شایعه سه گانه Splinter Cell و Prince Of Persia به صورت انحصاری برای PS3

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
splinter-cell-trilogy.jpg

امروز سایت Amazon فرانسه بازی Splinter Cell Trilogy رو به صورت انحصاری برای PS3 و با تاریخ عرضه نوامبر 2010 در لیستش قرار داد!بنا بر حدس TheSixthAxis احتمالا Ubisoft قصد عرضه ی بازسازی HD سه نسخه اول رو داره.
همچنین این سایت (آمازون فرانسه) بازی Prince Of Persia Trilogy رو هم اضافه کرده. بازهم فقط برای PS3 !
البته هیچکدوم اینها تایید شده نیستند و فعلا فقط شایعه هستند.

بعید می دونم برای XBOX بیاد.یه DVD ګنجایش یه سه ګانه رو نداره!!!!
باید روی چند تا DVD عرضه کنند که اونم به نظرم صرفه تجاری زیادی نداره!!!
مثلا بیان سه تا بازی رو توی سه تا DVD بدن!!!!
هر کدوم فقط 1.6 گیگ حجم داشتن با دمو فلانو ... رزولوشن hd هم بشه بازم جا میشن(POP) منم میخرمش فقط به خاطر sands of time بدجوری عاشق این بازیم:x

SC رو که گور باباش اما PoP HD Collection واقعا فوقالعاده هست! فکر اینکه یکبار دیگه Warrior Within رو به صورت HD بازی کنم برام خیلی لذت بخشه!

Sony توی این Collection ها داره خیلی خوب عمل میکنه، فقط امیدوارم سراغ MGS, FF و Jack هم بره! اگه SE یه Final Fantasy Collection بده....

SC رو که گور باباش اما PoP HD Collection واقعا فوقالعاده هست! فکر اینکه یکبار دیگه Warrior Within رو به صورت HD بازی کنم برام خیلی لذت بخشه!

Sony توی این Collection ها داره خیلی خوب عمل میکنه، فقط امیدوارم سراغ MGS, FF و Jack هم بره! اگه SE یه Final Fantasy Collection بده....
wow
ماکان فکرشو بکن توی ژاپن چه فروشی می کنه!!!
یهCollection ff روی بلوری ۵۰ ګیګابایتی و شامل ff ها از شماره ۱ تا ۱۲ که برای کنسول ps2 , ps1اومده و به جز شماره های آنلاین و به صورتhd
wow

یهCollection ff روی بلوری ۵۰ ګیګابایتی و شامل ff ها از شماره ۱ تا ۱۲ که برای کنسول ps2 , ps1اومده و به جز شماره های آنلاین و به صورتhd

هرچند این Collection فوقالعاده رویایی هست اما به نظرم عملی نیست چون این Collection ها اصولا بازی های PS2 رو شامل میشن! بعد FF هایی که برای PS امدن همشون روی PSN هستن.

من به همون FF هایی که برای PS2 امدن هم راضی هستم! دوست دارم FFX و DoC رو HD بازی کنم!

هرچند این Collection فوقالعاده رویایی هست اما به نظرم عملی نیست چون این Collection ها اصولا بازی های PS2 رو شامل میشن! بعد FF هایی که برای PS امدن همشون روی PSN هستن.

من به همون FF هایی که برای PS2 امدن هم راضی هستم! دوست دارم FFX و DoC رو HD بازی کنم!

می دونم تا حدی رویایی هست!!!
اما چون فکر نمی کنم بلوری مشکل حجم داشته باشه می شه ګفت با عرضه اینCollection شاید باارزش ترین Collection دنیای بازی عرضه بشه!!!!
برای ژاپنی ها خیلی ارزش خرید بالایی داره!!!

چند وقت پیش هم طی یه مصاحبه با یکی از اعضای سونی گفته بودن که میخوان با توجه به فروش GOW collection تعداد بیشتری از این Remaster ها یا حتی Remake ها بدن.
به نظر من اگه سری MGS رو Remake کنن از خود MGS 4 بیشتر فروش میکنه!

اتفاقا فردین خیلی قابله قبوله !! بازی انجام میشه و اگه اگه اگه ازش لذت هم برده شد باز هم به دلایلی محرمانه گور باباش !
خوب دیگه این نظر بسیار ناشایست شماست. بگو دلیلشم ما بدونیم. بدون دلیل حرف نزن که واقعا شعور کم رو میرسونه.

خوب دیگه این نظر بسیار ناشایست شماست. بگو دلیلشم ما بدونیم. بدون دلیل حرف نزن که واقعا شعور کم رو میرسونه.

