ماکروسافت : Line up کینکت برای بزرگسالان چیزی ندارد اما هاردکور ها را راضی میکند

Daedalus

کاربر سایت
Kudo Tsunoda به VG247 گفته که لاین آپ کینکت درست شامل بازی های مبنی بر گیم پلی میباشد تا هاردکورها رو راضی نگه داره .به علاوه این بازی ها هیچگونه مسئله ی اخلاقی و مختص بزرگسالان را در بر نخواهند داشت .

او همچنین در Gamescom گفته :

" هنگامی که ما هیچگونه بازی ـی که با درجه M مشخص شده است نمی گذاریم , من دقیقا فکر میکنم ما روی ساختن بازی هایی مبنی بر گیم پلی و عمق گیم پلی تمرکز کرده ایم . "

"به طور مثال من همین الان می گویم ; آیا طرفداران سونیک هاردکور میباشند یا کژوال ؟ درست است . و همچنین ما یک بازی از سونیک در لاین آپ خود داریم .
سونیک یک بازی هاردکور میباشد .اگر من همراه کینکت به نمایشگاه آمده بودم و شما سونیک رو در حال جمع کردن حلقه ها میدید شاید میگفتید که این بازی چطور برای هاردکورهاست و محتوای هاردکورش کجاست ؟ اما این بازی برای هاردکور هاست !"

" این همان گونه ای است که ما به لاین آپ کینکت نگاه میکنیم . ما میخوایم بازی های مبنی بر گیم پلی و سطح گیم پلی بالا بسازیم و عمق گیم پلی را داشته باشیم چیزی که بازیکن ها دوست دارن و من فکر میکنم شما اونو در تمام بازی ها دیده اید .چه بازی ادونچر باشد چه بازی ورزشی باشد مانند : joyride ; اینها بازی هایی هستن که واقعا عمق گیم پلی دارن "

Tsunoda قول داده است که بازی های هاردکور بیشتری در آینده بر روی کینکت ظاهر میشوند .

" اگر شما در مورد بازی های با درجه M صحبت میکنید یا بازی های اکشن من فکر میکنم ما در E3 ـ Starwars رو معرفی کردیم و من فکر میکنم اون دارای محتوای بسیار اکشنی باشه "

شرکت های Third party عنوان های بسیاری در دست ساخت دارند . شما انواع مختلفی از بازی ها رو که روی پلتفرم منتشر میشن رو به خوبی میبینید"

منبع
دوستان این لینک منبع یه قسمتیش سانسور شده و جاش ستاره هست اونو بکنین A*dult
دوستان اگه ترجمه ایراد داشت تذکر بدید تا اون قسمتشو درست کنم
ممنون

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: RONIIN
من نگفتم چون همه دنبالش میرفتن پس میشه هاردکور .گفتم چون همه هاردکور ها دنبالش میرفتن هاردکور محسوب میشد....... .

تازه مگه تعریف شما از هاردکور چیه؟؟واقع گرایانه بودن ؟؟خشونت؟؟خون؟؟بازی سینماتیک؟؟یا بازی که گیم پلی پیچیده ای داشته باشه؟؟

اول باید تعریفمون رو از هاردکور بگیم بعد مشخص کنیم ببینیم این جوجه تیغی هاردکور محسوب میشه یانه؟:d
هیچکدوم !!! یه بازی معنا دار ! نه اینکه اینور اونور بدویی و بپری و امتیاز بگیری و در پایان روی صفحه ببینی که بله شما برنده شدید و همه ی امتیاز ها رو گرفتید ! ولی چی یاد گرفتید و چه تجربه ی جدیدی براتون بود ؟ در واقع هیچی ! هاردکور لزوما خشونت یا گرافیک مافوق تصور نیست !در ضمن فان بودن بازی رو هم همیشه نمیشه مبنی بر هاردکور بودنش گذاشت !البته سخت بودن هم یکی از ویژگیهای مهمشه ! حالا اون جوجه تیغی این ویژگی ها رو داره ؟!

سونیک روی یه تخته اسنوبرد (یا یه همچین چیزی !) خودش جلو میره و ما باید بپریم :دی یه سری کارهای دیگه هم هست مثل ضربه زدن به بقیه ولی حرکت کاراکتر به جلو دست خود بازی هست.

و روی زمین هم که پای خودتون رو حرکت میدید (مثل پا زدن اسکیت) سرعتتون بیشتر میشه، یه جاهایی هم می افتید توی آب که باید دستتون رو مثل شنا حرکت بدید که برید جلو.
بعدش هم با حرکت بدن خودتون اسکیت رو کنترل میکنید.

