Mark Rein خبری "بزرگ" را بر رویه T.witter خود قرار می دهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Insomniac

کاربر سایت
thumb.php

Mark Rain از شرکت Epic Games امروز در صفحه T.witter خود اعلام کرد که هر موقع 2000 نفر Follower پیدا کند خبری مهم و بزرگ را اغلام خواهد کرد.

"من خبری بسیار بزرگی را هر گاه بیشتر از 2000 نفر Follower پیدا کنم Tweet خواهم کرد. بهتره دوستانتونو خبر کنید."

وی همچنین گفت این خبر به Gears of War 3 ربطی نداره. برای بازدید از صفحه T.witter وی به آدرس زیر مراجعه کنید.

منبع | صفحه T.witterـه Mark Rain

• Like
Reactions: hosein_fisher
این مارک رین تو این عکس کپ شهرام خان امیری نیست به نظرتون

احتمال اینکه بخواد در مورد گیرز2 برای pc خبر بده خیلی خیلی کم هستش........ .چون بعد از 2 سال معنی نداره تازه خیلی "خبر بزرگی" هم نیست........ .
ut4.......... .
پس شاید میخواد هر گیرز2 هم گیرز 3 رو روی پی سی تایید کنه!! :d

ممنون از ایرانی های عزیر -خیلی به نزدیک شدن به خبر کمک کردین.....

دوستان فک کنم الان از 2000 تا باید زده باشه بالاتر ها ! :d

پس شاید میخواد هر گیرز2 هم گیرز 3 رو روی پی سی تایید کنه!! :d

آخه اینم معنی نداره شماره 2 این بازی 6..7 میلیون رو کنسول فروخته.....شماره 3 هم دو سه میلیون بیشتر خواهد فروخت اونوقت پورتش رو pc چه معنی داره؟؟تازه وقتی که خود epic بارها گفته از کار با مایکرو راضی هستیم(در مورد پروژه geow)

البته واسه من فرقی نداره ها انشالله بیاد تا شما هم لذا ببرید ولی اومدنش محتمل نیست.

گفت بنده خدا به گیرز 3 ربطی نداره ...
شاید میخواد بگه بولت استورم انحصاری شده :دی
من به یاد ندارم توی این چند ساله بازی ـی باشه که مولتی باشه بعد انحصاری بشه :دی .
این یارو توی Shadow Complex دستی نداره :دی ؟ شاید یه چیزی در مورد اون باشه ! ( میدونم احمقانس اما حدسه دیگه :دی . )
Alan Wake
اونکه انحصار Xbox بود بعد با تموم شدن عمر اون اومد روی 360 ! چیش انحصاری شدنه :دی ؟

ویرایش :

چرا انقدر کجات کجات میکنید :دی ؟ بحث منحرف میشه ولی من تا اونجا که یادمه AW قرار بود روی XBOX بیاد . حالا نمیدونم شاید نصفه شبه مغزم از کار افتاده . ولی قشنگ یادمه یه چیزایی در این رابطه خونده بودم ولی خب شما میگین حتما اشتباه بوده دیگه . ولی اینکه توی E3 2005 بازی رو اختصاصی برای کنسول تایید کردن رو مطمئنم . یعنی الان دارم مطلبش رو میخونم که میگم ! بگذریم حالا ...

آخرین ویرایش:
من به یاد ندارم توی این چند ساله بازی ـی باشه که مولتی باشه بعد انحصاری بشه :دی .
این یارو توی Shadow Complex دستی نداره :دی ؟ شاید یه چیزی در مورد اون باشه ! ( میدونم احمقانس اما حدسه دیگه :دی . )
َAlan Wake ...!:دی
خدا از دهنت بشنوه ؛ ما هنوز این شادو کامپلکس رو درست بازی نکردیم ...
خدا کنه روی دیسک عرضش کنن ...

اینا جدیدا زدن تا فاض مریض بازی ! معلوم نیست شاید سر کار بودید :دی

اونکه انحصار Xbox بود بعد با تموم شدن عمر اون اومد روی 360 ! چیش انحصاری شدنه :biggrin1: ؟
XBOX رو از کجا آوردی ؟!
مشترک بین PC و 360 بود که بعد شد انحصاری 360 ...

اونکه انحصار Xbox بود بعد با تموم شدن عمر اون اومد روی 360 ! چیش انحصاری شدنه ؟
این رو از کجات دراوردی عزیزم :دی ؟؟
در مورد geow 3 نیست پس در مورد geow 4 هست :دی
وقتی گفته Gears یعنی کل سری نه فقط نسخه سوم !
من حرفم از روی شوخی بود , چرا میزنی خوب :دی

آخرین ویرایش:
این رو از کجات دراوردی عزیزم :دی ؟؟
در مورد geow 3 نیست پس در مورد geow 4 هست :دی
البته توی Tweet ش گفته خبر از Gears نیست اصلا نگفته Geow 3 ایشون اشتباهی تو پست اول اینو گفتن
جالبه الان رفتم دیدم تعدادشون به 1.462 نفر رسیده یعنی کم شده ! :دی :دی
من متن خبر رو ترجمه کردم علی جان.
آهان من قکر کردم از روی توییتش این حرفو زدی شرمنده

آخرین ویرایش:
البته توی Tweet ش گفته خبر از Gears نیست اصلا نگفته Geow 3 ایشون اشتباهی تو پست اول اینو گفتن
جالبه الان رفتم دیدم تعدادشون به 1.462 نفر رسیده یعنی کم شده ! :دی :دی
He has also stated that it’s nothing to do with Gears of War 3.
من متن خبر رو ترجمه کردم علی جان.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or