بازگشت شکوه از دست رفته یا وعده های سالیانه؟

آیا این فوتبال در سال 2011 به دوران اوج خود باز خواهد گشت؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

درود

طبق وعده ای که هفته گذشته به شما داده ایم این بار با پیش نمایش PES 2011 در خدمت شما هستیم و برای مشاهده آن با استفاده از این لینک یا کلیک کردن بر روی عکس بالا به صفحه مورد نظر هدایت می شوید و می توانید با امکانات و پیشرفت های این بازی بیشتر آشنا بشوید.

باز هم مثل همیشه یک نظرسنجی برای شما ترتیب داده ایم و از شما خواهش مند هستم که بعد از مطالعه پیش نمایش رای خود را ارسال کنید و بگویید آیا به این نسخه از PES امیدوار هستید یا فکر می کنید مانند سال هایی که در این نسل گذشت بار دیگر طرفداران خود را مایوس می کند.

پیشاپیش هم از همه شما تمنا می کنم که به مقایسه این بازی با فوتبال های دیگر نپردازید و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام بزاریم زیرا سلیقه ها متفاوت است و بر همین مبنا ویزگی ها و امکانات متفاوتی توسط شرکت های مختلف خلق می شود تا تمامی افراد با سلیقه های گوناگون راضی باشند و به سرگرمی خود بپردازند.

با تشکر

البته من فقط یک تریلر از گیم پلی دیدم و یک قسمتش بود که داشت حرکت های تکنیکی رونالدو رو نشون میداد که دقیقا کپیه تکنیک های فیفا بود.چیزی هم که نوشته بودید در مورد اینکه باید چهار نوع تکنیک واسه بازیکن انتخاب کرد که خیلی جالب نیست!
الان سازندگان FIFA از خودشون دريبلای مختلف ساختن ميگين تقليد کردن؟

دريبل همونيه که ايران علی کريم ميزنه و از اون طرف مسی ميزنه!
مگه اينکه زيدان تو ساخت بازی دست داشته باشه!

این یعنی اخر ارکید که !!! خوب از همون اول همه حرکات قابل استفاده باشه دیگه . یعنی چی که انتخواب کنیم چه دریبلی بزنه !!!

همين آرکيد بودن باعث محبوب بودن اين بازيه!

يه فوتبال هيجانی و پر سرعت!

صدرا جان این حرفت دقیقا تا PES6 صدق میکرد . نه الان . الته باز هم سلیقه-ای هستش . ولی اینکه خودت دریبلهایی رو که میخوای پشت هم بچینی بعد همون دریبلهارو بزنی خیلی ضایع هستش . مثل MAGICهای بازیهای RPG میشه که خودت چندتارو انتخاب میکنی و بعد استفاده میکنی . خیلی راحت میتونستن دست بازیباز رو واسه استفاده از انواع دریبلها باز بزارن
حرکت های تکنیکی رونالدو رو نشون میداد که دقیقا کپیه تکنیک های فیفا بود
دریبل رو که فیفا از خودش انتخاب نکرده که !!! حالا چون اول تو FIFA بوده یعنی تقلید کرده ؟ خو KONAMI که نمیتونست از خودش دریبل دروکنه :دی

• Like
Reactions: Fëanor
من در هر صوزت میگیرمش.
اگه مثل PES6 و نسخه های قبلش حال بده و معتادش بشم تا PES 2012 بازیش میکنم اگر هم مثل PES 2008 و بعدش باشه، یکی دو ماه بازی میکنم بعدش بیخیال فوتبال میشم!

میگم این کجاش محبوبه؟:d
دوما مگه ایشون شبیه ساز فوتبال نیست؟:d
اگه اینجوری بخوان ادامه بدن فک کنم PES 2012 به جای لیسانس تیمهای ملی میره سوباسا و کاکرو لیسانس میکنه هیجان بازی بره بالا=))

میگم این کجاش محبوبه؟:d
دوما مگه ایشون شبیه ساز فوتبال نیست؟:d
اگه اینجوری بخوان ادامه بدن فک کنم PES 2012 به جای لیسانس تیمهای ملی میره سوباسا و کاکرو لیسانس میکنه هیجان بازی بره بالا=))

محض اطلاع شما با همينج وضع چند مليون فروش داشته پس محبوب يت بالايی داره!