اینها رو اینقدر خوب میدونستم، چون بازیش کردم

سونیک روی یه تخته اسنوبرد (یا یه همچین چیزی !) خودش جلو میره و ما باید بپریم :دی یه سری کارهای دیگه هم هست مثل ضربه زدن به بقیه ولی حرکت کاراکتر به جلو دست خود بازی هست.
اگر بخوایم همش بپریم که طبقه ی پایینیا میان کینکتو از پنجره پرت میکنن بیرون که .:d

هیچکدوم !!! یه بازی معنا دار ! نه اینکه اینور اونور بدویی و بپری و امتیاز بگیری و در پایان روی صفحه ببینی که بله شما برنده شدید و همه ی امتیاز ها رو گرفتید ! ولی چی یاد گرفتید و چه تجربه ی جدیدی براتون بود ؟ در واقع هیچی ! هاردکور لزوما خشونت یا گرافیک مافوق تصور نیست !در ضمن فان بودن بازی رو هم همیشه نمیشه مبنی بر هاردکور بودنش گذاشت !البته سخت بودن هم یکی از ویژگیهای مهمشه ! حالا اون جوجه تیغی این ویژگی ها رو داره ؟!
ممنون... اما بهتر است به اینصورت توضیح داد که: هارد کور فقط به معنای پیچیدگی هر چه بیشتر بازی و استفاده از فکر و مغز برای پیشبرد بازی هست که اینو کژوال گیمرز نمیتوانند انجام دهدند و به اصطلاح به کژوال گیم ها در ایران پیش پا افتاده و ساده تر معنا میکنند! امیدوارم با توضیحم دوستان درک کنند منظور رو! توضیحم در حد ویکی پدیا بود! دوستان 1 خواهش : هیچ وقت نیاید بگید کینکت یا Move هاردکور هستن یا کژوال . چون هر دو قابلیت ساختن همچین بازی هایی برایشان فراهم است ...
بحث خشونت بازی ها چیز دیگریست، این رو جدی بگیرید!
حالا هم LBP میتونه هاردکور ساخته بشه هم Sonic و Limbo

هیچ وقت نیاید بگید کینکت یا Move هاردکور هستن یا کژوال . چون هر دو قابلیت ساختن همچین بازی هایی برایشان فراهم است ...

اين جمله فقط واسه MOVE تقريباً صدق ميکنه چون Kinect هيچجوری نميشه مسلن باهاش NINJA GAIDEN يا GEOW يا هيلو بازی کرد!

اين جمله فقط واسه MOVE تقريباً صدق ميکنه چون Kinect هيچجوری نميشه مسلن باهاش NINJA GAIDEN يا GEOW يا هيلو بازی کرد!
این الان فتوا بود یا فصل الخطاب؟:|
بله بله،ولی با Move به راحتی میشه بازی های ذکر شده رو بازی کرد!

• Like
Reactions: pandora tomorrow
الان اینو چجوری فهمیدی؟؟ ازمایش کردی؟ یا نشستی تنهایی فکر کردی؟!:d
حالا خوبه 6 ساعت توضیح دادم، من گفتم که دوباره مقایسه نکید ،گفتم که چه چیزهایی صدق میکنه یا نه، حالا باز هم شما چیز دیگه میگی؟لطفا مقایسه نکن و نگو کودوم بازیها هاردکور میتونن باشن یا نه ، انجا تایپیک مقایسه نیست اگه خیلی مایلید همگی تایپیکی به نام مقایسه این 2 بگذارید و بحث رو ادامه بدید. لطفا تایپیک رو به گند نکشونید!

اتفاقا من فکر میکنم با کینکت میشه خیلی خوب هم بازی واسه هارد کورها ساخت ، البته اگه ماکرو و شعارش بذاره ... !
خوب که چی مثلا" ؟! دسته رو بندازیم کنار نباید انتظار چیزایی بهتر از Dance Centeral و کینکتیمالز رو داشته باشیم ...
اما اگه دسته با کینکت تلفیق بشه اون بازیهایی که صدرا گفت هم میشه بازی کرد ...
مثلا" با دسته بازی کنی بعد واسه کاورگیری سرتو بیاری پایین :دی
بدون فشردن دکمه ای مارکوس کاور بگیره ...:دی
یا امثالهم :دی

حالا خوبه 6 ساعت توضیح دادم، من گفتم که دوباره مقایسه نکید ،گفتم که چه چیزهایی صدق میکنه یا نه، حالا باز هم شما چیز دیگه میگی؟لطفا مقایسه نکن و نگو کودوم بازیها هاردکور میتونن باشن یا نه ، انجا تایپیک مقایسه نیست اگه خیلی مایلید همگی تایپیکی به نام مقایسه این 2 بگذارید و بحث رو ادامه بدید. لطفا تایپیک رو به گند نکشونید!
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::eek:با من بودی؟؟!!مطمئنی پست رو درست نقل قول کردی؟ مرد حسابی من که دارم به اونیکی میپرم میگم چرا یه همچین مقایسه قشنگی میکنه!

!!خوبه حالا چهار تا بازی تایید شده بازی میاید می گید هیچ جوری نمی شه.فروزا و استار وارز بوقن؟نمی دونم تریلر child of eden را دیدی یانه!به قیافش نمی خوره ولی باتوجه به تعریف های بالا و اینکه اصولا سبک بازی را شوتر اعلام کردن بازیه هارد کوره.تازه ایا تا الان تایدد شده.

جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::eek:با من بودی؟؟!!مطمئنی پست رو درست نقل قول کردی؟ مرد حسابی من که دارم به اونیکی میپرم میگم چرا یه همچین مقایسه قشنگی میکنه!
شرمنده اعصابم داغون بود اینو میخواستم نقل قول کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or