اتفاقا اگه دقت کرده باشی بسیار شایسته هست ! دلیلش رو نگفتم چون مطمئنم اگه میگفتم اینجا ممکن بود دعوایی چیزی به وجود بیاد که خود من نه حوصله دارم و نه دوست دارم .

در مورد اون نکته ی شعور افراد خواهشا روی حرفات یه ذره فکر کن ! چون ممکنه به طرف مقابل بر بخوره که این کار شایسته شعور بالای جنابعالی که عضو تحریریه سایت بازیسنتر هستید، نیست ! گهگاهی خیلی ها وقتی حرفی میزنن دلیل نمیارن چون دلیل کاملا روشنه و اگه طرف مقابل شعورش کم نباشه (!) خودش درک میکنه !
در ضمن اگه فکر میکنی من از SC بدم میاد نه تنها اشتباه میکنی بلکه عاشق این سری هم هستم ...

اتفاقا اگه دقت کرده باشی بسیار شایسته هست ! دلیلش رو نگفتم چون مطمئنم اگه میگفتم اینجا ممکن بود دعوایی چیزی به وجود بیاد که خود من نه حوصله دارم و نه دوست دارم .

در مورد اون نکته ی شعور افراد خواهشا روی حرفات یه ذره فکر کن ! چون ممکنه به طرف مقابل بر بخوره که این کار شایسته شعور بالای جنابعالی که عضو تحریریه سایت بازیسنتر هستید، نیست ! گهگاهی خیلی ها وقتی حرفی میزنن دلیل نمیارن چون دلیل کاملا روشنه و اگه طرف مقابل شعورش کم نباشه (!) خودش درک میکنه !
در ضمن اگه فکر میکنی من از SC بدم میاد نه تنها اشتباه میکنی بلکه عاشق این سری هم هستم ...
خوب اگه عاشقشی بگو بینیم دلیلش چیه. من اصلا خیلی بیشعور تشریف دارم عقلم نمیرسه میخوام بگی بدونم.

ببين فردين کنسولی که بهترين بازی سبک مخفی کاری جزو بازيهای اختصاصيش هست نيازی به بازی دوم اين سبک داره؟
باز هم بحث های قدیمی و حرف های بی مورد.

آخه قربون اون شکل ماهت وقتی کوجیما خودش حتی روی جلد بازی هم نمی نویسه مخفی کاری و می نویسه Tactical Episonage Action نمی دونم اصرار شماها چیه که هی بگید مخفی کاری؟!! قبلا یه همچین بحثی راه افتاد با مدیران انجمن آخرش تاپیک به قفل شدن کشیده شد.

وقتی یارو هزار مدل اسلحه با خودش حمل می کنه و در میاره وسط میدون با RPG و Heavy Machine Gun ملت رو به رگبار می بنده این میشه مخفی کاری؟ چون یه قوطی که معلوم نیست از کجاش در میاره میکشه رو سرش میشه مخفی کاری؟

حالا از این حرفا بگذریم که آخرش بی نتیجه میمونه. اینا هیچچ.... نمیدونم چرا میگی نباید یه بازی دیگه روی کنسول؟ اگه اینطوری حساب کنی چون PS3 کیلزون داره و هیلو کیللر (LoL) هم هست خوب پس دیگه نباید بازی اول شخص دیگه ای براش بیاد دیگه.؟!! یا مثلا ایخس باخس هیلو داره دیگه نباید CoD و ایجور چیزا براش بیان دیگه؟!!!

آخرین ویرایش:
ماکان اینگونه توهین ها قابل قبول نیست ها :|
ببين فردين کنسولی که بهترين بازی سبک مخفی کاری جزو بازيهای اختصاصيش هست نيازی به بازی دوم اين سبک داره؟

به طور کلی فکر کنم منظور ماکان اين بود که تا وقتی که MGS هست SC حساب نميشه :دی

آخه قربون اون شکل ماهت وقتی کوجیما خودش حتی روی جلد بازی هم نمی نویسه مخفی کاری و می نویسه Tactical Episonage Action نمی دونم اصرار شماها چیه که هی بگید مخفی کاری؟!! قبلا یه همچین بحثی راه افتاد با مدیران انجمن آخرش تاپیک به قفل شدن کشیده شد.

