مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

SaDrA-HhH

Loyal Member
mafiaII6.jpg

مايکل پچر: MAFIA 2 پايين تر از سطح انتظارات است!

اينanalyst معروف در اين باره ميگويد:

ميآنگين اين بازی در meta 74 است که خيلی پايين تر از سطح انتظارات از اين بازی است.
همان طور که ميبينيد اين بازی در روز های اوّل عرضه جايگاه خود در ليست پر فروش هارا از دست داده و به نظر نميرسد سود آوری چندانی داشته باشد !

او اضافه ميکند: T2 در سود آوری در سطح بالا تری نسبت به همسانان خود قرار دارد . و من يقين دارم که آن ها بايد روی آسان کردن پروسه ساخت بازيهای خود تمرکز کنن!
با وجود بازيهای زيادی که اين شرکت در دست ساخت دارد امّا سهام اين شرکت در حال پايين آمدن است و بازتاب آن هم نا اميدی سرمايه گزاران است و همن طور که ميبينيد خبری از GTA جديدی نيست و به نظر ميرسد برای 2012در نظر گرفته شده است!

آخرین ویرایش:
البته از نظر من علت اصلی این همه نا امیدی از مافیا 2 اینه که هممون GTA IV دیدیم!

یعنی از نظر من اگه بازی قبل از GTA IV عرضه میشد بازخورد وفروش بسیار بهتری داشت.
کلا منطقیه که مخاطبی که میخواد 60-70 دلار پول بده وقتی چیزی مثله GTA IV و DLC های فوقالعادش جلوشه هنوز هم بعد از دوسال براش خرید اون به مافیا 2 ارجعیت داره.
منتقدین هم وقتی مزاجشون به RDR و GTA IV عادت کرده باشه معلومه MAFIA II رو اونقدر تحویل نمیگیرن.

اخر سر این پکتر شد یا پچر؟؟؟گیراش رو فقط بلدید به ما بدید:دی

اره پسرم همین امروز معرفیش میکنن -فردا عرضش میکنن:))
واقعا چرا میگه2010؟مثلا اگه انونس هم بکنن ،میره برای 2011 که انونس بشه.عرضش هم که خدا داند:دی

تو چرا هی یادت میره هممون 2012 میمیریم؟!:d

بازی پتانسیل اینو داشت که مثل نسخه اول شاهکار باشه اما بعضی از اشتباهات بچه گانه مانع از تبدیل شدن مافیا 2 به یه اسطوره شد.
با وجود اینکه از بازی خیلی لذت بردم اما اصلا اون چیزی نبود که ازش انتظار داشتم.:(

اینا همش کاره هایپه :|
خب همه میدونستن این بازی پایین تر از سطح انتظارات بوده حالا چه نیازی به سخن وری ایشون بوده ؟ :دی
حداقل قبل عرضش این حرفو میزد یه چیزی :دی

البته از نظر من علت اصلی این همه نا امیدی از مافیا 2 اینه که هممون GTA IV دیدیم!

یعنی از نظر من اگه بازی قبل از GTA IV عرضه میشد بازخورد وفروش بسیار بهتری داشت.
کلا منطقیه که مخاطبی که میخواد 60-70 دلار پول بده وقتی چیزی مثله GTA IV و DLC های فوقالعادش جلوشه هنوز هم بعد از دوسال براش خرید اون به مافیا 2 ارجعیت داره.
منتقدین هم وقتی مزاجشون به RDR و GTA IV عادت کرده باشه معلومه MAFIA II رو اونقدر تحویل نمیگیرن.

تو چرا هی یادت میره هممون 2012 میمیریم؟!:d
مخالفم. پس چرا مافیا1 همچین وضعی نداشت؟

چون Mafia 1 با GTA III مقایسه میشد ... نه با یه غول مثل IV یا سرخپوست مرده ...
کیوان اتفاقا مافیا 1 هنوز هم که هنوزه می تونه براحتی GTA IV رو شکست بده. اما متاسفانه مافیا 2 خیلی از پتانسیلهاش به هدر رفت، که با وجود این همه زمان که ساخت بازی طول کشید اصلا قابل بخشش نیست حتی اگه سازنده ها بیشتر به بازی اهمیت میدادن می تونست از RDR جلو بزنه.

کیوان اتفاقا مافیا 1 هنوز هم که هنوزه می تونه براحتی GTA IV رو شکست بده. اما متاسفانه مافیا 2 خیلی از پتانسیلهاش به هدر رفت، که با وجود این همه زمان که ساخت بازی طول کشید اصلا قابل بخشش نیست.

با چه منطقی این حرفو میزنی؟؟؟!!!

کی میخواد این فرآیند اسطوریزاسیون مافیا رو تمومش کنید؟

با چه منطقی این حرفو میزنی؟؟؟!!!

کی میخواد این فرآیند اسطوریزاسیون مافیا رو تمومش کنید؟
من از مافیا طرفداری نمیکنم. این نظر شخصی من هست امیر حسین.
ولی قبولکن که GTA (به نظر من) از نظر داستانی لااقل از مافیا کم میاره.
همچنین GTA یه مقدار بیش از حد به مسایل غیر اخلاقی بها میده که این موضوع تو مافیا کمتر به چشم میاد (شاید نیاد).
این هم نظر شخصی بود.قصد جبهه گیری ندارم.

...مافیا 1 هنوز هم که هنوزه می تونه براحتی GTA IV رو شکست بده...
خوب بازیا الآن خیلی پیشرفت کردن وحید،نمونش این ویروس کاور گیری که تو جون خیلی از بازیسازا و من هم افتاده !
اگه یه بازسازی از شماره ی اولش میکردن و یه سری پیشرفت مثل افزایش وسعت و این کاور گیری بهش اضافه میکردن سایتا و مخاطبین بیشتر قربون صدقه ی مافیای 2010 میرفتن ...
(راجع به فروش نمیشه قطعی حرف زد)...

ایشون تحلیلگره و خوب الان هم تحلیلشو گفته از این عنوان.

بابا کی گفته این بنده خدا پکتر تحلیل گر هست؟ ایشون فقط یک آنالیزور مساول مالی و ... هستن و شرکت ها برای بودجه بندی پروژه هاشون باهاش مشورت میکنن. یعنی نظر ایشون همین قدر ارزش داره که نظر من چون جفتمون هم تحلیل گر نیستیم!:دی

همچنین GTA یه مقدار بیش از حد به مسایل غیر اخلاقی بها میده که این موضوع تو مافیا کمتر به چشم میاد (شاید نیاد).
والا هنوز تو GTA مجلات به این زیبایی جمع آوری نکردیم :دی

این هم نظر شخصی بود.قصد جبهه گیری ندارم.

درسته تو GTA یک سری حرکات غیر اخلاقی :d باعث پر شدن جون میشه ولی خوب هیچوقت یک عکس با کیفیت فوق العاده رو جلوی روی ما نذاشت !!!! >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or