پ.ن: اونا که خيلی وقته در اختيار EA هستن نديدی همه بازيکنا از وسط زمين شوت چرخشی سوباسا ميزنن از رو سر گلر رد ميشه؟:))

هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.پرو همون پرو خواهد بود با همان گیم پلی چرندو مزخرف
باوو کجاش چرنده؟؟
من نمیدونم چرا همچین چیزایی رو تو PES نمیبینم ، همیشه بهم حال میده و مطمئنم خواهد داد، در حالی که Fifa بازی میکنم حس میکنیم دارن پرواز میکنن و رو زمین نیستن ، خیلی سبکن:d .
نمیدونم !

مستر لیگ آنلاینش چیز دیدن ای خواهد شد .

محض اطلاع شما با همينج وضع چند مليون فروش داشته پس محبوب يت بالايی داره!

پ.ن: اونا که خيلی وقته در اختيار EA هستن نديدی همه بازيکنا از وسط زمين شوت چرخشی سوباسا ميزنن از رو سر گلر رد ميشه؟:))
sadra این اتفاق فک کنم مال فیفا ورد کاپ 2002 باشه که با بازیکن ستاره دار ها از وسط زمین شوت میزدی توپ میچسبید به تور. مثلا من همیشه دقیقه یک همه بازی ها با کاستر یانکر از وسط زمین یه چرخشی میزدم گل شدنش رد خور نداشت عجب حالی میداد.

sadra این اتفاق فک کنم مال فیفا ورد کاپ 2002 باشه که با بازیکن ستاره دار ها از وسط زمین شوت میزدی توپ میچسبید به تور. مثلا من همیشه دقیقه یک همه بازی ها با کاستر یانکر از وسط زمین یه چرخشی میزدم گل شدنش رد خور نداشت عجب حالی میداد.

نه همين WC 2010 برو تيم CXI classic رو بردار با اينا: زيکو،کانتونا،گاسکوين،رجه ميلا يا ريولينو از وسط زمين شوت بزن اگه دروازه بان جا نموند!

همین جا جاداره که از تمامی دوستانی که به این جمله من توجه کردن تشکر کنم. تعجب من از این هست که چرا این بحث و جنجال ها تو تاپیکی که برای پیش نمایش FIFA زده بودم اتفاق نیافتاد. خیلی برام عجیب هست. البته تا حدودی جوابش رو میدونم. در هر صورت یکم رعایت کنید. مرسی

پیشاپیش هم از همه شما تمنا می کنم که به مقایسه این بازی با فوتبال های دیگر نپردازید و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام بزاریم زیرا سلیقه ها متفاوت است و بر همین مبنا ویزگی ها و امکانات متفاوتی توسط شرکت های مختلف خلق می شود تا تمامی افراد با سلیقه های گوناگون راضی باشند و به سرگرمی خود بپردازند.

همین جا جاداره که از تمامی دوستانی که به این جمله من توجه کردن تشکر کنم. تعجب من از این هست که چرا این بحث و جنجال ها تو تاپیکی که برای پیش نمایش FIFA زده بودم اتفاق نیافتاد. خیلی برام عجیب هست. البته تا حدودی جوابش رو میدونم. در هر صورت یکم رعایت کنید. مرسی
جناب برهان خان عزیز دلیلش کاملا مشخصه،چون ما پرو بازا احترام اونوریا رو نگه داشتیم و اونجا اسپم کاری نشد ، اما عزیزان فیفایی که حسابی حس قدرت طلبی دارن باید بیان و قدرتشونو برخ بکشن...منم تا یه پست دفاع درمقابل توهین یکی از کاربرا دادم پستم پاک شد...

آخرین ویرایش:
سلام
من این تریلری که میگین رو ندیدم .
ولی اگر سعی کردن بازی رو به گیم پلی آرکیدی که قدیم داشت نزدیک کنن کار بسیار پسندیده ای کردن .
از وقتی که از آرکید بودن دست کشیدن و سعی کردن به طرف شبیه سازی برن این بلاها سر PES اومد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or