وقتی یارو هزار مدل اسلحه با خودش حمل می کنه و در میاره وسط میدون با RPG و Heavy Machine Gun ملت رو به رگبار می بنده این میشه مخفی کاری؟ چون یه قوطی که معلوم نیست از کجاش در میاره میکشه رو سرش میشه مخفی کاری؟

حالا از این حرفا بگذریم که آخرش بی نتیجه میمونه. اینا هیچچ.... نمیدونم چرا میگی نباید یه بازی دیگه روی کنسول؟ اگه اینطوری حساب کنی چون PS3 کیلزون داره و هیلو کیللر (LoL) هم هست خوب پس دیگه نباید بازی اول شخص دیگه ای براش بیاد دیگه.؟!! یا مثلا ایخس باخس هیلو داره دیگه نباید CoD و ایجور چیزا براش بیان دیگه؟!!!

espionage به معنی مبارزه مخفيانس و tactical espionage action يعنی بازی مبارزه مخفيانه تاکتيکی :دی که کل مفهوم يعنی مخفی کاری! همه جا هم ميگن stealth action نه stealth خالی!

تو ميتونی از اون RPG و اينا استفاده کنی ميتونی نکنی! به طور کلی بازی واسه همه قابل بازيه و مثل نسخه های قبل SC نيست!

اون جعبه و اسلحه و اينا که نميدونم اسنيک کجاش ميکنه يجورايی از اون اغراق هاييه که تو همه چيز ژاپنيا از انيمه بگير تا مانگا هاشون وجود داره!

در کل مهم نيست رو جلد بازی چی مينويسه مهم اينه که اين سری رو به مخفی کاری ميشناسن و بازيهای قبل از نسخه چهارم بيشتر قسمتای بازی بدون مخفی کاری اصلاً رد نميشد!

و مقايسه نسخه به نسخه يا حتی ميآنگين گرفتن از امتيازای همه نسخه های هر دو سری و تعداد جوايزی که کل بازيهای هر دو سری دريافت کردن و فروش کلی هر دو سری نشون ميده MGS برتری داره پس اين بحث قديمی که همه جای دنيا برتری MGS رو قبول دارن رو بيخيال بشی بهتره!

من گفتم ماکان نظرش اين ميتونه باشه نگفتم حتماً بايد اين قضيه انجام بشه!

آخرین ویرایش:
خوب اگه عاشقشی بگو بینیم دلیلش چیه. من اصلا خیلی بیشعور تشریف دارم عقلم نمیرسه میخوام بگی بدونم.

ببین فردین جان من اصلا قصد توهین به شما یا کس دیگه ای رو ندارم ! دوست هم ندارم با افرادی که توی این سایت هستند و زحمت میکشن دشمنی داشته باشم ! امیداورک گه منطور من رو بد متوجه نشده باشی ! اون Request رو هم واسه همین فرستادم .

دلیل رو نگفتم چون نمیخواستم سوءتفاهمی ایجاد بشه ! اما اگه میخوایی برات توضیح میدم .
من از همون اول و قبل از اون که توی سایت عضو شدم عاشش سری SC بودم که یوزر قبلی من گواه این قضیه هست ! باز میتونی از امین و سینا و علی و ... هم بپرسی !
خب دلیلش اون نگفتن دلیل هم اینه که ماکان میاد میگه " گور بابای SC " ( همینجا هم توضیح بدم که ادامه ی صحبتهام هیچ ربطی به ماکان عزیز نداره ) من تو دنیای گیم سیم فیشر رو خیلی دوست دارم ! یه مثال برات بزنم، خیلی رک و پوست کنده ! یکی از دوستان بنده فن 2 آتیشه کنوسل PS3 هست که یه مدت X360 رو بهش دادم و هم Conviction و هم Double Agent رو تموم کرد، روزی چند باز زنگ میزد و میپرسید اینجا و اونجای بازی رو چطور باید رد کنم ! بعد که تموم کرد گفتم چجور بود ؟ گفت "دیوانه وار " یه مدت که گذتش پرسیدم میخوایی باز Conviction بازی کنی ، گفت : SC سیخی چند ؟ Metal Gear رو بچسب !
سرت رو درد نیارم ، منظورم اینه که مثلا فن یه کنسول ممکنه یه بازی مورد مشابه SC رو بازی کنه و به خاظر علایق شخصیش به اون کنسول بیاد بگه SC" به درک" و "سیخی چند" !! همین موضوع میتونه در مورد کنسول 360 هم صدق کنه ! پس امیدوارم به کسی بر نخوره چون اصلا منظورم افراد خاصی نبود . و اینو هم بگم اگه مثلا یکی توی تاپیک مشابه این جور بازی میگفت گور بابای Metal Gear به والله همین جواب رو بهش میدادم !

موفق باشی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or