شایعه معرفی Mass Effect 1&2 برای کنسول PS3 در کنفرانس خبری EA یا Sony!!

Cloud Strife

Loyal Member
باز هم به شروع یک نمایشگاه بزرگ نزدیک شده و بازار شایعات داغ شده است! اینبار شایعات و اخبار تایید نشده مختلف بازی Mass Effect را هدف گرفته‌اند! به گفته کاربری در فروم‌های NepGAF او مدعی است اطلاعات محرمانه‌ای را در اختیار دارد که مبنی بر آن‌ها در کنفرانس خبری شرکت EA و یا به احتمال فراوان شرکت Sony بالاخره نسخه PS3 بازی Mass Effect با نام Mass Effect: Genesis که در واقع شمال دوشماره اول بازی است، معرفی خواهد شد.

هنوز صحت و سقم این شایعه از سوی EA و یا Sony تایید و یا تکذیب نشده است. باید تا شروع و کنفرانس خبری این دو شرکت انتظار کشید تا دید چه اتفاقی خواهد افتاد.

عنوان GeoW کلا متعلق به MS هست

البته تا اونجایی که میدونم خرج ساخت بازی رو مایکرو میده

IP این بازی متعلق به خود Epic هست و مایکرو هم فقط برای انتشار بازی روی X360 قرار داد داره. بارها هم این موضوع مطرح شده البته بعد از صحبت هایی پکر سر احتمال عرضه GeoW روی PS3 کرد خود Epic امد گفت از اینکه بازی رو به صورت انحصاری برای X360 منتشر کرده راضی هست.

Replacement

همینطوری که نمیشه، اونا هم باید یکی از انحصاری هاشون رو به microsoft بدن!
همینطوری بدن نامردیه.
البته بدن، ما که بخیل نیستیم!

آخرین ویرایش:
وای که اگه بشه چی میشه..واقعا یکی از بهترین انحصاری های 360ــه...:)...
البته الان یه چیز دیگه ای هم که گفته میشه اینه که این شایعات یه مقدمه چینی هست برای اینکه در جریان gamescom بازی ME3 به صورت مالتی پلتفرم تایید بشه.!..

2 in order to make preparations for a multiplatform Mass Effect 3 release,
اون یوزرم که این حرف رو زده De-monــه...D:

سیر سعودی مایروسافت:
1:نسخه اول بازی های انحصاری ONLY ON XBOX 360
2:نسخه دوم بازی های انحصاری ONLY ON XBOX 360 AND PC
3:نسخه سوم بازی های انحصاری FOR ALL CONSOLS
:d:d:d

بازی بی نظیری است.مخصوصا شماره دوم که واقعا برای من تجربه عالی بود.
البته خیلی تعجب هم نداره که مولتی بشه چون هر چی باشه ناشر EA است!
-----------------------------------------------------------------------------------------
تایید شد!!!!
به همه PS3 دارانی که بازی را تجربه نکرده بودند تبریک میگم.
حتما بازی را تهیه کنید.
فقط یک سوال:فقط نسخه دوم برای PS3 منتشر میشه؟
پس شماره اول چی میشه؟این جوری که داستان بازی برای بازیباز ها مبهم میشه.

آخرین ویرایش:
همینطوری که نمیشه، اونا هم باید یکی از انحصاری هاشون رو به microsoft بدن!
همینطوری بدن نامردیه.

اين شرکتا به سود فکر ميکنن فاميل فردين نيستن که مرام و معرفت به خرج بدن !

خوش باشین با این توهمات.کسی که بخواد حرف یه کاربر عادی رو براش تاپیک بزنه و ..اصلا ارزش اینو نداره که بخواد تو بخش شایعه هم قرار بگیره. هر جفتشون هم شاهکار بودن.اما کسی که عشق ME باشه 3 سال وا نمیسه که روی ps3 تجربش کنه.دقیقا مثل کسانی که دیونه MGS4 و god of war هستن.برای همین محال چه me و چه L4d2 روی ps3 عرضه بشن.
فعلا که بر خلاف حرف های شما حرف های این کاربر عادی درست در اومد و بازی برای PS3 هم تایید شد....:d:x...
پ.ن: برو تو سطل آشغال 360...(با 360 خودم بودم..):)

خوش باشین با این توهمات.کسی که بخواد حرف یه کاربر عادی رو براش تاپیک بزنه و ..اصلا ارزش اینو نداره که بخواد تو بخش شایعه هم قرار بگیره. هر جفتشون هم شاهکار بودن.اما کسی که عشق ME باشه 3 سال وا نمیسه که روی ps3 تجربش کنه.دقیقا مثل کسانی که دیونه MGS4 و god of war هستن.برای همین محال چه me و چه L4d2 روی ps3 عرضه بشن.

BIG LOL

همین الان Mass Effect 2 برای PS3 تایید شد. ژانویه 2011 عرضه میشه.

از همون ابتدا هم من مطمئن بودم این بازی مولتی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or