونی)از ps1 تا ps3 هر 6 سال یک بار کنسول جدید امد و طبق این روند 2012 باید کنسول جدید بیاد
الته اگه زنده باشیم:d

به نظر من که 2011 یا 2012 حتما نسل بعد میاد دلیلش اینه که (الته در مورد سونی)از ps1 تا ps3 هر 6 سال یک بار کنسول جدید امد و طبق این روند 2012 باید کنسول جدید بیاد
الته اگه زنده باشیم:d
سونی اگه این راهو ادامه بده تازه حالا به سوددهی میرسه :dبعد میگی 2012 یه کنسول جدید بده بیرون؟! حالا اینا به کنار مایکرو و سونی قبلا هم گفتن که تا 4 یا 5 سال دیگه قصد وارد شدن به نسل بعد رو ندارن.مگر اینکه نینتندو استینا رو بزنه بالا:d

سونی اگه این راهو ادامه بده تازه حالا به سوددهی میرسه :dبعد میگی 2012 یه کنسول جدید بده بیرون؟! حالا اینا به کنار مایکرو و سونی قبلا هم گفتن که تا 4 یا 5 سال دیگه قصد وارد شدن به نسل بعد رو ندارن.مگر اینکه نینتندو استینا رو بزنه بالا:d
نینتیندو الان به اندازه ی کافی داره سود خودشو میکنه... :d ... کاری با کار مایکرو و سونی نداره بنده ی خدا !

من که میگم گوگل نسل بعدی کنسوله میزنه که از لحاظ اینترنت فوق العاده ساپورت میشه و من با کله میخرم :d:d اما به نظر من نیتندو نسل بعد یه جایی هم برا هاردکور تو کنسولش باز میکنه چون سود دهیش بیشتر هم میشه اگه متعادل کار کنه و فقط نزنه تو کژوال :d

تو این نسل هم فقط تو کژوال نیست!!!;)
یه جورایی فقط تو کار کژوال هست و بازی های هاردکورش نسبتا خیلی کمن !

آخرین ویرایش:
من که میگم گوگل نسل بعدی گوگل میزنه که از لحاظ اینرنت فوق العاده ساپورت میشه و من با کله میخرم :d:d اما به نظر من نیتندو نسل بعد یه جایی هم برا هاردکور تو کنسولش باز میکنه چون سود دهیش بیشتر هم میشه اگه متعادل کار کنه و فقط نزنه تو کژوال :d
تو این نسل هم فقط تو کژوال نیست!!!;)

wii عالیه عالی حیف که زیادی گرنه اینجا ادم زورش میاد ولی خدایی تو این نسل ترکوند بازیهاش انصفا قشنگن (حالا یعنی من کژوالم؟!:دی)

من نمیدونم شما از کجا میگی که سونی و ماکرو اعلام کردن که تا 4یا 5 سال اینده کنسول جدید تولید نمیکنن همین چند ماه پیش بود که یکی از اعضای ماکرو اعلام کرد ایده xbox 720 را قبل از xbox360 در ذهن داشتند و سونی اعلام کرد که در حال کار بر روی سخت افزار جدید است(در مورد سونی مطمئن نیستم) تازه خود شما اگه دقت کنی می فهمی که این نسل تا 2 سال دیگه جای پیشرفت داره و بعد از اون دیگه پیشرفتی نمیتونه بکنه مثلا همین کیلزون 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت ps3 استفاده کنه یا gears of war 3 میخواهد از 100 در 100 قدرت x360 استفاده کنه

دوستان پست من رو درست خوندن ؟ من گفتم کنسول APPLE قرار هستش بیاد که بخوام مشخصاتش رو بدم اگه قرار باشه بیاد جنگ کنسول ها بین ماکروسافت و اپل خیلی بد تر از جنگ سونی و ماکروسافت هستش .

بعدشم دشمنی اپل و ماکروسافت رو برای به دست گرفتن بازار فروش آمریکا رو یه بچه هم باشه دیگه میدونه منظور از دشمنی همین هستش که به عنوان یه رقیب خطر ناک بهم نگاه میکنن فقط کافیه نظر های که در مورد هم میدن رو تو اینترنت بخونی .

در صورتی که اپل وارد این بخش بازی های رایانه ای بشه شک نکنید دلش رو به یه کنسول دستی فقط خوش نمیکنه .

xbox 720
نمیدونم چرا همه میگن xbox720 ! :d بابا این x360 معنی داره و منظورش اینه که یه دیده360 درجه به شما میده :d 720 هیچ معنی نداره !:d Xbox 2 به شدت شایسته تره !

میخواهد از 100 در 100 قدرت x360 استفاده کنه
میشه لینک بدی ؟ !:-/

اون دوستی که می ګه ګوګل کنسول می ده می تونه به من بګه ګوګل چند تا شرکت بازی سازی داره یا اپل چند تا شرکت بازی سازی داره؟؟؟
یا اینکه ګوګل و اپل چقدر با ناشر ها رابطه دارند!!!
مگه ماکرو هم از اول داشت ؟ :دی
پول میدن به شرکتا ! گوگل سرمایش خوبه ماشالله !
دیگه شعار شده تازگیا : تجربه رو هم میشه خرید !

آخرین ویرایش:
دوستانی که در مورد تجارت اطلاعاتی ندارند لطفا پست ندن!!!
مګه الکی هست!!!
اون دوستی که می ګه ګوګل کنسول می ده می تونه به من بګه ګوګل چند تا شرکت بازی سازی داره یا اپل چند تا شرکت بازی سازی داره؟؟؟
یا اینکه ګوګل و اپل چقدر با ناشر ها رابطه دارند!!!

دیگه عمو استیو یه کنسول هم معرفی کنه دیگه ... :d
(ولی خداوکیلی بدکم نمی شه ها !‌ :دی)
نینتندو اکثرا با تفریخ خانوداگی سروکار داره و هرزگاهی بازی اکشن می زنه (زدنی هم خیلی خفن می زنه ، مثال زنده madworld :دی)
اینم فکر کنم یه entertainmentه خانوادگی باشه :-/
madworld که Platinum Games ساخته و SEGA ناشرش بود چه ربطی به نینتدو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or